Sevgili Arkadaşlar Öncelikle Vakit Ayırıpta Konumu Gözden Geçireceğiniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim... Şimdi Anklımda Şöyle Bir Forum Sitesi Düşüncesi Var Nasıl Bulursunuz Bir Ögrenmek İstiyorum Türkçe Rap Hakkında Kapsamlı Ve Türkiyede Tek Olsun İstiyorum Gözlemdiğim Kadarıyla Pek Adam Akıllı Ve Tutan Bir Site Yok =( Forum Sitesi Klasik Sade Forum Siteleri Gibi Olmicak Örn: Bir Konu Veya Butonun Üstüne Geldiğinde Konu İle Alaka Bir Resim Varsa Atıyorum Hiphop Giyim Diye Bir Konu Var Ve Klasik Dosya Resmi Yerine Bir T-shrt Resmi Olucak Mouse İle Üstüne Geldiğinizde Hareketlencek Vs Vs Flaş Tarzı Bir Şeyle Yapılıyor Diye Umuyorum Herneyse Gelelim Konumuza Bu Tarz Bir Site Olucak İşte Heryeri Hareketli Siteye Bir De Radyo Yayını Eklemeyi Düşünüyorum Bir Kaç Dj Ayarlayıp Online Olarak İsteklere Göre Şarkılar Çalınsın Mesela... Bu Tarz Bir Sitenin Bana Maliyeti Ne Olur ? Veya Bana Güzel Site Fikirleri Verebilecek Arkadaşlardan Yardım İstiyorum. Yani Belirli Bir Kitlenin Her Gün Girmek İsteyeceği Türden Bir Site Olsun İstiyorum Yorumlarınız Fikirleriniz Yorumlarınız Ve Düşünceleriniz Benim İçin Önemli Lütfen Yardımcı Olun