Merhaba, Kredi puanınız düşük. Alamazsınız diyemiyorum. Denenebilir. Ancak yine de puanınızın 1350 seviyesine gelmesini tavsiye ederim. |
Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (9. sayfa)
-
-
Tekrardan merhabalar :) Dün fibabankaya başvuru yaptım 13500 tl kredi alabildim. Daha sonra garanti bankası mesaj attı kredi kartı teklifi için. Ona başvurdum 10.000 tl kredi kartı onayladı şaşırdım biraz ama ikisi şu anda çok işime yaradı ilginize çok çok teşekkür ederim :)
-
200k kredi çekmek istiyorum araç için. Bunun ne kadarını taşıt ne kadarını ihtiyaç olarak çekmeliyim? Aylık max 4k kredi ödeyebilirim. Kredi notum 1437.
-
Merhaba otomobil kredisi cekmek istiyorum 2.el 80bin tl 2 evim var çalışıyorum sigortam yok ancak 2 yıldır bireysel emekliligim ve kira gelirlerim var tapular ile gitsem kredi çıkma durumu ne olur sizce findeksim 1279
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-49ECD46DA -- 14 Aralık 2021; 13:54:27 > -
Merhaba,
Kira gelirleriniz bankaya yatıyorsa,sağladığınız gelir kredi taksidini ödemeye yetiyorsa ve kredi kartı kullanıyorsanız alma şansınız var.
-
Merhaba,
Aylık 4k ödeme taksidi zaten 200.000 i karşılamaz. Malum vadeler düşürüldü.
-
hocam merhaba, 1.5 aydır özel sektörde muhasebeci olarak çalışmaktayım. bilgisayar almayı düşünüyorum. yaklaşık 15,000 tl kredi çekmem gerek fakat, çalıştığım firmanın anlaşmalı olduğu bankası bile bırak krediyi, kredi kartı bile vermiyor. şuan da hali hazırda kullandığım bir garanti bankası kredi kartı var, 2500 tl limitli. 5 aydir kullanıyorum ödemelerimde hiç sorun olmadı düzenli bir şekilde ödedim ama krediye onlarda yanaşmıyor. nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz. garanti bankası kredi kartı limitimi de yükseltmiyor. Ziraat bankası da en fazla 8.500 tl limitli bir kart verebilirim diyor. Ya 15,000 tl kredi çekmem gerek ya da 15,000 tl limitli bir kart almam gerekiyor.
-
Arkadaşlar sigorta olmayınca toplam geri ödeme miktarı artıyor ne yapmalıyım?
-
Merhaba,
Eğer işsiz kalma ,hastalık vb şeyleri de kapsıyorsa sigortalı almanızı tavsiye ederim.
-
Merhaba,
Ssk ve maaş düzeyi bankalar için çok önemli. O nedenle en az 6 aylık ssk şart.
Evkur u düşündünüz mü?
-
Merhaba hocam , kredi çekerken 6 ay vadeli çekip düzenli ödemesini yapsam kredi notumda Yükselme olur mu ?
Halı hazırda 2 kredi kartım var limitlerini fazla doldurmadan düzenli dönem borcunu ödüyorum. -
merhaba 1540 findeks puanım var kredi kartı limitini artırmak istediğimde bankamız politikaları gereği artıramıyoruz diyorlar. bunu aşmanın bir yolu var mı
-
Selam,
3 ay başvuru yapmayın. Sonrasında gelir belgenizle şubeden başvurun.
-
Tabi ki. 👍
-
1- Kullanmadığım kredi kartlarım mevcut, ister istemez alışverişe harcanıyor. Harcanmaması için taksitli avans çekmeyi planlıyorum.
Sürekli taksitli avans çeksem (her ay 1-2 kez 5 bin liralık gibi) kredi notumu nasıl etkiler ya da bankalar bu duruma nasıl bakar? Ne önerirsiniz?
-
Hocam kredili mevduat hesaplarım var teb, enpara, Denizbank, qnb, Akbank ve ykb'de bu hesaplarda borç sıfır. Sizce kapatmalı mıyım, kapatırsam puanım yükselir mi yoksa olması daha mı iyidir şu an puanım 1658 -
Merhaba bir soru da ben sorayım ;
Bankaya olan yasal takip borcum Aralık 2022 de geri kalan kısmı neyse kapatmak istiyorum. TEB bankasının bloke teminatlı kredi kartı verdiğini öğrendim. Bugün müşteri hizmetleri ile konuştum, doğru dediler. Bunun için herhangi bir TEB bankasına gitmem gerektiğini söylediler. Bu kartı almamda ki sebep, kredi puanımın hızlı bir şekilde yükselmesini istiyorum. Siz bu puan durumu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ayrıca ne zaman kredi çekebilirim. Taşıt kredisi vs. Teşekkürler. @erhanvb
-
Merhaba,
Borclar kapanmadan vermiyorlar. KuveyvTurk borcumu kapattıktan sonra nakit teminatlı kredi kartı verdi. Şu an alamazsınız.
-
Merhaba,
ben şahsen işime en çok yarayan ve uzun zamandır kullandığım hesapları açık tutuyorum.
-
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.quote:
Orijinalden alıntı: SorrowTR1- Kullanmadığım kredi kartlarım mevcut, ister istemez alışverişe harcanıyor. Harcanmaması için taksitli avans çekmeyi planlıyorum.
Sürekli taksitli avans çeksem (her ay 1-2 kez 5 bin liralık gibi) kredi notumu nasıl etkiler ya da bankalar bu duruma nasıl bakar? Ne önerirsiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X