Merhaba, Kredi kartlarınızın tamamını değil de her karta eşit orAnda paylaştırıp kullanın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı (10. sayfa)
-
-
Sky limit için kkb puanı ve maaş limiti nedir ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
maas seviyeniz yüksek olmalı. Ve her işleminizi Vakıfbank aracılığıyla yapmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba,
Yapı kredi kredi kartım var. Tahmini 1.5 yıldır kullanıyorum.
1100 TL limit ile açılıp öyle kaldı hiç artırmadılar.
Geçen gün beni yapı kredi den aradılar. Dediler Bddk, belgesiz gelir belgesi soruyor sizede limitler dahilinde kredi kartı limiti yükseltmek için bir rakam yazalım dediler.
Bende limit çok düşük kaldığı için hemen 10000 TL gelirim var dedim, tabi böyle bir gelir yok ama yüksek limit olsun diye söyledim.
Sonra baktım mobilden aynen 10 bin TL girmiş. Bende 20 bin TL olarak güncelledim..!
Şimdi hocam benim limitte yükselme olur mu? Üç gün geçti her hangi bir bildirim yok. Siz bu konuyu nasıl değerlendiriyorsunuz? Cevap verirseniz sevinirim
Merhaba. maaş müşteirsi oldupğum yapı kredi 130 bin taşı kredisi 1.91 ile veriyor. vakıftan 1.6 ile alabilir miyim
-
Merhaba,
Findeks notunuz iyi olduğu için bu oranlarda kredi alıyorsunuz. Bence tüm borçlarınız azalınca diğer bankaları deneyin. Dediğiniz oranda kredi almanız 3 ay sonra mümkün.
Merhabalar,
Sizin güncellemeniz anlam ifade etmez. Yüksek ihtimal o geliri belgeleyin diyecekler. Keşke hiç ellemeseydiniz. Banka nin girdiği limit bozulmuştur.
Teşekkürler hocam. Peki şimdi ne yapmam lazım düzeltmem için
Şimdi baktım hocam, ben 20 bin TL yapmıştım ama 10 bin TL gözüküyor.
Hocam kkb 1473 maaş 10k + . 1500 puan şart mı biraz daha bekleyeyim başvuru için
1500e ulaşınca imzalı maaş bordronuzla şubeye uğrayın.
Hocam merhaba,
Kkb puanım 1300 seviyesinde, mart ayında 1400e cıkacak buyuk ihtimal. Borç-limit oranım halen yuksek.( Bu arada hane geliri 15 bin, hali hazirda 1200 tl kredi odemem var duzenli, 20 bin limitli kredi kartim var duzenli odenen)
2 gundur farkli bankalar aramaya basladı kredi verelim diye. Ama sundukları teklifte faiz oranları cok yuksek oluyor. Benim zaten mayıs- haziran gibi bir kredi cekme planım var. Yani paraya hem ihtiyacim var hem de anlık yok gibi birsey. Sadece enflansyon boyleyken tl ile sabit borclanmak mantikli diye cekip kenara koymak istiyorum bir miktar.
Size sormak istedigim beklemek daha mı iyi? Kredilere bir düzenleme gelir mi? 50 bin tl üzerine de 36 ay vadeye gecilir mi sizce? Faiz oranlari düsme egilimine girer mi?
Ne önerirsiniz acaba?
Uzun oldu, saygılar selamlar.
Ekleme: Eşim ve ben 10 yıllık kamu görevlisiyiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 17 Şubat 2022; 15:1:54 >
Merhaba,
borc limit oranınız düşerse uygun faizde kredi çekmeniz kolaylaşır. Haziran ayından sonraki aylarda yine enflasyon yükselebilir. Tabi o zaman da kredi faizleri yükselir.
Finansorleri takip edin. Eğer Haziran sonrası piyasa kötüleşecekse tabi şu an kredi çekmek mantıklı olabilir.
Merhaba, 1330seviyelerinde notum var. Sigortalı calısan değilim ama gelirim aylık 20bin tl buluyor. Gelir belgesi ssk vs gosteremiyorum hocam. 15-20bin liraya ihtiyacım var ne önerirsiniz?
-
Selamlar hocam findeksin borç limit oranında yüzde 81 borç limit oranım şu anda. Sorum şu bankalar oradaki limite göre mi veriyor maksimum krediyi? Diyelim ki 10 bin limit var orda bankalar 15-20 bin kredi vermez mi kredi notuna göre? Yoksa oraya göre mi sabitliyorlar oranı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
-
Kart limitim şu an 10 bin . Gelir belgesiyle nasıl arttırabilirim limiti . Maaş 12 bin max ne kadar limit verilir
Merhaba,
Gelir belgenizi banka genel müdürlüğüne gönderin. Eğer kartı bir seneden fazla kullanıyorsanız maaşınızın 4 katı bir limit alabilirsiniz.
Merhaba,
Bankalar limiti Findeks de yer alan limite göre değil, ödeme istikrarınıza ve gelirinize göre belirler.
Merhaba,
Akbank bu konuda daha esnek. Eğer geçmişte sıkıntınız olmadıysa ve kapanan krediniz varsa alabilirsiniz.
3-4 senedir kullanıyorum hocam . Dediğiniz gibi yapayım , teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X