Şimdi Ara

UÇAK MÜHENDİSLİĞİ Mİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi sizce daha iyi tabi en iyi 7-8 üniversiteye göre kıyaslayın yanlış değilsem uçak 4 ünv de sadece var :)

• uçaktan uzak dur. Benim lise arkadaşım odtü uçak bitirdi. Sonra koç üniversitesinde master doktora yaptı bilgisayar üstüne. Yani uçak mühendisliğinin iş alanı dar onu demek istedim
  • Bizim liseden biri itü uçak okuyup üstüne pilotaj eğitimi aldı thyde kaptan pilot. Öğretmenlerimiz onu örnek gösterirdi uçak felan isteyene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle şey olabiliyor mu hocam ayriyetten sınava girmek gerekir pilotaj için benim bildiğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palavracı Ziya

öyle şey olabiliyor mu hocam ayriyetten sınava girmek gerekir pilotaj için benim bildiğim

Öyle zaten de yapılabilir yani onu demek istedim.

• Nicotinell N kullanıcısına yanıt
    Odtü'de uçak mühendisliği bölümü yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Palavracı Ziya kullanıcısına yanıt
    Pilot olmanın 3 yolu vardır hocam,
    1.Hava Harp Okulundan mezun olmak (Para vermiyorsun 4 YIL)
    2.Pilotaj Okumak (Özel okullarda belli miktar para ödüyorsun tam burslu olsan bile yaklaşık 40.000 USD sanırım emin değilim 4 Sene )
    3.Özel Uçuş Okulu (65.000 EURO ortalama ücreti var 1,5 sene sürüyor, Lisans mezunu herkes gidebilir)

Yani demek istediğim UÇAK MÜHENDİSİ olmanın pilotluğa hiç bir faydası yok tek faydası dersleri ve eğitimi daha kolay anlarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

quote:

öyle şey olabiliyor mu hocam ayriyetten sınava girmek gerekir pilotaj için benim bildiğim

farketmez, havacılık müh. İsim önemli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

quote:

farketmez, havacılık müh. İsim önemli değil

Pilotaj da okunacaksa uçak müh okunması bir adım daha öne geçirir gibi ama tabii konu sahibi ne istiyor o da önemli.

Edit: uçak mühendisliği okumanın bir faydası yok denmiş ama ben uçak firması olsam uçak mühendisliği okumuş birini tercih ederdim. Her şeyini biliyor olacak sürdüğü uçağın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E8822CCD -- 10 Ağustos 2015; 2:06:22 >

• pilotlar iş bulmada sıkıntı çekmiyorlar ve Havayollarının en çok önem verdikleri pilotların lisans alanları değil uçuş saatleridir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.