Bir şeyi doğru anlayalım bu uyanıklar yama satmıyor sadece kendi sözde koruma programları üzerinden yamaları size kiralıyor kontrol tamamıyla onlarda isterlerse aylarca para ödediğiniz yamaları kaldırıp elinizden alıyorlar. Sözde abonelik altında sizi masum görünse bile abonelik bitince elinizdeki tüm yamalar gittiği için her ay para ödemeye mahküm ediyor. Özetlersek siz yamaları satın alsanız sizde kalır ve örnek: Batman yamasında olduğu gibi kimse yamanızı elinizden alamaz. Ama kiraladığınız için bunlara 5 sene boyunca para verip abone bile olsanız abonelik bitince elinizde kalan sadece ücretsiz yamalar oluyor. |
Ücretli/Ücretsiz/Makine Çeviri Tartışma Konusu (25. sayfa)
-
-
Özellikle bu Türkçe Yama forumunda bazı çıbanbaşı beleşçiler var ki çeviriler bedava olunca sorun yok ama ücretli/abonelik vs olunca yaygarayı koparıyor izin/hak ayağına Hayır birde ağlıyorlar foruma laf ettiler de bilmem ne... sen adamları kov, demediğini bırakma sonra da laf yiyince neden laf yedim? Bunların bu dediklerine anca kendi yancıları ve kargalar güler dışardan ne kadar üçkağıtçı görünmeleri bir yana sürüsüyle güzel yamanın çıktığı bu forumu da kirlettiler. Forumdan gidenlere ise hala bir şekilde nasıl çamur atarız da işlerini bozarız diye düşünüyor bu hırsız yancıları. Kahraman belledikleri ağababaları da hırsızın alası çıkınca iyice pislik saçmaya başladılar. Üstüne de hak felan diyip hırsızlık övüyor bunlar hani siz düşünün. Neyse herkes ekmeğini buluyor Allahtan. Öyle ki bu üçkağıtçıların çamur attıkları çeviri grupları da kitlelerini büyütmeye, yama arşivlerini genişletmeye ve daha çok oyuna Türkçe dil desteği kazandırmaya devam ediyorlar. Bunlarda gizliden bir üyelik alıp, oyunu bitirip sonra da forumdan yine sövmeye devam ediyorlar. Hadi yandan yandan
-
Uğraştığına değmiyor, hepsi troll, zartzurt da hırsız çıktı zaten, ne yama çıkartırsa çıkartsın bundan böyle kimden çaldın hırsız diye yorum yapacağım, hırsız olmadığını duymayan kalmasın diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kim çaldıysa allah ondan razı olsun. Cillop gibi oldu yama ve ücretsiz missss :) Korsanda da çalışıyor ahahahah.
-
Çalma üzerinden yürümek tüm muhatapları haksız yapacaktır.
Zartzurt nickli üye eğer v.40'ı animus'tan çaldıysa (!), animus da ubisoft'tan mı çalmış oluyor?
Ubisoft'un dil dosyasını açmak v.38'e kadar pek sorun olmaz iken, v.40'ta ubisoft değil de ubisoft + animus dil dosyasını açmak hırsızlık mı oluyor?
Bu söylemler sakıncalı gibi.
-
Değerli üstün zekalı kardeşim. Oyunları izinsiz olarak çevirip satan grupların zaten kendi internet siteleri var. Para vermek almak isteyen oraya gidiyor. Burası senin insanları beleşçilik ile itham edebileceğin bir yer değil yani. Buraya insanlar yama konularını okumaya,bilgi almaya yama istemeye geliyor. Bildiğin gibi forumda ödeme yapılabilecek bir yer yok çünkü onun yeri burası değil. Sonuç olarak şuan durumu olmayan ailesinden harçlıkla geçinmek zorun da olan veya pandemi şartlarından dolayı durumu olmayan bir insan bile ilerde maddi durumu düzelip istediğini alabilir. Ama aklı ve düşünme yetisi gelişememiş veya pis ve kötü düşüncelerle tıkanmış insana yapılabilecek hiç bir şey yok.
-
Yaptıklarının suç olduğu açık nettir. Bunun üzerine bu suçluluarı savunmaya çalışmak, haklı görmek veya desteklemek söz konusu bile değildir. Başka bnir şirkete ait bir ürün için yapılan modu, çeviriyi, eklentiyi hiçbir şekilde satamazsın, abonelik sistemi ile dolaylı yolda gelir elde edemezsin. Ancak bağış isteyebilirsin. Tabi erişim için bağış şartı da koşamazsın.
İzinsiz ürün içerisinde ki üretici firmanın açıklamalarını, reklamlarını kaldırıp kendi reklamlamını koyamazsın. Bu açık bir şekilde suçtur. Hepsi oyunun sözlşmelerinde yazar.
-
Öyle yada böyle, oyun kırıldı, yama kırıldı. Keyfi ölücülere. Hem yama hem oyun kürekli mis gibi takılıyorum, napak adamlara üzülüp bedava yamayı indirmeyelimmi ^_^
-
quote:
Orijinalden alıntı: LycÖyle yada böyle, oyun kırıldı, yama kırıldı. Keyfi ölücülere. Hem yama hem oyun kürekli mis gibi takılıyorum, napak adamlara üzülüp bedava yamayı indirmeyelimmi ^_^
reis oyunun adı ne olayı ben hiç anlamadım mesajları falan okudum da hiç anlamadım hangi oyunun paralı yaması korsana düşmüş
-
Animus ekibinin çevirileri cracklendi düşünceleriniz neler
-
Kaliteli yama yapan ekibi küstürmek biz oyun severlere yaramaz, zaten 1 elin parmaklarını geçmiyor bu ekipler, hepsi küserse eğer kaliteden yoksun makine çevirilere kalır türk oyun piyasası, bu da biz oyun severler için telafi edilemeyecek kadar büyük bir kayıp olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küsecek olan ekip sürekli forumda insanlara fakir,ölücü ve beleşçi gibi ifadeler ile hakaret eden bir grup.Keşke küsseler de forumda rahat nefes alsak. Ama sanmam onların işi para, 5 kuruş kazanma ihtimalleri dahi olsa bırakmazlar yama işinin peşini :D
Güzel kardeşim bak sixth sense ekibine resindent evil 8 oyunu demosu çıktı adamlar yama yaptı, oyun çıkınca oyuna yama yapacaklarını da duyurdular. re8 yama konusu altındaki yorumlara bak destek ve teşekkür mesajları.makine çeviri konularının altına bak destek ve teşekkür mesajları.paralı grupların konularına bak hakaret ve kavgadan başka bir şey yok.
Kaliteden yoksun makine çevirilerle uğraşmak kaliteden yoksun insanlarla uğraşmaktan daha kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBDF46633 -- 4 Mayıs 2021; 1:23:14 > -
anonymus mu animus mu?
-
Memnunuz
-
Kışkırtmak için her şeyi yapıp cevap alamayınca daha çok kuduruyorsunuz dimi ?
-
Animus :)
-
Bence böyle olmaması gerekirdi, Animus adını gerçekten üzüldüm.
-
Moderatör abilerinin forumda kendilerini sürekli korumasına rağmen içten birinin yamayı sızdırması benide çok üzdü . Hatta bu akşam üzülüp ağlayacaktım ama şansıma internete andromeda yaması düşmüş onu oynayacağım :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X