Hmm 4 postluk hesap, 2 subs olan ve videoları 0 view olan youtube channel'ı...
Bu bana bir şey söylüyor... Kardeşim youtube seni izlemişten saymıyor sanırım çünkü videoları ya sen de izlemedin ya da seni saymamış, sağol kanal için.
sKjaer
kullanıcısına yanıt
Şaka mı?
yok 4 postluk hesap yok 2 subs. Adam yeni açmış kanalı ben de tesadüfen facebookta buldum çoğu videosunu da izledim ama youtube geç veriyor görüntülenme sonucunu izlediğin an vermez. İyilik olsun diye gelip yazdım oldu bari reklamcılıkla suçla. Bedava kaynak öneriyorum, yapılan muameleye bak. Videoları izleyip de beğenmediysen onu söyle :) 2 subsmış :D Sen de ol 3 olsun. Niye eziyosun kanalı? Ayıp
sKjaer
kullanıcısına yanıt
120 tane özgün video var yanlış saymışsın 4 postu
quote:
Orijinalden alıntı: pfdundar
Şaka mı?
yok 4 postluk hesap yok 2 subs. Adam yeni açmış kanalı ben de tesadüfen facebookta buldum çoğu videosunu da izledim ama youtube geç veriyor görüntülenme sonucunu izlediğin an vermez. İyilik olsun diye gelip yazdım oldu bari reklamcılıkla suçla. Bedava kaynak öneriyorum, yapılan muameleye bak. Videoları izleyip de beğenmediysen onu söyle :) 2 subsmış :D Sen de ol 3 olsun. Niye eziyosun kanalı? Ayıp
Kardeş reklamcılıkla suçlamadım o nerden çıktı, hata var sanırım neden viewlarınız görünmemiş dedim sakin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme