03.07.2024 GÜNCEL! ÜCRETSİZ Windscribe 10GBps VPN 30GB/ay (MacOS, IOS, Android, Linux, Windows) (2. sayfa)
-
-
Üye olamayanlar için ben VPN ile üye olabildim. Diğer türlü hata verdi.
-
Mail onayı için maili nasıl aldınız hocam, bana gelmedi.
-
Maili sildim, tekrar girdim, confirmasyon e-maili geldi. Ardından kodu girince 30Gb yaptı. Teşekkürler.
-
Kod nedir? -
millet yüklenince yasakladıalar herhalde bunu da güzel reklam oldu artık kullanılmaz
-
Bu zamanlarda vpn büyük ihtiyaç, teşekkür faydalandım. -
30 GB/ay hiç fena değil. Zor günler için kullanılabilir. Peki hız testini aynı yerden veya yerel olarak VPNsiz yapsanız da biz de aradaki farkı görebilsek muhteşem olurdu. Hız ve pingdeki kaybı görmek açısından. -
teşekkür ederim
-
Tesekkurler bunu da alacagim yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 16 Kasım 2022; 13:54:10 > -
urban vpn kullanın geçin
-
süresi bitmiş sanırım, kodu kabul etmiyor
-
Kod güncellendi.
-
Bir iki haftadır telefonumda warp (1.1.1.1) calismiyordu. Bunu kurdum iyi oldu teşekkürler.
-
Halen aktif 2 hesap aldım. Bilgi veren arkadaşa teşekkürler.
-
aktif hala bende aldım. bu her ay 30gb olarak sıfırlanıyormu şimdi.
paylaşan arkadaşa tşk.
-
macOS için yükleyemedim. Yükledim yani ama bağlanmıyor bir türlü. Nasıl ayar yaparız bilen var mı? -
Tüm trafiğinizi ve datanızı adamlara bedavaya satıyorsunuz.
Digitalocean, amazon aws, microsoft azure, google cloud gibi firmalar yeni üyeliklere 100-300 usd gibi hediye bakiye tanımlar.
3-4 farklı ülke dc lokasyonundan vpn oluşturun. Kurun üzerine wireguard paketini. Dilediğiniz gibi ücretsiz kullanın 3-5 ay boyunca.
Daha sonrasında tekrar aynı şeyi yeni eposta ve sanal kart ile tekrar edebilirsiniz.
Bu gibi vpn firmaları alenen datanızı işliyor. Açıkca sözleşmelerinde bile yazmaktalar.
"if you don't pay the product you are the product"
-
Güncel kod ilk mesaja eklenmiştir.
-
Yaptık bakalım. İnşAllah patlamayız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X