Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çalışmadığım halde 35 bin tl kredi kullandım. Gelir belgem vesaire hiç yok.

Euro bazından Kira gelirim var yurtdışından fakat ev üstüme değil.

Bu şartlarda kullanıp 3 ay sonra krediyi kapattım.
    Kredi notum findeks’e göre 1540 puan.

Bu krediyi bana nasıl sağladılar? Arada bir böyle şeyler oluyor mu yoksa bir hata mıydı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ppobelter kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yurt dışından o para hesabınıza geliyor. Dolayısıyla bankalar dövizinizi görünce sizinle çalışmak istiyorlar. Siz bankaya başvururken bunu dile getirdiyseniz doğal zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir kartım var . Limiti 25 bin . Puanım 1300 küsür . Maaş 17 bin . Mevcut kart için yapıkredide ile görüştüm gelir belgesini şubeye getirin diyorlar vaktim yok . Şubeye gitmeden gelir belgesi yollayıp başvuru yapabileceğim bir banka var mı kart için ? Bir de yasal limit maaşın 4 katına kadar mıdır ?

• pasorcaprazi kullanıcısına yanıt

Merhaba,

İslak imzalı gelir belgenizi yapı kredi genel müdürlüğüne gönderin. Bir dilekçe de olsun ekinde. Sizi mutlaka arayacaklardır. Veya başka olsun derseniz iş bankası genel müdürlüğüne gönderin.

Yasal limiti kartın ilk yılında 2 katini,ilk yıldan sonra 4 katını geçemez.

• Ziraatbanktan kredi kullanırken hayat sigortası hariç 2 tane ek sigorta yaptılar (ailem guvende-esyam güvende) ve 2 tane otomatik odeme talimati istediler yoksa kredi faiz orani artar dediler. Simdi ben bu ek sigortalari iptal edersem kredi faiz orani artar mi ? Veya nasil iptal edebilirim?

• BuI kullanıcısına yanıt

Tüketici hakem heyetine başvurunuz

• Hocam merhaba, qnb den kredi kartım var. Enpara kredi kartı almak istedim bana ortak limit ile verdiler.

Ben ayrı limitli istiyordum. Nasıl bir yol izlemeliyim!!

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Merhaba aynı banka olduğu icin normal. Demek o bankada limitiniz o kadar.

• Merhaba, 2. el taşıt kredisi almak istiyorum. Hangikredi sitesinden sorguladığımda en uygunu devlet bankaları görünüyor, bu oranların daha altında faizle kredi alma yolları var mıdır? Bir de findeks notum kaç olmalıdır yaklaşık 250000 tl kredi çekmek için?

• Cinderella Man C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Evet devlet bankalarının faiz oranları daha uygundur. Ancak devlet bankalarından kredi çekebilmek biraz zordur. Kredi notunun yüksekliğine göre bankalar faiz oranı belirleyebiliyor.

250.000 TL kredi için notunuzun yüksek olması yetmez. Ayrıca taksitler düşünüldüğünde taksitten yüksek geliriniz olduğunu belgelemelisiniz.

• Hocam 550.000 civarında nakitim var. Aylık gelirim 11, hanımla birlikte 16 civarında.

Almak istediğim 0 ev, 850.000 tl civarında. Benim yaklasık 350.000 tl krediye ihtiyacım var. Kamu bankaları 1.20 veya 1.29 oranla veriyor (Daha gidip görüşmedim) Aylık ortalama 6-7 bin tl ödeme imkanım var. Krediyi 120 ay çeksem, ortalama 280-300 bin tl faiz oluyor. Bu kadar faiz olması korkutuyor ama bu enflasyonist ortamda 2-3 seneye rahatlayacağımı düşünüyorum. Sizce nasıl olmalı ?

Not: Memurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faizle birlikte ev size 1.100.000 TL gelsin. 120 ay sonra o evin fiyatı 2 milyonu geçer hiç alamazsınız. Direk alın,

• Selamlar,

Arkadasa katılıyorum direk alın

• Merhaba bedelli askerlik için kredi çekeceğim, önereceğiniz en uygun banka hangisidir?
    Hayat sigortasını krediyi aldıktan sonra krediyi kapatmadan geri alabiliyor muyum?
    Alınabiliyor ise geçmiş tecrübelerinize dayanarak en uygun banka hangisidir?
    Finansbankda 3 ay ertelemeli kredi yazıyor ama uygulamaya girdiğimde göremiyorum ?

Geçmiş bilgilerinize göre fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
    @erhanvb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albatros86 -- 8 Nisan 2022; 14:42:11 >
  • albatros86 A kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Hayat sigortasını dışarıdan yaptırıp bankaya ibraz ederseniz sigortayı alırsınız. Bunu kredi bitmeden yapabilirsiniz.

3 ay ertelemeli bazı bankalar veriyor bu aralar. Müşteri temsilcisini aramanızı tavsiye ederim

• Kredi vadeleri uzaması hakkında bilgi var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

Hayır şu an değişen bir durum yok. En az 5 senede olmaz.

• Merhaba , bir yakınım soruyor cevabını bilmediğim için size danışayım dedim.

bazı şirketler senede bir kez promosyon-bonus adı altında 1-2 maaş ikramiye veriyor.

2 maaş ikramiye verse o ay toplamda 3 maaş yatmış olacak ve o ay ki gelirini bankaya ibraz edip kredi kartı limitini yükseltebilir mi?

Banka ne tepki verir ? Hayır sen ikramiye almışsın gelirin daha dusuk der mi yoksa kabul eder mi ?

• Merhaba,

İkramiye sürekli bir ödeme olması gerekiyor. O nedenle alabileceğini sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb

Merhaba,

İkramiye sürekli bir ödeme olması gerekiyor. O nedenle alabileceğini sanmıyorum

Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.