Şimdi Ara

UÇAK KORKUSU:( NE YAPMALIYIM? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
15.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: 2n4...4Life

O Uçağı Ergenekon Düşürecek Binme Sakın....

Yandı Bolu'nun Pazarı, Sür Eşşeği Niğde'ye
    Dostum geç kalmışsın yorumu yazmak için, iyide neden birkaç kişide böyle şu uçağı düşürme aşkı var anlamıyorum.
    Aynı uçakta ben değilde bir yakınınız, akrabanız olsaydı, aynı şekilde mi düşünürdünüz?
  • cibili cibili hort hort hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan15

100 kere uçağa binmişimdir.Hiç birinde düşmedi.

Bu mesaj nedir yahu
  • pew kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Uçağın yavaşlamasında yardımcı oluyor.Bu arada sanırım yanlarda pencere var onları kapa dışarıyı görmessin
  • Türk Hava Yolları uçak fobisi olanlar için kurs açmakta. Siz bu kursa katılmak için başvuruyorsunuz, yeteri kadar kişi talep ettiğinde kurs açıp sizi çağırıyorlar. Vakit ayıramam derseniz endişeniz olmasın çünkü kurs 3 gün sürüyor,psikologlar ve pilotlar uçuş konusunda bilgiler ve telkinler veriyor. Bu kurs sayesinde büyük oranlarla uçak fobisi yeniliyor.http://www.2kafadar.com/ucak-korkusu-olanlar-ne-yapmali/
  • Merhabalar bende yarin ilk defa ucaga binecem icimde acayip bir korku var :)) sitede bahsedilen korku deil İsterse ucak takla acarak dussun, geberip gidelim hic umrumda degil

Benim korkum hani balerine binince icinde biseylerin kipirdanmasi hissi, ayni his arabayla tumsekten gecerken ki gibi.

Bu hissin ucak kalkinca inince filan oldugunu da soyluyorlar. Balerine binince yasadigim kabus aklima geliyor o yuzden cok korkuyorum

Ne yapmak gerek acaba bunu yenmek icin?

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uçak düşmedikçe korkmanıza gerek yok arkadaşlar.
  • Ne yaptın hocam bindin mi

• "uçak kazası raporu" belgesellerini mutlaka izle öyle bin
  • Çarşamba Atatürk havalimanına indiğimiz pistin fotoğrafını koyacağım şimdi( izmirden ist a uçağın içinde beklemelerde dahil 5.30 saatte gittim) biz düşmediysek kimse düşmez beyler rahat olun.
     UÇAK KORKUSU:( NE YAPMALIYIM?

• SEZzZER_TR kullanıcısına yanıt
    Yok dostum merak etme o dediğin olmuyor :D Ben ki salıncakta sallanırken bile içi çıkan bir insanım:D

• Yürüyen uçakları tercih edebilirsiniz daha güvenli

• hahah çok iyimiş :D sizin durum daha vahimmiş hocam :D valla rahatladım şimdi sağolun cidden
  • adsafasd

onun modası geçti hocam şimdi yürüyen türbe rocks
  • Doktor tavsiyeli bir sakinleştirici alman gerekiyor. Sakinleştirici faydalı olur mu dersen; işid tarafından katledilen o korkunç görüntülerde ki insanlar nasıl bu kadar sakin bekleyebiliyor diye sorup duruyoruz, maalesef sakinleştirici verilmiş insanlar bunlar.
  • ILoveYouHagi kullanıcısına yanıt
    Korkacak birşey yok rahat ol kitap falanda uğraşma, zaten İzmir İstanbul ne kadarlık yol hafif tımanış sonra biraz düz gidiş sonrada tekrar iniş.Pistin başında fren yapıp gaz verince ve fren yapmayı bırakınca aniden fırlıyor çok güzel oluyor. Bazılarıda direk gaz vererek başlıyor o biraz zevksiz fazla yapışmıyorsun arkaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan Mustafa -- 25 Şubat 2015; 17:44:07 >
  • merhabalar geçenler yazmıştım uçaktan korkuyorum nolacak diye yazmıştım. Gerçi benim korkum farklıydı düşmesinden filan korkmuyordum, karında oluşan histen korkuyordum.

Çok gereksiz bir korku olduğunu anladım. Hatta biraz zevkli geliyor. Nice istanbul, yurtdışı, kıprıss uçuşlarını erteledim bu korku yüzünden :D mallığıma doyamıyorum şu an

Burayı okuyanlar biraz olsun rahatlar inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.