geçmiş hepsi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
03.07.2024 GÜNCEL! ÜCRETSİZ Windscribe 10GBps VPN 30GB/ay (MacOS, IOS, Android, Linux, Windows) (5. sayfa)
-
-
hiçbiri çalışmadı maalesef :(
-
Ortak düşünen varsa pm atabilir
-
Hocam hepsinde hata veriyor. Insta kullanınca 10 GB yetmiyor. İki günde 2GB gitmiş. Bulursan kod paylaşırmısın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ABGOOSHT
IRAN2023
Şunları denermisiniz?
ISRA2023, SYRI2023, LEBA2023, PALE2023
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocuonline -- 4 Ağustos 2024; 11:29:45 > -
x (formerly twitter)Windscribe (@windscribecom) on Xhttps://x.com/windscribecom/status/1819592391638057316
Bize özel yeni kod OZGURLUK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 4 Ağustos 2024; 14:0:46 > -
Teşekkürler. Bu yeni kodla birlikte 30 GB da sınırlı süreli sanırım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylık gözüküyor hesapta bakalım o zamana açılır belki
Ben ilk aktif ettiğimde girebiliyordum, şimdi ise giremiyorum
Sizde nasıl, bi ayarı mı var bunun
-
Kodlar calismiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef. Hepsini red veriyor.
Merhaba,
OZGURLUK kodu işe çalışıyor mu?Az önce üyelik açtım ama 30 GB tanımlanmadı.
Saygılarımla
-
Bende çalıştı
Teşekkürler,
OZGURLUK kodu çalışıyor. uygulamadan değilde, web sitesinden tanımlamanız gerekiyor.
-
webden denedim kod çalıştı teşekkürler
-
Yurtdışındayım. Windscribe Türkiye seçtirmiyor. Türkiye'yi pro kategorisine yani paralıya almış.
Çözüm önerisi olan var mı ?.
OZGURLUK* kodu çalışmıyor. Aktif kod var mı ?
Sanal kartı kabul etmiyordu en son AWS, hata veriyordu. Diğerlerinde denemedim ama Google'ın da üyelik süreçleri biraz zor. Sürdürülebilir değil çok hocam.
-
512mb veya 1gb ramli bir sanal makine 1 yıl bedavaya barınıyor, yılda 1 kez uğraşıp sanal makine açıp wireguard kurup çıkıyorsunuz.
12 ay kullanıyorsunuz. Birdaha o sanal makineye bağlanmaya ihtiyaç duymadan hiçbir ayar yapmadan. (2 yıl önceki yorumumu alıntıladınız.)
Ek olarak geçen aylarda, avast secureline vpn 3 yılıını 380tl ye aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yurdakull -- 12 Kasım 2024; 11:40:39 > -
Hocam nasıl yapıldığını biliyorum. Kendime ait VPS'im de mevcut üzerinde WireGuard kurulu olan. Ben free tier'ların devamlı kullanılmasının zor olduğunu, AWS'nin ben denediğimde sanal kart kabul etmediğini, gerçek kartlarla çalıştığını yazmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X