Şimdi Ara

UCAK BAGAJ HAKKI 15 KG YI AŞARSA NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
5.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci adamım bide para veremem önerileriniz nelerdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Uçak Bagaj Hakkı 15 KG'yi Aşarsa Ne Yapmalısın?

Uçakla seyahat ederken bagaj hakkını aşmak, özellikle de 15 kg sınırını geçmek, yaygın bir sorundur. Böyle bir durumda, ekstra bagaj ücretleri ödemekten veya eşyalarını geride bırakmak zorunda kalmaktan kaçınmak için yapabileceğin birkaç şey vardır.

1. Havayolunu Önceden Bilgilendir:

Bazı havayolları, aşırı bagaj için önceden ücret ödeyerek ceza ücretlerini azaltmana izin verir. Seyahatinden önce havayolunu ara ve fazla bagaj ücreti hakkında bilgi al.

2. Eşyalarını Yeniden Paketle:

Valizini yeniden düzenlemek, ağırlığı azaltmana yardımcı olabilir. Önemli eşyaları en üste yerleştir ve ağır eşyaları valizin alt kısmına koy. Fazla yer açmak için eşyalarını sıkıştırmak için vakumlu torbalar kullanabilirsin.

3. Fazla Bagajını Kargoyla Gönder:

Çok fazla eşyan varsa, fazla bagajını kargoyla göndermeyi düşün. Bu seçenek, havaalanına fazla bagajla gitmekten daha uygun fiyatlı olabilir.

4. Havalimanında Fazla Bagaj Ücretini Öde:

Tüm diğer seçenekleri tükettiysen, havalimanında fazla bagaj ücreti ödemek zorunda kalacaksın. Ücretler havayoluna ve bagajın ağırlığına göre değişir.

15 KG Ne Kadar?

15 kilogram, yaklaşık olarak iki orta boy bavulun ağırlığına eşittir.

Ek İpuçları:

• Çantanı evde tartarak ağırlığını önceden kontrol et.
    • Uçuştan önce bagaj hakkını kontrol et ve gerekirse fazladan bagaj için ödeme yap.
    • Değerli eşyalarını veya kırılgan eşyaları el bagajına koy.
    • Seyahatin boyunca ekstra alan açmak için bavulunu aşırı doldurmaktan kaçın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öğrenciysen uçakta ne işin var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaptana öğrenciyim de. bu ne saçma soru kural 15kg üstü paralı.
  • Öndeki ya da arkadaki yolcunun hakkı varsa ona eklettir

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

Öğrenciysen uçakta ne işin var

Biz insan değil miyiz

• Yanina sirt cantasi al eger asarsa ona doldurursun.Cantayi da yaninda tasirsin

• ben 18 kiloya kadar diye biliyorum.+18 i büyük ihtimal ek ücrete tabiidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu masa 200 kg taşır mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mouveon

Yanina sirt cantasi al eger asarsa ona doldurursun.Cantayi da yaninda tasirsin

1sirt birde ufak çantam var zaten dolular

• Joker hakkını kullan.

• Sırada olan yolcuların yükü 15 kgnin altında olan vardır. Onlardan birinden rica ederseniz fazla yükünüzü paylaştırabilirsiniz

• Havalimanına gitmeden check-in sırasında ekstra bagaj hakkı al. Havalimanında almaktan daha ucuza gelir.

Ayrıca aklı başında hiçbir yolcu bırak başkasıyla bagaj hakkını paylaşmayı başkasının bagajına elini bile sürmez havalimanında içinde ne olduğunu kimse bilemez.

Dip not: Üstte bazıları öğrenciysen uçakta ne işin var demiş. Ben misal 19 liraya aldım ankara-izmir uçak biletimi. 19 liraya 1 saatte beni ankaradan izmire götürecek varsa buyursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Havalimanına gitmeden check-in sırasında ekstra bagaj hakkı al. Havalimanında almaktan daha ucuza gelir.

Ayrıca aklı başında hiçbir yolcu bırak başkasıyla bagaj hakkını paylaşmayı başkasının bagajına elini bile sürmez havalimanında içinde ne olduğunu kimse bilemez.

Dip not: Üstte bazıları öğrenciysen uçakta ne işin var demiş. Ben misal 19 liraya aldım ankara-izmir uçak biletimi. 19 liraya 1 saatte beni ankaradan izmire götürecek varsa buyursun.

Çok büyük bir indirim ile 19tlye bilet almanız uçak biletlerinin çok pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ankaradan Trabzona 120tlden aşağı uçak bileti yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: LazPlayboy

quote:

Havalimanına gitmeden check-in sırasında ekstra bagaj hakkı al. Havalimanında almaktan daha ucuza gelir.

Çok büyük bir indirim ile 19tlye bilet almanız uçak biletlerinin çok pahalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ankaradan Trabzona 120tlden aşağı uçak bileti yok.

120 lira mı? THY'den aşağı ile uçmuyorsunuz sanırım.

Bir yere kadar haklısınız ankara-izmir kadar sık uçulan bir parkur değil ankara-trabzon (yani rekabet daha az) ama bir kaç ay öncesinden alırsanız bileti 120 liraya çift yön bilet alabilirsiniz.

Bu arada bahsettiğim bileti çok değil 24 nisanda almıştım önümüzdeki salı günü için.

Not: Umarım yanlış anlamazsınız dediklerimi sadece demek istediğim uçak biletini mümkün olduğunca erkek almakta yarar vardır genellikle. Genellikle diyorum bazen ansızın bir kampanya yapıyor havayolları sizin önceden aldığınız bileti daha ucuza satıyorlar o biraz üzücü oluyor işte.

• Tartı bozuk de, gerçek göstermiyor de. Kanıt verin de çirkeflik yap.

Uçağa almazlarsa beni ilgilendirmez. Senin kötü blöf yapma kaniliyetin sorumludur. İnanacaksın o tartının bozuk olduğuna. YOlculuktan bir kaç gün önce bailayacaksın provalara. Evde aynanın karşısına geçip "15 kilo bu çanta" diye bağıracaksın 3 4 saat.

• quote:

hocam izmir ankara arası bileti ben min 50 ye alıyorum 19 a nasıl aldığınızı anlatır mısınız bende yararlanmak istiyorum
  • thyde yanlis hatirlamiyorsam kilogram basina 15 dolardi yurtdisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerCarlion

quote:

hocam izmir ankara arası bileti ben min 50 ye alıyorum 19 a nasıl aldığınızı anlatır mısınız bende yararlanmak istiyorum

50 lira sabit fiyatıdır zaten pegasus için konuşuyorum. Kampanya vs takip edin bir de pegasus plus hesabı açın bir tane bilet aldıkça ve online check-in yaptıkça hatrı sayılır puan yüklüyor hesaba. Misal bu 19 liraya aldığım bileti alırken her bilete 15 lira indirim kampanyası vardır bir de benim hesapta birikmiş 30 lira puan vardı öyle aldım.

• Fazla bagajı olmayan birinden kendi bagajlarından birini almasını rica edebilirsin.

• Forumda konu açmalısın
  • Yanında götürebileceğin bagaj hakkı olarak bir çanta kullan, içine kabin için engel teşkil eden şeyleri koymazsan eşyalarını bölüştürebilirsin böylelikle.Neredeyse çoğu kişi kabin bagajı kullanıyor artık.Aksi takdirde ücret bayağı tuzlu çıkar neredeyse bir bilet parası daha kitlerler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.