Şimdi Ara

U3 NEDİR? ACİL YARDIM!!!!!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FLASH BELLEKLERDEKİ U3 ÖZELLİĞİNİN NE OLDUĞUNU BİLEN ARKADAŞIM VARSA serttas_24@mynet.com ADRESİNDEN İLETİŞİME GEÇERSE SEVİNİRİM...

• www.u3.com
    içinde barındırdığı program sayesinde flash diskini başka bilgisayara taktığın zaman kendi listesinde bulunan programlara senin ayarlarını yükler. yani başka bilgisayarı kendi bilgisayarının ayarlarında kullanmanı sağlar. iexplorer skype gibi programlar istersen daha fazlasını siteden yukleye bilirsin.
    yukardaki adrese gidip view demo ya bak
  • vay anasını bu kadar iyi bişey olduğunu bilmiyordum bunun..

u3 alıpta pisman olan varsa bigboy 1gb ile takas edebiliriz
  • u3 özellliği bulunmayan flash bellek kullanan arkadaslar. buna benzer bi program olan PortableApss'i kullanabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin;www.portableapps.com
  • ben kingston 2gb U3 aldım. süper bi kolaylık U3 bir nevi kendi bilgisayarımı yanında taşıyorum. çok kullandığım programların U3 versiyonlarını flash diske kaydettim. herhangi bir pc ye taktığımda şakır şakır yüklediğim programları kullanıyorum. herkese şiddetle tavsiye ederim.www.hepsiburada.com adresinde kingston 2gb U3 65,00 ytl.
  • Bu olayı biraz daha açık anlatabilir misiniz ? Corsair Flash Voyager 2GB Almayı düşünüyorum,onda bu özellik var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

u3 özellliği bulunmayan flash bellek kullanan arkadaslar. buna benzer bi program olan PortableApss'i kullanabilirsiniz.

Detaylı Bilgi İçin;www.portableapps.com

biraz daha açar mısın ?

U3 kadar iyi midir?
  • ben usb belleğe ARES kurmak istiyorum nasıl kurcam bunu. alet .u3p uzantılı dosyaları yüklüyo sadece .
  • Bu u3 ü niye normal flash lara kuramıyoruz bana saçma geliyo.
  • http://www.e-hayat.net/u3-nedir/

Buraya bi bak derim gayet güzel açıklamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertmr -- 16 Ocak 2008; 21:44:27 >
  • Ben hala çok gereksiz buluyorum bu u3 ü zaten sırf onun yüzünden kingstonu değiştirmiştim.Sonrada gittim ocz aldım zaten.Bir süre için iyimiş gibi geliyor ama sonrada sinir ediyor
  • Ya o autorun olayı hakkaten hasta ediyordu adamı bi aralar ama yeni güncellemeyle beraber autorun seçeneğini kaldırabiliyormuşuz, o yüzden eskisi gibi rahatsız edici olmuyor(tecrübeyle sabit)
  • ya kısaca porgramı pc kurmuosun başka pc usbnin içinde oluyor program sen dümdüz kullanıyosun
  • Toshiba 2gb u3 sahibi olarak, u3 özelliğini kaldırdım ve portableapps.com'daki programı indirdim ve beraber gelen arayüzü ile birlikte istediğim taşınabilir programı kullanabiliyorum.Bence u3'e gerek yok.Hem program sayısı az, hem de güzel programlar hep paralı...Babylon'un bile taşınabilir olanını kurdum süper Wallahi.

U3'ün tek artısı, diski şifreleyebiliyor olmanız.Onun haricinde bi esprisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 11 Kasım 2007; 14:06:47 >
  • benim öğrenmek istediğim şu. Örneğin bir autocad programını içine kurduğumda istediğim bilgisayarda flash disk üzerindne çalıştırabiliyormuyum.
  • Bence o kadar da gerekli bir özellik değil sonuçta sadece veri depolamak ortak amaç bilgi trasfer
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.