Şimdi Ara

Uber'e yerli rakip geldi: @taksi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logoyu lise terk birisi hazirlamis galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırarım Boynuzunu İblis -- 5 Nisan 2018; 22:16:28 >
  • ya zaten milletin derdi uber muber değilki taksicilerin terbiyesizliği ve üçkağıtçılığı yüzünden uberi tercih ediyorlar taksiciler düzgün insanlar olaydı uber tr ye bile girmezdi.

• Sanırım anlama kıtlığı çekiyorlar. Asla kullanmayacağız sizi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scotty yerine ne bulacak taksici abeylerimiz. 🤣hava güzelse ve 1 taneysen motorscotty ile yolculuk harika. uberin iki tekerlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtcaan -- 5 Nisan 2018; 13:37:3 >
  • bı ataksi bordo taksi bölgesinde geçerli mi

• Uygulama icin tesekkurler, yorumum gozuksun diye 1 yildiz verdim' cilar nerede 😂

• Uygulama markette 1 yıldır varmış zaten :)

• Uber hala en iyisi İstanbul'da 2 kez kullandım güzel bi deneyimdi keşke Antalya'yada gelse

• İsimden kaybediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artık sarı renge bile alerjimiz var milletçe hele uberi kullandıktan sonra iyice nefret etmeye başladım taksilerden.hala tavırlarında yaptıklarında en ufak bir değişiklik yok.avm önünde turist bekleyen,belli duraklarda havataşın kaymaklı yolcularını bekleyen,müşteriyi almayan,sigara içen,mazot kokan bakımsız araçlar.anlat anlat bitmezde ben kısaca şunu diyim.

AKLI OLAN VATANDAŞ KENDİ İYİLİĞİ İÇİN TAKSİ KULLANMAZ

• "Siyah vip araca 2 kati para vereceksem niye tercih edeyim ki" diye mantikli bir soru sormaktan kendimi alamiyorum

• Uber'e yerli rakip geldi: @taksi

Uber'e yerli rakip geldi: @taksi

Uber'e yerli rakip geldi: @taksi

• Yeterli değil ama şunu gördük ki demek ki uber nelere kadir. Rakip çıkmayınca bunlar aynı tas aynı hamam milleti kazıklamaya devam edecekti.

• Taksiciler bu saatten sonra ağzıyla balık tutsa da benim için bitmiştir. Uber candır

• eşeğe altın semer de vursan eşek aynı eşek. eşeği değiştirin, semeri değil.

• Gider ayak bir dolandırıcılık daha yapıyor taksiciler. Logoyu paintte mi yapmışlar nedir bu.

• İsmi ne olursa olsun gene aynı eğitimsiz, kaba ahlak yoksunu şöförler olduktan sonra anlamı yok...Hala insanların neden UBER i tercih ettiğini kavrayamamışlar yazık.

• En kısa sürede batması dileğiyle..

• dawras kullanıcısına yanıt
    Bu biraz daha iyi hali daha eski halinide gördüm baştaki adamı paintten kopyalamışlar. Reklam videosunuda hazır şablon olarak indirmişler heralde benzerini okul projemde kullanmıştım.

• Bugün ilk defa Uber kullandım acayip memnun kaldım şoför çok kibardı araç tertemiz mercedes vito 10 numaraydı valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.