Şimdi Ara

U800 hoparlöründe problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir Samsung U800 telefon aldım, telefondan genel itibariyle gayet memnunum, ama ufak bir bug var telefonda. Telefonda dış hoparlörden meşhur KILL BILL soundtracki Nancy Sinatra-Bang Bang'i dinlerken bir anda vokallerin olmadığını duydum sadece müzik vardı, daha sonra kulaklıkla dinlediğimde vokallerin sağ taraftan geldiğini duydum. Sol taraftan neredeyse hiç vokal gelmiyordu şarkıda. Anladımki telefonun dış hoparlörü stereo parçalarda sadece sol taraftan çalınan sesleri çıkartıyor. Acaba aynı problemle karşılaşan var mıdır aranızda, ya da bir deneseniz aynı problem sizde de var mıdır? Acaba yazılım upgrade'iyle halledilebilir bir problem midir ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abs -- 22 Aralık 2008; 11:42:54 >

• abs simdi bangbangi yukleyip dinledim ve sok oldum... evet ayni sorun benim U800 de de var.... ben takintiliyimdir simdi kafama taktim bunu nolacak :) cozulebilir mi dersin???
  • quote:

Orjinalden alıntı: embercrescent

abs simdi bangbangi yukleyip dinledim ve sok oldum... evet ayni sorun benim U800 de de var.... ben takintiliyimdir simdi kafama taktim bunu nolacak :) cozulebilir mi dersin???

Valla çok aptalca bir problem, yazılımla giderilebileceğini zannediyorum ama Samsung'la bir şekilde temasa geçmek gerekli, böyle böyle bir probleminiz var farkında mısınız diye. Konuyla ilgili internette baya araştırma yaptım ama kimse bu problemden bahsetmemiş. Samsung'la ya da servisleriyle temasa geçmek gerekli sanıyorum. Önce bir yetkili servisle görüşmek en mantıklısı, sonuçta bu tarz şikayetler önce onlara gidiyor.
  • evet haklısın ama zor işler yaaa... vaktim yok ki... belki faruk arkadaş çözer:) kulaklığı takınca sorun yok bu arada... zaten farkedilmemesinin de sebebi bu olsa gerek...zaten müzik çalarken bişeylerin ters gittiği anlaşılıyor ya..bana pek zevk vermemişti ki sorunluymuş işte.. neyse birbirimizi burdan haberdar edelim...
  • başka şarkılarla deneseniz birde..bakalım genel bir problem mi yoksa parçaya has mı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

başka şarkılarla deneseniz birde..bakalım genel bir problem mi yoksa parçaya has mı..

Denedim, hepsinde aynı problem var malesef. Ben servisle temasa geçtim, biz Samsung'a iletiyoruz böyle problemleri dediler. IMEI numaramı falan da aldılar, inşallah bi sonuç çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.