Şimdi Ara

u8800 ekran sapitmasi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar x5 u8800 arada donar gibi oluyor bazende ekrana dokunulmadigi halde kendi kendine algilama yapipiyor ve hic bir noktada algilama yapmiyor. kilit ekranini acip kapadigimda duzeliyor .. bunun bir cozumu varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: enas57

Arkadaslar x5 u8800 arada donar gibi oluyor bazende ekrana dokunulmadigi halde kendi kendine algilama yapipiyor ve hic bir noktada algilama yapmiyor. kilit ekranini acip kapadigimda duzeliyor .. bunun bir cozumu varmi ?

hocam kullandıgın romun konusuna neden yazmıyorsun lutfrn gereksiz konu acmayın bir daha cevabına gelince kullandıgın romla alakalıdır atmel ekranlı cihazlar .35 kernelde sapıtıyor bu nerdeyse 6 aydır boyle hic arastırmadınız mı ana konulara girin orda cozumude var lutfen once biraz arastıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

quote:

Arkadaslar x5 u8800 arada donar gibi oluyor bazende ekrana dokunulmadigi halde kendi kendine algilama yapipiyor ve hic bir noktada algilama yapmiyor. kilit ekranini acip kapadigimda duzeliyor .. bunun bir cozumu varmi ?

hocam kullandıgın romun konusuna neden yazmıyorsun lutfrn gereksiz konu acmayın bir daha cevabına gelince kullandıgın romla alakalıdır atmel ekranlı cihazlar .35 kernelde sapıtıyor bu nerdeyse 6 aydır boyle hic arastırmadınız mı ana konulara girin orda cozumude var lutfen once biraz arastıralım

+10000000
  • quote:

Aynısı bende de oldu. Çok sıkıntılı bir durum. Tekrar rom yükledim daha iyi oldu. Hangi rom kullanıyosun?
  • Ya arkadaslar beni yanlis anlamayin da hic mi forum konularini okumuyorsunuz olay rom degil kernel.die atmel flx die.bir.sey okumadiniz mi ya da soru sorma basligini nasil bi forum olduk yahu

• arastir gel muhabbetini abartmayin bu kadar. suan bende yanlis bisey yapiyorum ama zor geliyorsa yazmayin sizde. herkes bi atarli bir sekil bir artist forumda

• ayni sorun yuzunden telefonu kirmaya karar verdim ama usenmeden aurora ics + touchwiz kurdum. suan bi sikinti yok tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 video oynatilamiyor sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kimsenin atarlı oldugu yok ayrıca mesele cvp yazmak da değil çöplük olmaya yüz tutmuş bir forumda bir konu aramaya çalışmak size sormayın diyen yok konu başlıgı açılmış orda sorun diyoruz kaldı ki yine bu tip soru ve sorunlar biraz araştırılmayla en az diyorum bak 30-40 defa sorulmuş ve cevap alınmış konulardır... ayrıca sahsi fikrimdir böyle konulara çözümü olsa bile itibar etmiyorum rahatsız oldugumdan ve böyle konularla forum daha cok kirlenir diye çözüm yazmıyorum ve forumun müdavimleride böyle düşündügünden cvp alamıyorlar
  • Bende aurora ics + touchwiz + update v3 kurulu fakat amtel fixi yapıp kurdum yinede ara ara takılıp kalıyor..İnsani çileden çikariyor... saatlerce başka bir yolu varmi diye aradım ve konu açtım .Halen daha da konular içinde boğuldum. Yardimci olmaya çalişan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kimsenin hakkı yenemez
  • quote:

Bende aurora ics + touchwiz + update v3 kurulu fakat amtel fixi yapıp kurdum yinede ara ara takılıp kalıyor..İnsani çileden çikariyor... saatlerce başka bir yolu varmi diye aradım ve konu açtım .Halen daha da konular içinde boğuldum. Yardimci olmaya çalişan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kimsenin hakkı yenemez

32 kernele gec kurtul dostum, ugrasma aurora ile bilmem ne ile, emin.ol eksigi yok fazlasi var.

9.7 galnet olur
    Miui pt olur
    Project X olur
    ezetin Cm7 si olur

Bak keyfine

• bence yoktur çözüm falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sıradışı*

bence yoktur çözüm falan

bu kadar arkadas cozumu var derken bir tek sen yoktur diyosun peh!!

• Sorun çözüldükten sonra silinir konu sorun ortadan kalkar. Sıkıntı yok beyler. Dayanışmaya devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.