Şimdi Ara

Uçuran Ekstra 8GB 40TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
7.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu paketi şimdi kimler alabiliyor anlamadım. Yeni geçiş yaptığım ikinci hattımla alamadım.

8gb 40 tl

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-8-gb-paketi?place=search_result&q=Ekstra

6gb 35 tl

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-6-gb-paketi?place=search_result&q=Ekstra

4gb 30 tl

https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/ucuran-ekstra-4-gb-paketi?place=search_result&q=Ekstra

Hepsinde 500 dk ve 1000 sms mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B41FC0FF -- 11 Ağustos 2016; 15:05:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam bir muamma kendi ve annemin hatlarına da alamadım. Vitrin süs gibi birşey herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C0967079 -- 11 Ağustos 2016; 15:32:23 >
  • 6 GB alacaktım ama Turkcell öyle şartlar yazmışki..
    "Paketi NAH alırsın" demediği kalmış

Uçuran Ekstra 6 GB Paketi’ni alabilecek
    müşterilerin kullanım kriterleri aşağıda listedeki gibidir:

Son 3 ayda en yüksek aylık harcaması 29 TL olan veya son 3 ay içinde Uçuran Ekstra 6 GB Paketi’ni almış olan
    Son 12 ay içinde en fazla 5 kez bu paketten yararlanmış olan müşteriler faydalanabilirler.

• Ben kullanıyorum bunları her ay düzenli paket yapan biriyseniz sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum

• Laa Turkcell adamı deli ediyosun. daha hala bir ton paralara 200mb internet satmaya çalışıyorsun. 38TL ye 6gb'lı bi tarife vardı oda sadece tcelle transfer olanlara bende 1 aylığına vodafona geçtim bu tarifeye geçebilmek için. adamlar tarifeyi kapattılar kaldık ortada.

Turcell'in yöneticileri maalesef basiretsiz. Bu devirde mb'larla ifade edilen paketi satmaları çok tuhaf.

Arkadaşlar yukarda linkteki paketler ile ilgili maalesef turkcellin sitede düzgün bilgi yok. numara taşıma ile gelenler geçebilir mi, 4g hızı kaçtır, kimler geçer kimler geçemez, bu bir tarife mi yoksa geçici bir paket mi. açıklamalardan anladığım en fazla 6 kez satın alabiliyorsun. detaylara girmeden öyle basit açıklamalarla geçmişler ki banka k.kartlarının akaryakıt kampanyaları kadar anlaşılmaz olmuş.

Ben faydalanabilir miyim bilgisi olan var mı acaba. 16 gün önce vodafone taşıdım, 30 günü tamamladıktan sonra turkcelle gelince alırlar mı bu tarifeye

• Bu paketi taşımayla vermiyorlar malesef
    Yani Turkcell kullanırken,son 3 ayda,bu paketi enaz 1 kez alman lazımmış,
    Birkaç saçma sapan şartı daha vardı hatırlayamadım.
    Diğer operatörde biraz beklemeniz mantıklıdır,yeni kampanya yapınca faydalanmak içşn turkcelle taşırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Bu paketi taşımayla vermiyorlar malesef
    Yani Turkcell kullanırken,son 3 ayda,bu paketi enaz 1 kez alman lazımmış,
    Birkaç saçma sapan şartı daha vardı hatırlayamadım.
    Diğer operatörde biraz beklemeniz mantıklıdır,yeni kampanya yapınca faydalanmak içşn turkcelle taşırsınız

O en az bir kez almayı başarsak sorun çözülecek zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Haftalık 4Gb 15 TL turkcell
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu paketler 1 ay sonra bitiyor , tekrar sunulursa kullanıyorsunuz öyle dedi gencaverdeki adam . E 1 ay için ne diye bu pakete geçilir ki ?
  • bence 8 gb, 500 dakika, 1000 sms için 40 tl fiyat iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 25 Ağustos 2016; 14:36:40 >
  • an itibariyle paketler adı gibi uçtu gitti yok
  • J3ASKAN kullanıcısına yanıt
    Evet yok
    25 ağustosta bitirmiş cimri turkcell

• Turkcell in önündeki engeller kalktı. Bir ay sonra rahat ediyoruz inşallah.

• Ümidim yok doktor
    Turkcell hazırdakileri bitirdi,bence kazıkları yağlıyo şuan

• Myhunter kullanıcısına yanıt
    Yok hocam BTK ve devletin elinin şirketin üstünde olma durumu filan Turkcell bunları atlattı. Şu saatten sonra bu fiyatlarla iş yürümez. Çünkü operatörler arasında ihaleden sonra yapılan yatırımlarla ciddi bir rekabet var. 4 üncü operatör gelecek Turkcell in alt yapısını kullanacak filan. Turkcell en pahalı olmaya devam edecek ama bugünkü uçurum bitecek. Bitmezse şu şartlarda kendisi biter. Bu çok açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

Turkcell in önündeki engeller kalktı. Bir ay sonra rahat ediyoruz inşallah.

Bu BTK kararının iptali sonrası uygun tarifeler en erken ne zaman gelir sizce? Yani şimdi ben telekomda fırsat 8 gb paketini 1000dk+1000sms+8gb olarak 12 ay kontratlı 29 tl ye alıyorum turkcellde buna en yakın olan paket platinium 10 gb fiyatı 79 tl yani bu kadar uçurum olunca insanlar nasıl tercih etsin ki turkcelli. tamam hepimiz çekim kalitesi v filan turkcellin iyi olduğunu biliyoruz ama sadece biz en iyi kapsamayave çekim kalitesine sahibiz lafının arkasına sığınma olayını bitirmesi gerek tukcell bir an önce. biraz önce aradım dedim ben telekomda bunu kullanıyorum varmı yaklaşık fiyatta buna benzer paket bana 10 gb platınıum ve uçuran 6gb paketi söylüyor. yaw kardeşim yakın diyorum arada uçurum var. tamam 29a verme lafım yok ama en azından 39 yada 45 e filan ver yani.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    22 Eylül diye bir tarih gördüm burada veya başka bir yerde ama net değil elbette. 'En azından' diye belirttiğiniz fiyatlara gelmesi lazım şu şartlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B41FC0FF -- 30 Ağustos 2016; 9:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildirim2022

22 Eylül diye bir tarih gördüm burada veya başka bir yerde ama net değil elbette. 'En azından' diye belirttiğiniz fiyatlara gelmesi lazım şu şartlarda.

Umarım en kısa zamanda gelir de yenilerler tarife ve paketleri. kasım ayında taahhüdüm bitecek o yüzden zamanım var bira daha o sureye kadar güzel bişeyler çıkarsa turkcelle geçiş yapmayı düşünüyorum. gerçi ev interneti ve telefonuda tasıama düşüncem dört dörtlük tarifeler üzerinden ama belki o zamana kadar bu tarifeleri de belki yenilerler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.