Şimdi Ara

03.07.2024 GÜNCEL! ÜCRETSİZ Windscribe 10GBps VPN 30GB/ay (MacOS, IOS, Android, Linux, Windows) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
32
Favori
22.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yeni kod çıkarsa beni etiketlermisiniz?

• yurdakull kullanıcısına yanıt

Avast'dan memnun musunuz ..baglanamiyoruz yada hız cok dusuk tarzi yorumlar gormustum ..1-2-3 yıllıkları ilginc sekilde cok ucuz da ..windscribe yedegi seklinde dusunuyordum bende.

• Bu konuyu gördüğümden beri kullandığım en kaliteli vpn. Yıllık 29 dolar suan almayı düşünüyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Hiçbir sorun yaşamadım. Hız ile ilgili gözüme kestirdiğim 2-3 sunucu var onları kullanıyorum, torrent için ayrı izlemeler için ayrı sunucu öneriyor zaten.

Ama vodafone kökten engellemiş bilginiz olsun.

• yurdakull kullanıcısına yanıt

torrent'den dolayi 6 hesabi askiya alindigindan bahseden biri olmus reddit'te sorun yasanir mi hos uygun fiyatı ama bilemedim ..Hız testlerinde 30-50 mbitleri alabiliyor muydunuz ?mobil de dahil degil mi bu paketlerine avast 'in .

https://www.reddit.com/r/VPNTorrents/comments/13u5rct/bought_6_different_avast_secureline_vpn_licenses

• AWS ile ayda 100GB ücretsiz oluyor. Kurması 1 saat ancak sürer. TS3 sunucusu kurdum kendi hakkımla. Hiç uğraşmayın şunlarla. Sanal kart olarak Nays pre-paid kart kullandım, kabul etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Kasım 2024; 15:6:11 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Torrent için var zaten hali hazırda torrent serverleri belirtmişler açıkca. Onu kullanmamıştır kesin lavuk.

100mbit değer alıyorum ben isviçreden surf yapıyom,

almanyadan video izliyom,

torrentlerim risk gurubu değil. Yabancı film indiren biriyim, torrent için vpn kullanmıyorum.

Ek olarak 5 yılına toplamda 450 480 gibi bir para verdim. Yılı 100 liraya gelmiyo, aldım unuttum gibi bişe. 5-6 cihazda kullanıyom. Evdeki laptop, evdeki masaüstü, işteki laptop, cep telefonu. Kardeşim vs 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 28 Kasım 2024; 15:30:38 >
  • Premimunu kullanıyorum 1 yılı aşkındır oldukça memnunum. Chrome extansiounu da cok iyi çalısıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.