Şimdi Ara

Ücretsiz iWork ve Aperture

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
2
Favori
2.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.MAS da dikkatinizi çekmiştir iWork uygulamaları free listesinde gözüküyor.Fakat bunlar ücretli uygulamalar.Biraz araştırma yapınca 2 haftadır bir çok kişinin ücretsiz olarak iWork ve Aperture sahibi olduğunu gördüm (Lisanslı) Bir açık sayesinde (Bilinçli bir açık kanımca) Yapılışına geçersek eğer;

* İlk olarak MAS açık ise kapatıyoruz.
    * Softpedia sitesinden (iWork 09 Trial) iWork ü indiriyoruz.
    *İndirdiğimiz iWork deneme versiyonunun kurulumunu yapıyoruz.
    *Deneme versiyonunu seçiyoruz (Try)
    *1-2 dk bekledikten sonra MAS u açıyoruz ,Günceleştirmeler geliyor.Güncellemeleri yaptığımız zaman MAS kayıtlı iWork sahibi oluyoruz.İstediğimiz zaman silip tekrar MAS dan indirebiliyoruz.
    *Son olarakta iWork klasöründen eski versiyon programları siliyoruz.(Pages, Keynote, Numbers)

Aynı işlemi Aperture ın Trial versiyonunu yüklenerek yapılıyor.(Eski versiyon)

-Her türlü hukuki ve cezai sorumluluk kişinin kendisine aittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBB -- 21 Aralık 2013; 21:47:28 >

• deneme sürümünü indirdim yükledim.. şimdi ise app store den 3 tane güncelleme geldi bakalım. 290 mb,444 mb, 190 mb. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 21 Aralık 2013; 15:41:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAYAQ

deneme sürümünü indirdim yükledim.. şimdi ise app store den 3 tane güncelleme geldi bakalım. 290 mb,444 mb, 190 mb. teşekkürler.
    Aperture için hangi geçmiş sürümü indirecez bulamadım bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

aynı bende onu arıyorum bulamadım. diğerlerini halettim..

acaba final cut pro da aynı bu şekilde oluyormudur ki bilgin varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

aynı bende onu arıyorum bulamadım. diğerlerini halettim..

acaba final cut pro da aynı bu şekilde oluyormudur ki bilgin varmı ?

denemek lazım. Aperture için 2.1 versiyonunu ama indirilmiyor.
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir sürüm olabilir maksat güncelleme yapması.Ben 3.1 bulmuştum.Diğer Apple programlarında da aynı açık mevcut sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBB -- 21 Aralık 2013; 20:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BBB

Herhangi bir sürüm olabilir maksat güncelleme yapması.Ben 3.1 bulmuştum.Diğer Apple programlarında da aynı açık mevcut sanırım.
    teşekkürler. yükledim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BBB kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam denicem şimdi yüklemeyi
  • quote:

teşekkürler hocam denicem şimdi yüklemeyi
    final cut'ı yükleyebilen var mı beyler? o hariç diğerlerini hallettim ben. saolsun apple. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinkaf

final cut'ı yükleyebilen var mı beyler? o hariç diğerlerini hallettim ben. saolsun apple. :)

Alıntıları Göster
    nerden indirdiğinizi yazarmısınız trial versyonları iwork u (ilife zaten hediye gelmişti) yaptım sadece :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz5555 -- 5 Mart 2014; 22:17:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz5555

nerden indirdiğinizi yazarmısınız trial versyonları iwork u (ilife zaten hediye gelmişti) yaptım sadece :D

Alıntıları Göster
    Ben de iLife uygulamalarını arıyorum. En son model Macbook Pro aldım fakat iPhoto ve iMovie paralı gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Ben de iLife uygulamalarını arıyorum. En son model Macbook Pro aldım fakat iPhoto ve iMovie paralı gözüküyor.

Alıntıları Göster
    Tamam hallettim. Başka bir siteden bulup indirdim. Hala daha bu yol çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

Tamam hallettim. Başka bir siteden bulup indirdim. Hala daha bu yol çalışıyor.

Alıntıları Göster
    MAS derken MAC OS u mu diyorsunuz arkadaşlar ? Mac te yeniyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinematic

App store

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

App store

Alıntıları Göster
    Teşekkürler
  • quote:

Teşekkürler
    merhaba,

soylediklerinizi yaptim programi acip try dedim bir sure sonra mas i actim.. guncellemelerini yapti. fakat halen programi actigimda buy/try butonlari geliyor..
    nerede hata yapmis olabilrim.

tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrctr

merhaba,

soylediklerinizi yaptim programi acip try dedim bir sure sonra mas i actim.. guncellemelerini yapti. fakat halen programi actigimda buy/try butonlari geliyor..
    nerede hata yapmis olabilrim.

tesekkurler.

Açık kapatılmış demekki aralık 2013 konusu
  • Hayır kapatilmadi, arkadaşım mas a girip güncellemeleri denetle. Bulduklarını yap oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gidakontrol

Hayır kapatilmadi, arkadaşım mas a girip güncellemeleri denetle. Bulduklarını yap oluyor
    yükledim hatta mas i kapatıp tekrar açtım. aklıma takılan soru mac versiyonu önemli mi? 2010 mid bendeki cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhdrctr

yükledim hatta mas i kapatıp tekrar açtım. aklıma takılan soru mac versiyonu önemli mi? 2010 mid bendeki cihaz.

Alıntıları Göster
    merhaba
    biraz kurcaladiktan sonra oldu.. iwork un kurulum dosyalarini sildim.. sonra tekrar calistirdim.. ve tamamdir.. tesekkurler tekrardan.. :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.