Şimdi Ara

Ücretsiz Photoshop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Mac OS üzerinde Portable photoshop gibi bir şey var mı? Yani ücret ödemeden herhangi bir şekilde photoshop kullanma şansımız var mı? Aslında photoshop olmasa da olur ama onun işini gören bir program şart. Görüntü boyutlandırma vb işler için. Bir türlü bulamadım ben

• Pixel tabanlı çalışacaksanız GIMP, vektör tabanlı çalışacaksanız Inkscape mac için en iyi ücretsiz alternatiflerdir. İkisinide kendi sitesi üzerinden ücretsiz indirip kurmak mümkün .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://mega.nz/#!t98CSZQS!Q3MjfFNhHk

Bu linkte Adobe photoshop cs6 mevcut.İçindeki readme ye bakarak sorunsuz çalıştırabilirsiniz.Ben kullanıyorum

• GIMP, Photoshop alternatifi maalesef değil.
    Photoshop'un yaptıklarının onda birini yapamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • byking483 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim çok sağolun
    Hocam linke tıklayınca temin etmeye çalıştığınız anahtar geçersiz diye bir hata çıktı. Bu sitede ilk defa rastladım böyle bir şeye. Sebebini biliyor musunuz?
  • xinglyan X kullanıcısına yanıt
    Linki mobilden youtubedan kopyaladığım için yarısı çıkmamış kusura bakmayın :D özür dilerim tam link burda:
    mega:///#!t98CSZQS!Q3MjfFNhHkxFWlJDNAgVMa2yHM4-GPzu6A8Jgsg_2hc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byking483 -- 16 Kasım 2016; 22:45:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ücretsiz Kartvizit Programı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Estafurullah tekrar çok teşekkür ederim:)
  • xinglyan X kullanıcısına yanıt
    Önemli değil :)

Hocam merhabalar,
    verdiğiniz linki açamıyorum, linke tıkladığımda, appstore'u açıyor. Rica etsem linki yeniden gönderebilir misiniz? p2p ağlarında var güvenerek indiremiyorum.
  • bana da lazım varsa böyle birşey çok iyi olur :)
  • ozguryazar O kullanıcısına yanıt
    Çok üzgünüm ama verdiğim linkteki dosya kaldırılmış.Belki tekrar yüklerler ama ne zamam bilyorum.Lütfen kusura bakmayın.

• Geri dönüşünüz için teşekkürler 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillForYou!

GIMP, Photoshop alternatifi maalesef değil.
    Photoshop'un yaptıklarının onda birini yapamıyor.

GIMP kullanıcıların isteklerine göre genişletilebilen, windows'ta aynı versiyonu çalışabilen ve harddiskte az yer kaplayan öyle birkaç GB harcamayan, ücretsiz birşey. Programda konuşma baloncuğu yoktu, SpeechBubble plugin indirdim, oldu. Ok işareti çizme yoktu, indirdim oldu. onlarca resmi otomatik yeniden boyutlandırmam gerekti, tutorial'a bakıp yaptım. Bunları yapabiliyorsam PS'un isterse 100'e biri olsun fark etmez.
  • Senin ihtiyacını karşılıyorsa sorun yok. Benim ihtiyacımı karşılamıyor maalesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.