Arkadaslar modemi alıp ilk kurduum zaman hicbir problem olmadı.Tıkır tıkır intenete girdim.Taa ki format atıp tekrar ayarlamaya calısana kadar... Windows u kurdum.Driverları tanıttım (Etherneti zaten kendi tanıyo Asus-A7V8X-X anakart onboard Lan). Modemi de tanıttım.Zaten yanması gereken butun ısıklar yanıyo du (Adsl link,Ethernet,Pwr, Wan Ip) Hersey tamdı anlııcanız.. Ama Driver ın kendi Configurator undan baglanmaya calıstıım zaman "Your router is conncted but internet still unavaible.Please check your Network settings." diye bi uyarı geliyo..Anladığım kadarıyla modem internete baglı fakat network problemleri yuzunden bilgiayardan girilemiyor..Lütfen yardımcı olun Cıldırıcammmm!!
browser dan 192.168.1.1 adresine girebiliyorsan network ayarlarında problem yok demektir. Ayrıca buradan bağlantı ayarlarınıda yapabilirsin.
kullanıcı adının sonuna @ttnet yazdınmı? kullanıcı adın doğrumu? ilk kurmaya çalıştığımda bende aynı sorunu yaşadım bütün problem @ttnet miş alırkende kimse söylemedi...
www.usr.com adresinde configurator 2.37 var onu bir dene. Ama bilesin kullanmak zorunda değilsin. ie adres satırına 192.168.1.1 yaz. Tüm ayarları Web tabanlı olarak yapabilirsin.
ayni seyi ben de yasiyorum,ama bekleyince mi,yoksa arkasindaki kablolarla oynuyorum ondan mi anlamiyorum,bi kac dakika sonra normal hale geliyo.her zaman yapmiyo,ama aklina esince oyle giciklik yapiyo
Ham-Solo ....Walla buyuk adamsın yanımda olsan sarılıp öperdimmm..Her sey o @ttnet te bitiyomus... 1-2 gun daha halledemeseydim kafayı yicektim...
Diger ilgilenen arkadaslar da saolsun...En iyi bilgi paylasım platformu ----> DonanimHaber