Şimdi Ara

uçak gövde motor ??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ,uçak gövde motor veya uçak elektrik elektronik bölümleri hakkında biligisi olan var mı ? iş imkanı? okuması?
    yaptığı iş zor mu ?
    erciyes veya kocaeli üniversitelerine yeter puanım diye düşünüyorum

• Erciyes ugm mezunuyum ve çalışıyorum

1- iş imkanı

Genelde mezun olduktan birkaç ay sonra ise giriliyor çok beklenmiyor istisna kişiler ve seneler var ancak genel durum boyle

2-okumasi kolay bı bölüm aslında ama dersler mühendislik dersleri sayılır ama çok ağır dersler olduğunu düşünmüyorum

3-ozellikle govde motor yani mekanigin yaptığı iş pis ağır ve zordur avyoniğin işi bize göre daha temizdir ancak avyonik okudum diye avyonik çalışacaksın diye bı şart yok bu birazda şirkete kalmış birçok avyonik okumuş arkadaşımla beraber mekanik olarak çalışıyoruz

Soracağın başka sorular yada detaylı bilgi istersen özelden sorabilirsin 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbseyhan F kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkürler pm den yazıyorum.
  • Havacılık elektrik elektroniği ve Uçak elektrik-elektronik bölümleri arasındaki fark nedir? İş olanakları nasıldır? cevaplarsanız çok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: audreyhepburn

Havacılık elektrik elektroniği ve Uçak elektrik-elektronik bölümleri arasındaki fark nedir? İş olanakları nasıldır? cevaplarsanız çok sevinirim

ben edindiğim bilgilere göre uçak gövde motor yada uçak elektirk elektronik bölümlerin su iş imkanı iyimis baslangıc maas olarak 3 küsür müs uçak gövdenin işi daha pis oldugu için ben ucak elektrik elektronik düşünüyorum havacılık elektriği bende baktımda pek bilgi bulamadım ama bence asa yukarı aynıdır diye düşünüyorum önemli olan lisans sonucta
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf brah

quote:

Havacılık elektrik elektroniği ve Uçak elektrik-elektronik bölümleri arasındaki fark nedir? İş olanakları nasıldır? cevaplarsanız çok sevinirim

ben edindiğim bilgilere göre uçak gövde motor yada uçak elektirk elektronik bölümlerin su iş imkanı iyimis baslangıc maas olarak 3 küsür müs uçak gövdenin işi daha pis oldugu için ben ucak elektrik elektronik düşünüyorum havacılık elektriği bende baktımda pek bilgi bulamadım ama bence asa yukarı aynıdır diye düşünüyorum önemli olan lisans sonucta

ben de aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum ama havacilik 60 bin küsür ucak elek. 90 100 binlerde olunca acaba biri daha mı iyi diye düsünmüstüm. cevap icin tesekkurler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yusuf brah

quote:

ben de aşağı yukarı aynıdır diye düşünüyorum ama havacilik 60 bin küsür ucak elek. 90 100 binlerde olunca acaba biri daha mı iyi diye düsünmüstüm. cevap icin tesekkurler

onun en büyük nedeni üniversiteden anadolu üniversitesinde olduğu için yüksek mesela uçak gövde motor anadoluda 62k erciyeste 95k eskisehir uçak alanında efsanedir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.