Bildirim
- TYT TÜRKÇE ÖNERİ VE GÖRÜŞLERİNİZ -
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
16 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Önder hoca türkçe kitabı alıyorsun yanında dersini veriyor(değişti mi bilmiyorum).Eskiden youtube da vardı.İlgi görünce paralıya döndü artık ytda soru çözümleri var.Millet değiştiği sözlerini tutmadığı için sevmiyor ama en sağlam türkçecilerdendir.Kitabını bilmiyorum almadım. -
34-6 yaptım. Çok iyi değil ama yine de birkaç konudan bahsedeyim. Bence biz türkçeye çok sınav odaklı yaklaşıyoruz sınava hazırlanırken. Mesela paragraflarda bize verilen paragrafı 5 şık üzerinden anlamaya çalışıyoruz mantık olarak böyle yapmamız lazım zaten ama olay bu değil cevabı şıklardan yola çıkarak değil bizim basit düşüncemizle ulaştığımız şıkka yönelmeliyiz. Mesela paragraf kitabı mevzusu ben sadece 1 tane çözdüm diğer ikinsini tam çözerken kaldırdım attım. Şöyle paragrafta bir test veriyor konu hep fix sanat kültür bilim işte şu bu... Bunlar bize paragrafta verilen ve o bilgilerden sonuca ulaşmamıza yarayan şeyler olarak görülüyor. Oysa bence doğru olan o konu hakkında fikir sahibi olmak ve severek okumak kısacası şu paragrafı soruyu çözmek için değil severek anlamak için okuyun bence böyle bir yaklaşım size çok şey katar. Diğer bir konu dil bilgisi burada da tavsiyem bir adet dil bilgisi kitabı Bitirim olur bilgisarmalın güzeldi ardından yayındenizi dil bilgisi denemeleri ile de final yaparsın. Anlam karmaşıklığı olmuş olabilir malum biraz kafam dağınık kusura bakma iyi günler dilerim...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X