Şimdi Ara

Uçak bileti aldım yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar askerliğim diyarbakıra çıktı bende anadolujetin sitesinden uçak bileti aldım telefona mesaj geldi felan bi takım bilgiler içeriyor
    şimdi check in felan bişeler varmış hiç bilmiyorum nedir bu ?

bu cuma saat 8.30 da uçağım şimdi benim ne yapmam lazım biletimin tamamlanması için yardım ederseniz çok sevinirim

• Online check in yapmana gerek yok. Havalimanina git kimligini ver zaten onlar senin islemini yapacaklar. 1 saat onceden havalimaninda olmaya calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • THY'nin sitesine girip orada isim ve soyismini Türkçe karakter kullanmadan yaz,altta sana gelen kodu yaz ve check-in yapmak istediğin bilete tıklayıp yerini seç ve check-in'ini yap.
    Havalimanına gidince de uçuşuna ait kontuarı bulup online-check in yazan kontuara gir,kimliğini ve uçağın bagaj kısmına vermek istediğin eşyaları ver görevliden biniş kartını alıp uçağın hangi kapıya yanaşacağını öğren ve de son kontrollerden geçip uçağa bin.

• arkadaşlar şimdi bana e bilet numarası geldi biriniz check in yapın demişsiniz biriniz yapmayın demişsiniz kafam karıştı
    şimdi ben hiç bişey yapmadan sadece elimde e bilet numarası olarak havaalanına gidip bütün işlemlerimi yaptırabilirmiyim(uçağım 8:30 da kaçta orda olmalıyım)
    yoksa arkadaşın dediği gibi siteye girip check in dediklerinizi yapmalıyım ?
  • Hocam öncelikle bileti aldiysaniz check in yapsanizda yapmasanizda havaalanına sadece kimliginizle gidebilirsiniz ekstra kâğıt bilet yada başka birsey götürmenize gerek yok.

Check-in olayına da gelecek olursak checkin bir nevi koltuk seçimi. Eğer uçuştan önce siz internetten kendiniz checkin yaparsanız boş olan istediğiniz koltuğu secersiniz. Ama hava alanında giriş sırasında bu işlemi yaptirirsaniz görevlinin seçtiği rastgele bir koltuğa oturursunuz.

Anadolujet checkin islemleri uçuştan 24 saat önce başlar. Yanı persembe sabah 8:30 daj itibaren internet sitesinden bilet numaraniz ve kimlik bilgilerinizle girip koltugunuzu seçebilirsiniz.

• Tsk ler açıklamalar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.