Şimdi Ara

Uc-Bes fotograf da benden...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

forumda fotograf boLumunun varLigindan habersizdim : ) geneLde araba boLumLerine girmekten buraLar hic dikkatimi cekmemisti, cesitLi zamanLarda cektigim bir, iki fotografi sizLerLe payLasmak istedim... DagciLik sporu iLe ugrasiyorum geneLde doga fotografLari cekiyorum bir tane kapaLi mekan cekimi koydum digerLeri disarida cekiLmis fotografLar. IzLeyen, yorum yazan, eLestiren herkese tesekkur ederim.

(Canon S70 28mm (bu arada makinami satmayi dusunuyorum)

iyi gunLer iyi caLismaLar

IzLediginiz icin tesekkurLer, Isiginiz boL oLsun.

• Fotğraflar çok çok güzel eline emeğine sağlık.
  • fotoğraflarını çok beğendim, kompozisyonlar hoş (özellikle 4-5-6 numaralar, hatta 5 numaraya bayıldım.6 daki WB ve ışık dengesi de mükemmel olmuş)

Not: Ben de bir keç fotoğrafımı sergilemeye çalışmıştım ama modlar kilitlemişti "mevcut konudan devam edin". mantığını hala anlayabilmiş değilim, umarım senin de başına gelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 21 Kasım 2006; 8:16:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alehar

fotoğraflarını çok beğendim, kompozisyonlar hoş (özellikle 4-5-6 numaralar, hatta 5 numaraya bayıldım.6 daki WB ve ışık dengesi de mükemmel olmuş)

Not: Ben de bir keç fotoğrafımı sergilemeye çalışmıştım ama modlar kilitlemişti "mevcut konudan devam edin". mantığını hala anlayabilmiş değilim, umarım senin de başına gelmez...

mod'Lar kiLitLer mi biLmiyorum, "böLüm içersinde fotograf sergiLemek" başLıkLı yazıyı okumuştum göndermeden önce, 500kb'dan büyük oLmasın fiLan diye okumuştum ancak; zaten fotografLar burada barindiriLmiyor başka yerden Link verdim, siLecekLerini sanmıyorum.

siLerLerse de canLarı sağoLsun ne diyeLim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.