Biraz daha açarsan sevineceğim Bahsettiklerinde VPN nerde ve neye göre ücretsiz |
03.07.2024 GÜNCEL! ÜCRETSİZ Windscribe 10GBps VPN 30GB/ay (MacOS, IOS, Android, Linux, Windows) (3. sayfa)
-
-
çok güzel.
-
kupon patlamış olsa iyi olurdu
-
konu hortlamış ama yine de yazayım arkadaşlar cloudflare warp kullanın bunlarla uğraşmayın 90mbps hızım var vpn'i açında 84mbps alıyorum mis gibi vpn ve ücretsiz. malum seçim günü, belki lazım olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 14 Mayıs 2023; 15:41:56 > -
pcye yüklenen clientten bahsediyorsanız bazı oyunlar hile olarak algılıyor ve oyunlar açılmıyor veya oyun ortasında açarsanız oyun kapanıyor tarayıcıda bir çözüm varmı vpn'e alternatif ?
-
Windscribe'da client olduğu için ona istinaden yazdım hocam, tarayıcı için genelde opera vpn kullanılıyor ama hızı ne kadar iyi olur o konuda çok emin değilim
-
hocam istemci kayıt yapılamıyor hatası alıyorum. Siz nasıl aştınız bu sorunu
-
Böyle bir hata almadım programı kurdum direkt sorunsuz çalıştı acaba warp'ı bazı iss'ler engelliyor olabilir mi?
-
Millennicom kullanıyorum, ne yaptıysam ise yaramadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunu kullanıyordum bende, şimdi açamaz hale geldi? sınırlı mıydı bu da?
-
Geçersiz diyor hocam başka kod var mı?
-
10 GB'ye düşürmüşler.
KOSNAGOO 30gb code bitmeden yakalayın
-
Teşekkürler
-
teşekkür ederim
-
Teşekkürler hocam faydalandım
ne kadar süre geçerli teşekkürler bu arada
-
Teşekkür ederim.
-
Teşekkürler hocam
-
Giremedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X