Şimdi Ara

Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
813
Cevap
38
Favori
57.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam Akbank maaş müşterisiyim 13 bin TL maaşım var findeks notum 1600. Akbank mobilden 1.87 den 24 ay kredi veriyor. Şubeye gidip görüşsem daha aşağı çekebilir miyim veya farklı bankalardan daha uyguna çekme şansım var mı ?

• Avengement kullanıcısına yanıt

oran iyimiş ... garanti maaş müşterisiyim 2,24 veriyor şu siteye bir bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 27 Şubat 2022; 21:32:9 >
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Siteye de baktım da sanıyorum alabileceğim en iyi oranlardan biri bu şubeye gitmemin bir anlamı yok gibi gözüküyor. Sizin yüksekmiş gerçekten hocam

garanti en yüksek oranlara sahip malesef :)

• Akbank yeni müşterilere 0.99 oranla 10k kredisi var. Burda bir hinlik var mıdır acaba?
  • emre_virüs kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Sorun yok. Müşteri savaşları başladı. O nedenle kampanya yapıyorlar. Çünkü borçsuz insan az.

Merhaba,

Yakin zamanda kredi notuna göre faiz oranları ile alakalı düzenlemeler gelecek. Oranınız daha da düşebilir

• erhanvb kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki hafta çekmeyi o
    Planlıyordum bir süre dana beklesem daha iyi olacak sanıyorum

Ne bileyim fazladan sigorta veya kredi kartı aidatı gibi şeyler eklerler mi acaba siz daha iyi bilirsiniz hocam

• emre_virüs kullanıcısına yanıt

Belki sigorta ücreti az da olsa çıkabilir

• Hayatımda findeks kadar saçma sapan bir kuruluş görmedim. 1277 puanım varken kredi aldım ve kredi çektim ufak miktarda puanım 975 oldu 300 puan düşürdüler. 3 kredi ve 1 kredi kartı sürekli zamanında ödeniyor ve bu ay artırdıkları puan 33 ne yapmaya çalıştıklarını anlamak mümkün değil gerçekten.

• chevanton kullanıcısına yanıt

Merhabalar,

Normal bir süreçtesiniz. Krediyi hiç aksatmadan zamanında öderseniz puanınız 1277 üstü olacak. Yeni kredi açılışlarında hep böyledir

• selamlar,

sayenizde akbank ın ilk kez akbank lı olanlara 0.99 dan 10 bin tl verdiğini öğrendim. arkadaşıma lazımda onun için bakıyorum.

ing bankasınında aynı kampanyası varmış.

bu ikisini deneyeceğiz verecek mi bakalım. vermezse bu tarz başka kampanya var mı ?

----birde bir sorum olacak. en ucuz kredi 2,10 falan oranında. kredili mevduat hesapları 1,8 faizli. ben mi yanlış anladım yoksa 10 bin tl kredi çekeceğime 10 bin tl kredili mevduat hesabından çekip ödeme yapsam krediden çok daha uyguna geliyor ? sonuçta kredi tahsis ücreti vs yok, sigorta yok ?

yani öyleyse kredi çekeceğimize kredili mevduat hesabı açtırıp onu kullanmak daha mantıklı ?

• Merhaba,

Kmh vade limiti de olduğunu unutmayın. Evet avantajlı ama 1.80 faizi kaç aya verdiği önemli

• Merhaba. İş Bankası'ndan 1.38 ile yıllık değişken taksitli 8 yıllık konut kredisi almıştım. Halkbank'ın 1.20 lik konut kredisi ile kapatabilir miyim? Şubeye gidip görüşmeme gerek var mı yoksa kesinlikle olmaz denebilir mi?

• Ironeagle kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bankalar borç kapatma kredisi vermektedir. Şube ile görüşürseniz ikna etme şansınız yüksek

doğru, her ay tüm parayı yatırıp geri çekmek lazım. bir süre sonra ödenmemişe giriyor. ben bu kısmı unutmuştum. yoksa krediden daha mantıklı geliyor. dosya masrafı sigorta yok. faizi daha düşük.

ama tabi şu var. kredi çekecek arkadaşın başka bankada da 10 bin tl açık hesabı olsa, ordan öbürüne aktararak iki hesap arası git gel ile buda aşılır. sonuçta her bankanın oranı 1.8 faiz. 2x10bin tl lik avans hesaplı iki banka ile kredi çekmekten daha mantıklı.

hesabım doğru sanırım ?

• Musty3535123 M kullanıcısına yanıt
    Bir süre sonra ödenmemişse giriyor derken biraz aydınlatabilir misiniz acaba
  • kircici K kullanıcısına yanıt

misal avans hesaptan 1000 tl çektin. ay sonu faiziyle 1018 tl borc yansıdı. oda genelde diğer ayın 15 ine kadar son ödeme denir. yani avans hesabında hesap kesim tarihi var. önceden 2-3 ay sonra ödemezsen takibe düşüyordun. şimdi süre ne kadar bilmiyorum.

yani 10 bin tl avanstan çek, her ay bin tl yatır yaparsan takibe düşüon.

bende dedim ki, diğer bankanın da 10 bin avans limiti olacak, hedefin 10 ay bin tl yatırarak kapatmak olsun. ilk ay 9 bin diğerinden çekicen, bin cebinden koyucan 10 bini kapıcan. diğer ay 8 bin çekip öbürüne yatıracan. yani 2 banka arası gidip gelecen 10 ay. böylece takibe düşmücen ama her ay avans hesabının borcu bin tl azalacak.

• Merhabalar, ben hiç kredi kartı kullanmadım fakat ileride lazım olur diye şimdiden kredi skoru kasmak istiyorum. Önereceğiniz en mantıklı strateji ne olur ? Hiç bilgim yok hangi banka ne fayda sağlar hangisinin kartını alayım vb..

Not: Enpara kredi kartı vermiyor skorum olmadığı için.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.