Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer çalışıyor isen, maaş bankandan kredi kartı veya kredili mevduat hesabı açmalarını iste. En az 6 ay sonra başka bankalardan kart talebinde bulunabilirsiniz.

Henüz çalışmıyor iseniz, gelir belgeniz yok ise, bloke teminatlı kredi kartı alarak en az 6 ay kullanın. Bu konuda yardım olarak 1100 lira bloke ederek 1000 lira limitli kartı Kuveyt Türk ten alabilirsiniz.

Öncelikli hedefin hangi bankadan kart almak değildir. İlk önce dilediğin bankadan kart alabilecek seviyede puan oluşturmaktır.

Unutma sadece kredi , kredi kartı ve kredili mevduat hesabı kullanarak findeks puanı oluşturabilirsiniz. Onun dışında ne duyuyorsan asılsız palavradır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samosan -- 7 Mart 2022; 1:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samosan S kullanıcısına yanıt

NFT ve Crypto sektörüyle meşgulüm gelir düzeyim iyi fakat bankaların bundan haberi yok :)

Olmadı dediğiniz gibi yapacağım. Teşekkür ederim yorumunuz için <3

• Merhabalar benim 2 ayrı bankada kredim ve kredi kartlarım vardı ve baya ödenmediği oldu. Avukata kadar düştü olay sonra hepsini tek de kapattım. Meslek olarak da devlet memuruyum. Şuan kredi çekmek istiyorum ama hiç bir bankadan çıkmıyor. Bunla alakalı yapabileceğim bir şey var mı?

• Merhaba,

Bende sizin gibiydim. Öncelikle açık icra dosyanız olup olmadığını e-devletten sorgulayın. Eğer varsa hemen kapatın.

Ardindan Kuveyt Türk e 1100 TL verin ve 1000 Tllik kredi kartı alın. Bu kartı 12 ay kullanın. Ek olarak da Türkiye finans ve finans bank a nakit verin ve bunu kredi cekmis gibi 12 taksite böldürün.

İlgili 12 ay geçtikten sonra yavaş yavaş kredi kullanabilir hale gelebilirsiniz. Ben icraları kapattıktan sonra 13 ay sonunda dün yaptığım 2 krediyi de onaylattım.

• Merhaba,

Hattiniz faturalı ise cihaz vs alın. Taksitli olsun. Kredi çekmekle aynı faydayı görür. Turkcell finansman kredi ile aynı işleve sAhip.

• Amorph1s A kullanıcısına yanıt

Ayrıca bu 12 ay süre içinde hiç bir yere başvuru yapmayın

• Hmmm bu ay herhangi bir kredi çekme şansım yok yani. Ufak bir tutar olsa bile.

• erhanvb kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Bakalım ikna ihtimali varsa gidip görüşeyim en iyisi...

• Hocan merhaba benim acilen bi 150 bin tl.kredi almam gerek takibim var puanım baya düşük üzerime olan arabaya ipotek yaptırarak 150 bin tl kredi bulma 8ihtimalim nedir kredi bulamazsam son çare tefeciye kadar gideceğim gibi duruyor.

• Dagmarus kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Malesef takipli birine kredi çıkmaz. Puan düşükse hiç çıkmaz. Neden acil bilmiyorum ama tefeci falan boş iş. Hiç girmeyin öyle işlere.

• Kmh hesabının sadece faizini ödemek yasal takip veya ciddi kredi puanı dusuklugune sebep oluyor mu? Teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Banka nezdinde olumsuz intiba yaratabilir

• Merhabalar. Kentsel dönüşüm için en uygun kredi faizini hangi banka veriyor? Birde 5-10 yaşlarında başka bir daire daha almayı planlıyorum. Bu dairenin yüzde kaçına kredi çıkar ve kaç faiz oranından kredi verir bankalar?

• erhanvb kullanıcısına yanıt
    quote:

. Türkiye finans ve finans bank a nakit verin ve bunu kredi cekmis gibi 12 taksite böldürün.

Burda yapılan işlemi anlayamadım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @erhanvb bu konuyla ilgili bütün değerlendirmelerinizi okudum bilgilerinizi paylaştığınız için öncelikle teşekkür ederim. Sizce ticari anlamda çalışılacak devlet ve özel bankalar hangileri ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Créw kullanıcısına yanıt

Merhaba,

bankaya nakit paranızı bloke ettiriyorsunuz. Karşılığında kredi cekiyorsunuz.

• Mexxwelll kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Devlet bankası olarak Ziraat bankasını öneririm ama özel bankalarda sizin için en uygununu siz bilebilirsiniz. Pos komisyonu vs gibi şeyler bankadan bankaya değişir

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bankalar expertiz raporundaki rakama göre kredi verir.

• Merhaba.

Öğrenciyim, 10.000 lira kadar ihtiyaç kredisi çekme planım var, bilgisayar gibi ihtiyaçlarım var, ama çalışmıyorum. Çalışmayan birisinin kredi çekme imkanı normal bankalarda yok fakat enpara'nın taleplerini incelediğimde hiçbir belgeye ihtiyaç duymadığını görüyorum. Doğru mu, öğrenci halimle çalışmadan enpara'dan bunu yapabilir miyim?

• Drummer07 kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Gelir belgesiz kredi kullanmanız çok zor. Enpara’nin belgesiz kredi olayı şu şekilde ilerlemektedir.

Ornegin bankada sgkli çalışan olarak kayıtlısınız ve kredi ihtiyacınız var. Başvurunuz hemen onaylanıyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.