Şimdi Ara

Ubuntu silip Windows Yüklemem lazım YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır çözümünü arıyorum. Dizüstü bilgisayarımda ubuntu yüklü ve ben bunu kaldırıp windows yüklemek istedim ama windows cdsini tanımadı bi kaç araştırma yaptım ve bu sorunu giderip windows kuranlar var. Ama Nasıl??? Lütfen bilen yardım etsin çok uğraşıyorum...

• UP
  • Tanimadidan kastin tam olarak ne ? Boot olarak sectiginde Hata mi aliyorsun,Ayrintili aciklmadikca yardim etmem mumkun degil :(
  • izukoi İ kullanıcısına yanıt
    Ubuntu kurulu puan ama ben Windows kurmak istiyorum . Boot etmek için usbmi takıyorum öncelik usb de zaten ama usbmi ya da cd de denedim cami görmüyor bu Yüzden takılı kaldım yükleyemiyorum daha boot ekranı fln gelmedi 😒
  • Usb 2.0 slotuna taktiginda bios ekraninda usb gorunuyor mu? Direk secipte boot etme yerini kastediyorum

Cunku ubuntuyla ilgili bi sikinti degildir buyuk ihtimal ya usb de sikinti vardir yada usb ye yukledigin windowsta
    Usbyi takınca no bootable disc found demeye devam ediyor hiç bir şekilde Görmüyor
  • Farkli usb farkli iso dosyasi denedin mi veya ubuntunun windows bootable yapma seyinde bi sikinti vardir. Gerci benim soylememe kalmadan sen dusunmusundur bunlari :( bence sen orada yazan hatayi googleda bi ingilizce arat tek sen degilsindir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: izukoi

Farkli usb farkli iso dosyasi denedin mi veya ubuntunun windows bootable yapma seyinde bi sikinti vardir. Gerci benim soylememe kalmadan sen dusunmusundur bunlari :( bence sen orada yazan hatayi googleda bi ingilizce arat tek sen degilsindir bence
    Düzgün hazırlanmamış usb ve kopya cd ile "kaçak windows" yüklemeye çalışıyorsun galiba.
    Bunun linuxle bir ilgisi yok.
    Google'dan "korsan windows yükleme" diye arattır.
  • mehmetdagli1 kullanıcısına yanıt
    Demek buyüzdenmiş :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdagli1

Düzgün hazırlanmamış usb ve kopya cd ile "kaçak windows" yüklemeye çalışıyorsun galiba.
    Bunun linuxle bir ilgisi yok.
    Google'dan "korsan windows yükleme" diye arattır.

Hacı googlea baktım bulamadım link verebilcen mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetdagli1

http://www.vatanbilgisayar.com/oem-windows-81-single-language-64-bit-turkce.html
    Buyur, 273 TL KDV Dahil.

Ya cidden yok mu bi yolu ya :(

• Valla, ben hiç kaçak kopya windows 7-8 yüklemedim. (transmission-gtk ile) Torrent sitelerine bakman lazım. Benden duymadın ama.

Virüslü, yamuk yumuk kopyalar çıkabilir, dikkatli olmak lazım.
  • mehmetdagli1 kullanıcısına yanıt
    bende hazır usb var daha önce de onunla başka makinelere formay attım sorun çıkmadı. Laptoptan ubuntuyu sildim şimdi işletim sistemi yok ama usbyi sanırım dediğin gibi korsan olduğu için görmüyor? Sorun da burda nasıl görecek :D
  • Laptop çok yeni ise UEFI olabilir. BIOS'a girip "secure boot" diye bir seçenek varsa onu disable etmek lazım. "Boot virus protection" varsa disable etmek lazım. Bu korumalar aktifken yeni işletim sistemi yüklenmiyor.
    Laptop'un markası modeli ne?
  • illa secure boot yapmak zorunda değilsin, bilgisayarı ters çevirince orda ışıl ışıl :D bi etiket olucak. Onun üzerinde product number yazar. Inernetten artık senin ilk işletim sistemin neyse (w7 home pre ise w7 pro değil homepre nin iso sunu) indirip boot yapılabilir hale getir. kur windowsunu, düzgünce product key i gir temiz temiz lisanslı kullan :D

Bilgisayarının kaç yaşında olduğu önemli değil.

Al buda kıyağım w7 ise burdan bulabilirsin isolarıhttp://superuser.com/questions/78761/where-can-i-download-windows-7-legally-from-microsoft

• Teşekkürler Deniycem
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 10 Aralık 2014; 18:44:04 >
    Hah işte bunu yap. Bu daha iyi bir yöntem. Ne gerek var kaçak-göçek şeylere.
    Laptopun zaten windows 8 lisansı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetdagli1 -- 10 Aralık 2014; 18:50:01 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.