Şimdi Ara

u600-k790i fikir verin arkadaşlar nolur!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar forumun yeni üyesiyim forumda yararlı bilgiler görüyorum ve iyiki üye oldum diyorum. yaklaşık 2 aylık bir süredir cep telefonu almayı düşünüyorum ama yorumlara bakınca kafam hakikaten iyice karıştı artık ve alacağım bi cep telefonunun kalmadığını düşünmeye başladım. sorun şu samsung u 600 ün(nakit fiyatı 629 ytl) görünüşüne hasta oldum özelliklerini ikinci plana attım ama yorumlara bakınca şarjının her gün dolduracak kadar az gittiğini öğrendim öte yandan sony ericsson k790i ninde(nakit fiyatı 590) özelliklerini çok beğendim iğrenç tasarımını ikinci plana attım ama onunda joystick i bozuluyormuş. şimdi size soruyorum arkadaşlar nolur yardım edin bana 650 liram var almak istediğim telefon 3mp den az olmayacak. bana biraz daha biriktir şu telefonu al demeden(çünkü zaten biriktire biriktire bunu biraraya getirebildim gına geldi artık sabırsızlanıyorum) düşüncelerinizi söylerseniz çok yardımcı olacaksınız samsung u600 mü sony ericsson k790i mi?

• joystick sorunu en fazla k750i de vardı.bu sorun k790i de yok.ben aldığım gündenberi sorunsuz kullanıyorum.
    kamerası çok müthiş diyebilirim.
    u600 dokunmatik ekran ve tuşları ufak benim çok fazla hoşuma gitmedi.bu arada eğer düşünürsen ikinci elde alabilirsini temiz telefonlar var forumda.
  • iki cihaz arasından k790i modelini öneririm
  • kesinlikle k790i zaten U600'ü de dokunmatik tuş takımı yüzünden kullanamayabilirsin.
  • arkadaşlar görüşleriniz fikrimi çok etkiledi bende k790i diye düşünmeye başladım aslında u600 ü görmeden önce kesinlikle k790i alacam diyordum peki ne zamandır kullanıyorsan bu telefonu ömerözkan?
  • ya arkadaşım tabiki u600 ama herkese dediğim gibi ikinci eldüşünürsen n80 yada n93 alabilirsin eğer 650 in varsa
  • Kesinlikle ve kesinlikle K790i öneriyorum
  • Bence de k790
  • K790İ
  • k790i daha iyş ama ben yine de U600 ü daha çok beğeniyorum...
  • tartışmasız K790i
    ama U600'da göz kamaştırıyor hani
  • u600 deki ugo teknolojisi çok süper bence onuda yabana atmamak lazım tamam kamera iyi foto iyi batarya iyi k790i de ama u600 deki karizma k790i de yok o konuda hakkını vermek lazım u600 ün.
  • u600 ün hakkını inkar etmiyorum ama bir telefonda şarj önemli değil mi. bugün teknosaya gittim ve her iki telefonu elime aldım evet u600 bambaşka k790 yanında çok kaba görünüyor ama başta dediğim gibi şekli ikinci plana attım şu ana kadarki yorumlara bakılırsa çoğunluğun gönlü k790 dan yana. peki arkadaşlar içinizden kimler k790 kullanıyor veya kullandı ve özellikle onu önermenizin sebebini öğrenebilir miyim.ha bir de türkiyedeki gsm operatörleri ugo teknolojisini desteklemiyor diye bir söylenti var doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekersizcay -- 15 Temmuz 2007; 1:05:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.