Şimdi Ara

tyt türkçede bi anda çöküyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk 20 25 soru iyi gidiyor dil bilgim de iyi sonra artık okuduğumu anlamamaya başlıyorum sinirleniyorum bunun çözümü nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Her dun paragraf cozuyorsan 15-20 tane cozme. Otur 30-35 tane coz beynin alismasin 15 soru cozdukten sonra mola vermeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 türkçe denemesini art arda çöz

paragrafta sıkıntın varsa eksik soru tiplerini 1 kitaptan çözebilirsin

• 2 türkçe denemesini 1 kere mi yapayım

• Baba siken B kullanıcısına yanıt
    bide sinirleniyorum 15 soru kalmıştı 30dk kaldı dediler az geldi. Sanki süre 3 saat olsa yapamayacam gibiydi sorulara sinirlenmeye çözüm nedir

• he

• Ben türkçeyi bölüyorum, araya fen ve sos atıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 2 Türkçe 1 matematik 1 fizik 1 biyoloji 1 kimya şeklinde gidiyorum da yetişmiyor:)

• azalt

• Paragraf rutini kolpa ben en son yazın paragraf çözdüm sonra hiç paragrafa el sürmedim her hafta 2 3 tyt denemesine giriyorum öyle çözüyorum ve min 33 34 geliyor

• hocam bana da öyle geliyo bi vitamin takviyesi deneyecem ruhsuz gibi sınava girdik

• türkçede ne çözüyorsunuz hocalarım.

bs türkçeyi bitirdim 345 çözüyorum 345 i heba ediyormuş gibi hissediyorum. çıtır hasarlı bi deneme önerir misiniz

• yayın denizi pro fark denemelerini alıp çözeceğim. 3 adım türkçe denemeleri sağlam diyordu arkadaşım ona bakacaım

• Hocam türkçede odaklandığımız sürece çözemeyeceğimiz soru yok bence ben ilk 20 soruya güzelce odaklandım hiç paragraf çözmememe rağmen o kısım fulle yakın gelir sonra bozuluyor onun icin biseyler yapıcam vitamin hapı vs arastırıyorum

• Çöz gitsin la tr de sona bırakmaya değecek bir şey yok

Şu an ben de 345 çözüyom. Limit falan iyi diyolardi. Toprak biraz giriş seviyesi kaliyor vakit kaybi olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru diyorsun lememom  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.