Şimdi Ara

Ucagım bozuldu bolumu gecemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ilk defa su yaratıklarla karsılastıktan sonraki bolumlerde hani bizim bi arac var ya ucak gibi. YOlda giderken pilot oluyorda tegmen sen gec direksiyona deyip işi bize iteliyorlar. O bolum. Geciyorum ilk gorevi de geciyorum indiriyorum o yaratıklardan bi kacını. Kureye uzak duruyorum. Ama tam is bitiyor burdan cıkalım ucak gemisine gidelim diyorlar bizi takip et diyorlar ya. Orada benim ucak ayvayı yemis oluyor. Ama gene de yavas yavas gitme kabileyiti kalıyor. Tam gidecem, rota belli; onden 3 tane daha ucan yaratık cıkıyor. Neyse bunları da zor bela gebertiyorum da sonra benim gemi iflas ediyor. Gemiden cıkamıyorum da. Kaldım o bolumde gecemiyorum nasıl olacak ?

• havada asili bekle bir müddet, vakit gectikce hasarlar düzeliyor kendi kendine
  • direk dalma yaratıklara hasar alınca biraz gez dolaş öyle dal
    gezdikçe hasarlar kapanır.bide uzaylıları öldürürken havada sabit kal space e basılı tut
  • cevaplar icin tesekkurkler. Space tusunu cok gec kesfettim :) oyunu bitirdim.... bu crysis warhead bunun devamı mı olacak hikaye olarak? cunku geri donmek icin karar alıyorlar ama oyun orda bitiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ

cevaplar icin tesekkurkler. Space tusunu cok gec kesfettim :) oyunu bitirdim.... bu crysis warhead bunun devamı mı olacak hikaye olarak? cunku geri donmek icin karar alıyorlar ama oyun orda bitiyor...

Hayır,psycho die bi adam wardı ya,nomad ile eşzamanlı olarak (ne sonra ne önce) onu kontrol edicez.Adanın diğer tarafında gelişen olayları kontrol altına almaya çalışıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: egoktepe

quote:

Orjinalden alıntı: NiQuitinCQ

cevaplar icin tesekkurkler. Space tusunu cok gec kesfettim :) oyunu bitirdim.... bu crysis warhead bunun devamı mı olacak hikaye olarak? cunku geri donmek icin karar alıyorlar ama oyun orda bitiyor...

Hayır,psycho die bi adam wardı ya,nomad ile eşzamanlı olarak (ne sonra ne önce) onu kontrol edicez.Adanın diğer tarafında gelişen olayları kontrol altına almaya çalışıcaz

• Direk dalma biraz bekle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.