Şimdi Ara

u700 dokunmatik tuşlar çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gün nedensiz yere dokunmatik tuşlar bozuldu.çalışmıyor.kapağı açınca devre dışı kalıyorelar nasıl çözebilirim?yardım ederseniz sevinirim. teşekkürler

• kardes sorununa bı cewabım yok ama bısey sorcam u700 de kac sn vıdeo cekebılıosn
    hafıza kartına kayıt yapsam bıle 13snyı ggecmıo bu sende nasıl??yada nasıl duzeltebılırs
  • tuslarda bir temassizlik meydana gelmios olabilir.Yada sensorlerde bir problem vardir.yazilimsal birsey yok gibi gorunuyor.Servise goturmenizde fayda var.
  • benimde başıma bugün aynı problem geldi hemde hiçbir darbe vs. almadan. Zaten u700 pekde tavsiye edebileceğim bi telefon değil, Görünümü güzel belki fakat oda zamanla soyuluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sungur 13

tuslarda bir temassizlik meydana gelmios olabilir.Yada sensorlerde bir problem vardir.yazilimsal birsey yok gibi gorunuyor.Servise goturmenizde fayda var.

temassızlık? sensör? anlamadım tam olarak?? ne sensörü var ki bunda:D:D

arkadaşım yapabileceğin hiç bişe yok garantisi varsa servise ver...
  • u600 üm var ve aldığıma bin pimanım.w960 siparişi verdim geliyor.Şimdiden ufak bir araştırma ile 100'lerce oyun ve program edindim."Yetersiz java hafızası" ya da "java hafızası doldu" türünden saçmalıklar yok.Bi daha samsung TÖVBE!!!
  • Güney Kore malındanda çok bişi beklemek zaten haksızlık olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Fn tuşu çalışmıyor
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandwoywoy

Güney Kore malındanda çok bişi beklemek zaten haksızlık olur

haksızlık etmeyelim isterseniz.Samsung kendi alanında dünyanın en iyilerinden birisi.Kaldı ki samsungun yaptığı cep telefonlarıda oldukça kaliteli.Ben 1 yıldır e900 kullanıyorum dokunmatik tuşlar şimdiye kadar bir kere bile çalışmamamazlık yapmadı.bunun gibi sorunsuz birçok modeli bulunmakta.x serisi e serisi d serisi l760 sorunsuz modellerinden bazıları.Ha fabrikasyon hatası olarak birkaç cihaz hatalı olabilir ama bu sadece samsungta değil her firmada olabiliyor.sonuçta makinenin yaptığı iş.Elbette hata olacaktır ama önemli olan bu hatanın çok az meydana gelmesi.

• Garantili ise servise götürmenizde fayda var
  • Ya Aynısı benimde başıma geldi hiç bi darbe falan yok
  • Benimde başıma qeLdi fakat bi süre sonra düzeldi... Fazla üstüne gitmeyin telefonun xD kurumaya fln bırakın... Fazla nemli ortamda oluşan sudan dolayı oLmustu benimki banyoda duruodu... ondan dolayı oLmustu kuruduktan sonra düzeldi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mukem

kardes sorununa bı cewabım yok ama bısey sorcam u700 de kac sn vıdeo cekebılıosn
    hafıza kartına kayıt yapsam bıle 13snyı ggecmıo bu sende nasıl??yada nasıl duzeltebılırs

dostum video ayarlarında düzelteceksin onu.sen mms sınırında video çektiğin için öyle oluyor.videoya geçtiğin zaman ayarlarda sınırsız yapacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.