Bildirim
Ücretsiz RPG kurma Yardımı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi RPG'yi istiyorsun? Üstelik bu tür oyunlarda neden yardım gereksin ki? Herşey içindeki dökümanlarda veya oyunun web sitesinde yazar. Okuyacak kadar ingilizcen yoksa zaten oyunuda oynayamazsın... -
ben RPG oyunu kurmak istiyorum yoksa bende -
-
quote:
Orjinalden alıntı: omerfarukgrbz
ben RPG oyunu kurmak istiyorum yoksa bende
o iş zor -
Yeni oyun mu yapacakmış anlamadım? -
Yeni RPG mi yapıcaksın? -
Kurucam demiş arkadaş. Ama zor gerçekten server için ciddi bi yatırım yapman lazım tabi mahalledeki net cafende oynatmıycaksan sadece. Ayrıca karar verdiğin oyunun database ininde sağlam ve bugsız olması gerekiyor. Tabi birde database'ini bulmanda gerek karar verdiğin oyunun. Mu en yaygın özel serverlara sahip online oyunlardan birisi. Knight'a elini sürme database leri sağlam diyip koymuşlar ama alayı bozuk buglı falan. -
quote:
Orjinalden alıntı: seljukj
Kurucam demiş arkadaş. Ama zor gerçekten server için ciddi bi yatırım yapman lazım tabi mahalledeki net cafende oynatmıycaksan sadece. Ayrıca karar verdiğin oyunun database ininde sağlam ve bugsız olması gerekiyor. Tabi birde database'ini bulmanda gerek karar verdiğin oyunun. Mu en yaygın özel serverlara sahip online oyunlardan birisi. Knight'a elini sürme database leri sağlam diyip koymuşlar ama alayı bozuk buglı falan.
yanlış anladın galiba arkadaş yeni bir RPG yapıcakmış yoksa başka bir oyunun DB sini alıpta yeniden yapmak pc si iyi olan biri için çok kolay... -
hıı anladım o zaman boş versem bu işi daha ii -
yeni oyun yapma işi zor ama herhangi bir oyunun pv serverini yapabilirsin tabi bunun içinde ayrı bi ücret var tabi rpg kurmaktan ucuzdur -
2d yapmak istiyorsan elysium diamond kullan -
quote:
Orjinalden alıntı: ssj2vegeta
2d yapmak istiyorsan elysium diamond kullan
bi sorsaana kullanmasını biliyor mu -
yürü bea kim tutar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X