Şimdi Ara

u600 mü? p990 mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu iki telefon arasında kaldım

p990 bir çok özelliği ile tabiki üstün ama ses ve kamera açısından hangisi daha iyi?

şimdiden herkese teşekkürler

• elma mı armut mu
    hatta elma mı
    karpuz mu gibi bi soru olmuş
    u600 kim p990 kim

birisi samsungun klasik işletim sistemlerinden birini taşıyan bir cihaz
    bir diğeri ise se'nin p serisinin şu an piyasadaki canavarı(p1 henüz piyasada yok)

zor bir seçim ve tercih olacak

gereksiznimlerini yazarsan ona göre bir alternatif sunabiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejoss

merhaba arkadaşlar

p990 bir çok özelliği ile tabiki üstün ama ses ve kamera açısından hangisi daha iyi?

Kriterlerin sadece ses ve kamera ise, ses olarak hem hoparlor, hem de kulaklikta P990i daha iyidir sanirim..Kamerada U600, 3.2 mp kaliteli kamerayla biraz daha iyidir, ancak P990i de K750i kalitesindeki 2 mp otofokuslu kamerasiyla yabana atilmayacak bir performansa sahip..video cekiminde de U600, 352x288 piksel, 15 fps, mp4 kayit sayesinde biraz daha ondedir, ancak yine P990i de 320x240 piksel, 30 fps, 3gp kayitla cok da geri kalmiyor..bunlar disinda iki cihazi kiyaslamak pek de dogru olmaz sanirim:) tavsiyem tabi ki P990i dir..
  • u600 ekran,kamera,video'da daha iyidir diğer özellikler için p990i
  • quote:

Orjinalden alıntı: Angelmax

quote:

Orjinalden alıntı: nejoss

merhaba arkadaşlar

Kriterlerin sadece ses ve kamera ise, ses olarak hem hoparlor, hem de kulaklikta P990i daha iyidir sanirim..Kamerada U600, 3.2 mp kaliteli kamerayla biraz daha iyidir, ancak P990i de K750i kalitesindeki 2 mp otofokuslu kamerasiyla yabana atilmayacak bir performansa sahip..video cekiminde de U600, 352x288 piksel, 15 fps, mp4 kayit sayesinde biraz daha ondedir, ancak yine P990i de 320x240 piksel, 30 fps, 3gp kayitla cok da geri kalmiyor..bunlar disinda iki cihazi kiyaslamak pek de dogru olmaz sanirim:) tavsiyem tabi ki P990i dir..

video kaydında p990i mp4 kayıt yapıyor diye biliyorum p900 ve p910 da mp4 kullanmıştı
    eğer telimde symbian olsun ses kalitesi iyi olsun video kalitesi iyi olsun diyorsan ve pda gibi kullanmak isitorum diyorsan p990i derim fakat kamerası iyi olsun ve şekil olsun diyorsan u600 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herhangibirey -- 24 Haziran 2007; 11:45:41 >

• Kamera çokta önemli değilse p990 iyi bir şeçim olacaktır
  • @Atroce bilgi icin sagol arkadasim..ben 3gp diye biliyorum ama mp4 ise daha guzel olur tabi..bu durumda P990i video konusunda da durumu esitliyor diyebiliriz:) geriye U600 un sadece kamera, tip, boyut, incelik, hafif olmasi gibi artilari kaliyor..ekran bakimindan cok buyuk fark olacagini sanmam..P990i nin de gayet guzel, kaliteli, parlak bir ekrani var..hadi U600 e haksizlik yapmayalim, birkac arti daha yazalim:) tv-out, ugo, telesekreter, EDGE destegi, usearch, hirsizi bulma, tek tusla imdat mesaji, vs..yine de israrla P990i diyorum ben:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

elma mı armut mu
    hatta elma mı
    karpuz mu gibi bi soru olmuş
    u600 kim p990 kim

birisi samsungun klasik işletim sistemlerinden birini taşıyan bir cihaz
    bir diğeri ise se'nin p serisinin şu an piyasadaki canavarı(p1 henüz piyasada yok)

zor bir seçim ve tercih olacak

gereksiznimlerini yazarsan ona göre bir alternatif sunabiliriz

dostum konuyu okursan zaten neler açısından sordgumu da gorursun :)

Diğer yorum yapan, fikrini belirten arkadaslara teşekkür ediyorum.
    Sanırım p990i Alacağım.
  • dogru tercih olur p990i
  • sormaya gerek yok p990i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.