Şimdi Ara

Uçak mühendisliği hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önü açık mı ve maaşları ne kadar bilgisi olan

• upppp
  • İstikbal göklerdedir sözü yeterli galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uçak gövde motor bölümünden bahsediyorsan hakkında iyi şeyler duydum türkiyede 2 3 üni de var ve erciyes üni. THY ile anlaşmalı sanırım ve oldukça iyi bir maaşla işe başlıyorlarmış babam beni zorla göndermeye çalışmıştı bir arkadaşının oğlu orayı bitirmiş ve oldukça iyi durumdaymış doktor maaşına yakın maaş alıyormuş (?)
    Not: bunların çoğu kesin olmayan duyumlardır araştırmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michiokaku

Uçak gövde motor bölümünden bahsediyorsan hakkında iyi şeyler duydum türkiyede 2 3 üni de var ve erciyes üni. THY ile anlaşmalı sanırım ve oldukça iyi bir maaşla işe başlıyorlarmış babam beni zorla göndermeye çalışmıştı bir arkadaşının oğlu orayı bitirmiş ve oldukça iyi durumdaymış doktor maaşına yakın maaş alıyormuş (?)
    Not: bunların çoğu kesin olmayan duyumlardır araştırmanızı tavsiye ederim
    Çok teşekkür ederim cevapladığınız için siz şuan ne bölüm okuyosunuz ?
  • zubilinnes kullanıcısına yanıt
    Mezunum :(

• quote:

Mezunum :(
    Gerçekten erciyes iyi mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dostum dediğim gibi bunlar sadece duyum. Biliyorsun halkımız her şeyi hyplamayı seviyor. Mekatronik mühendisliği icin de aynı şeyler söylendi şimdi mezunları işsiz.
    Ama dediğim gibi etrafımdan duyduğum erciyes bu konuda daha köklü ve thy ile anlaşmalıymış elemanları oradan alıyorlarmış falan(?)
    Sen en iyisi orada okuyan birine danış ben ne desem eksik olacak

• quote:

Dostum dediğim gibi bunlar sadece duyum. Biliyorsun halkımız her şeyi hyplamayı seviyor. Mekatronik mühendisliği icin de aynı şeyler söylendi şimdi mezunları işsiz.
    Ama dediğim gibi etrafımdan duyduğum erciyes bu konuda daha köklü ve thy ile anlaşmalıymış elemanları oradan alıyorlarmış falan(?)
    Sen en iyisi orada okuyan birine danış ben ne desem eksik olacak
    Uçak mühendislikle , gövde motor arasında bir fark var mı ?
    Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Elward

Evet
    Hangisi daha iyi maaş alır ve iş imkanı falan bilginiz var mı
  • Bir kaç haftadır kafamı kurcalayan soru... ERÜ Uçak Müh. yazmayı düşünüyorum 1-2 haftadır, okuyan biriyle konuştum imkanları vs geleceği önü açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: barkoda10

Bir kaç haftadır kafamı kurcalayan soru... ERÜ Uçak Müh. yazmayı düşünüyorum 1-2 haftadır, okuyan biriyle konuştum imkanları vs geleceği önü açık.
    maaşlar nasıl
    Net bir şey bilmiyorum fakat diğer mühendisliklere oranla çok daha iyi maaşla başlıyorsun. Duyumum yeni mezun şu an minimum 4-5K ile başlıyor

• uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghibben

Bu mesaj silindi.
    Ahaha Boeing'de çalışan bir "mühendis" $4-5k mı alıyormuş, iyi güldürdün hocam. Ve bu paraya çok demek hmm. Muhtemelen temizlik görevlisi falandır bu kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYselmech -- 17 Nisan 2019; 12:59:6 >
  • Ghibben G kullanıcısına yanıt
    Hocam en azından linkedinden baksanız bile itü -odtü mezunlarının çalıştığı yerleri öğrenir iş sıkıntısı olup olmadığını anlardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elward -- 17 Nisan 2019; 13:8:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.