Şimdi Ara

UÇAK KORKUSU:( NE YAPMALIYIM? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
15.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binmeden önce ni anti depresan at 3 gün boyunca aralıksız uçak seyehati yaparsın.Tabi bu matematiksel 2 hap 6 gün olabilir hapı kırıp yolculuk süresine göre ayarlıyabilrsin
  • Daha önce uçağa defalarca bindim ve korkulacak hiç bişi yok. Hatta uçak, otobüs vb. dier araçlardan daha güvenlidir. uçakta ölen insan sayısı dier araçlarda ölen insanlardan çok daha azdır. tek farkı düşerse herkes ölürdür ki dünyada hergün 10 000 uçuş oluyor 1 yıl 356 000 yılda 1 tane hadi en fazla 2 uçak düşüyor yani ölme ihtimalin 2/356 000 güvendesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

quote:

Orjinalden alıntı: emure

uçak inerkende tekerlekler yere çarpıcak 2sn sonra rüzgarın wuuuu sesi gelcek en sevdiğim ses o dur

yanlış bilmiyorsam o ses rüzgarın sesi değil, uçak yere temas edince motor akışını ters çeviriyorlar yavaşlaması için. onun sesi olması lazım.

Hayır o spoilerlara çarpan havanın sesi yavaşlamak ve uçağı yere bastırmak için .
  • Sabah abdest almayı unutma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ρѕусhо -- 24 Mart 2009; 19:45:05 >
  • Yanına bir mp3 al giderken müzik dinle rahatlarsın hatta biraz kestir
  • En basitinden binmeden 2 bira çak ve bin
  • Sıkı tutun uçarken. İşin şakasi bir yana uçakla olabilecek bir kazanin ihtimali otobüsle yada araba ile seyehat ederken kaza geçirme ihtimalinden çok çok düşük,bu yüzden rahat ol ve sıkma tatli canini biter gider.Ben Amerikadan Türkiyeye uçtum 4 kez birde beni düşün uçak o kadar ağirki pist bitiyor uçak birtürlü havalanmiyor:)
  • Kemal SUNAL'da bu yüzden hayatını kaybetmişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ρѕусhо

Sabah abdest almayı unutma

Helvan neyli olsun şaka bir yana hiç bir şekilde korkmana gerek yoq ilk uçuş gergin ikinci felan müthiş geçer daha sonra alışırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: peterfamilyguy

Niye uçakla gidiyorsun o zaman?Otobüsle git.

İşle ilgili eğitim almak için gitmem gerekiyor.
    Tüm yol masraflarını şirket karşılıyor, hatta beni havaalanından alacaklarmış.
    Döndüğümde Ctesi başlayacak iş, o yüzden otobüsle gidemiyorum.
    Uçakla gelip gitmemi şirket istiyor yani...
    Ne kadar korku da olsa, aşırı derecede bir merakta var içimde...
    Bu dünyadan göçüp gitmeden, bi uçağa binmezsem yuhh olsun artık bana

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...

Bendeki şansta bu kadar olur, bu uçuş olayı dün kesinleşti, bileti aldım ajenteden.
    AKşam eve geldim, bizimkilerle yemek yiyoruz.
    TVde haberler:
    1-ABD de öğrencileri taşıyan uçak düştü, tüm yolcular öldü.
    2-Japonya'nın başkenti Tokyo'da bir kargo uçağı iniş sırasında yere çakıldı. 2 pilot öldü.
    3-İstanbul Atatürk Havaalanında bir uçak pistten çıktı, şükür can kaybı yaşanmadı...
    Şimdi siz olsanız ne düşünürdünüz(gece uyuyamadım korkudan, tırs tırs)

• Hostesin göğüse(gülücüğe) odaklan
  • Korkma Kardeş yavaş yavaş tıkla...

Uçmadan önce, daha dün olan bu videoyu izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 24 Mart 2009; 20:08:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Korkma Kardeş yavaş yavaş tıkla...

Uçmadan önce, daha dün olan bu videoyu izle

Dostum ben bu videoyu gördüm, üstte yazdım TVde gördüm diye...
  • Uçak kazalarında ölümlerin genelde ilk birkaç saniyede ve travma sonucu gerçekleştiğini, kafa, kol veya bacak kopmalarından ötürü cesedlerin sağlam bulunsalar bile tanınamadığını, ve dünyada her yıl 10 veya 15 arası facia diye nitelendirilebilecek büyük uçak kazası yaşandığını düşün.
  • KorkuLarınLa Yüzleş eLbet Yenersin KorkuLarını
  •  UÇAK KORKUSU:( NE YAPMALIYIM?

Merak etme bişe olmaz
  • @Ne[M]esis

CoCuq Ztn Korkuyo Bide O Fotoyu Koyuyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

En basitinden binmeden 2 bira çak ve bin

2 tane keser mi o da varBende hiç binmedim ama birgün kısmet olursa binmeden 3 tane bira çakmayı düşünüyorum
  • en fazla düşer
  • öff bişi olmaz ya en sevdiğim şeydir uçağa binmek o böle kalkışı falana yana yatısı off çok güzel ya
    bide arada bi türbulansa girince hafif sallanıyo içinde roolarcoaster etkisi bırakıyo ya için bi hoş oluyo o duygu çok süper
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.