Şimdi Ara

**ÜCRETSİZ VERİLDİ** 37 EKRAN VESTEL TÜPLÜ TELEVİZYON

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1999 senesinde alınmış olan ve son 3 senedir kenarda duran 37 ekran Vestel televizyonu isteyen bir forumdaşa ÜCRETSİZ vereceğim.
    Televizyonla birlikte kablo anteni (eski tip karasal yayınlar için) ve orijinal kumandası da verilecektir. Kozmetik ve elektronik olarak hiçbir kusuru yoktur.
    "Bu devirde tüplü TV mi kullanılır, hele de 37 ekran! PEH!" diyenler lütfen yorumda bulunmadan sessizce ilanı terk etsinler. Çevremde ihtiyacı olmayan birine vermektense, forumda veya forumdaşların çevresinde ihtiyacı olan birisi varsa ona vermeyi tercih ettiğim için ilan açma kararı aldım. Ufak bir kulübede nöbet tutanlar vb. için faydalı olacağı düşüncesindeyim. Temsili fotoğraf koyuyorum, fotoğraftaki televizyonun aynısıdır.

Kargo masrafı sebebiyle istekli olan kişinin Ankara dışından olmayacağını düşünüyorum, ancak kargosu karşılanmak üzere Ankara dışına da kargo yaparım. Taleplerinizi PM'den iletin lütfen.

İyi forumlar.

Temsili Fotoğraf:
     **ÜCRETSİZ VERİLDİ** 37 EKRAN VESTEL TÜPLÜ TELEVİZYON
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BARAnCUDAs -- 26 Şubat 2015; 19:52:38 >

• Valaha hocam bende bu aralar. 37 ekran tvlere bakiyordum kendi odam icin verirseniz buyuk sevap islersiniz vermezsenizde caniniz saolsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Valaha hocam bende bu aralar. 37 ekran tvlere bakiyordum kendi odam icin verirseniz buyuk sevap islersiniz vermezsenizde caniniz saolsun.

Verme kararini ben almiyorum hocam, isteyen aliyor. Gercekten ihtiyacin varsa gel al hocam. Sehir yazmiyor profilde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDAnnA_TN

quote:

Valaha hocam bende bu aralar. 37 ekran tvlere bakiyordum kendi odam icin verirseniz buyuk sevap islersiniz vermezsenizde caniniz saolsun.

Verme kararini ben almiyorum hocam, isteyen aliyor. Gercekten ihtiyacin varsa gel al hocam. Sehir yazmiyor profilde?

Ben Adanada oturuyorum hocam malesef kargoyu ben odesem sizin yollama şansiniz yok galiba? Gerci onuda kargoya vermek zahmet olur yinede tesekurler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARAnCUDAnnA_TN

quote:

Ben Adanada oturuyorum hocam malesef kargoyu ben odesem sizin yollama şansiniz yok galiba? Gerci onuda kargoya vermek zahmet olur yinede tesekurler.

pm ile yanıtlandı.

• Arkadaşlar TV hala sahibini bekliyor. İyi forumlar
  • Valla hocam geçenler de tv bozuldu, ben de çankaya dayım ama öğrenci arkadaşlara kalsın, ihtiyacı olan çıkar herhalde

• Cumartesi günü öğlene kadar bir forumdaşa rezervedir.
  • 06yns71'e verilmiştir!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.