Bildirim
Ucuz ama işe yarar bir bir oto ar teyp
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
jvc 'lerin kasetçalarlarını öneririm sana onlarda standart olarak teybin dışında aux girişi var oradan kolayca bi kablo yardımıyla mp3 çalar bağlayabilirsin hatta cd-changerlarıyla bile uyumlu olur
fiyatıda 200 civarı sanırım
www.gittigidiyor.com a bi bak istersen orada güzel teypler vardı. -
Dostum 200 milyon benim için çok fazla hele arabamın 4 milyarlık bi marutti olduğunu düşünürsek 200 milyonu teybe vermek bana biraz koyar -
o zaman 70-80 milyona çin işi japon işi teypler var onlarda işini görür sanırım.
sen en iyisi yukarıda verdiğim sitenin oto-müzik bölümüne bi göz at orada ikinci el pioneer'lar falan vardı sanırım 30-40 milyona -
tamam saolasın arkadaşım...
Bu gün karaköyde baktım 40 milyona güzel 2. el teypler vardı oradan alcam herhalde. -
bit pazarından falan mı alıcan arkadaşım -
valla bitlimidr değilmidir bilmem ama çalıntı olma ihtimali var sanırım :) -
quote:
Orjinalden alıntı: erlikan
valla bitlimidr değilmidir bilmem ama çalıntı olma ihtimali var sanırım :)
alma ya öyle teypler sen ben herifin çaldığı malları alırsak o çalmaya devam edecektir. -
git kamosonic mp3 calar al hem ucuz hemde umduğundan cok daha iyi olduğunu görüceksin -
imzama bi bak istersen -
Sende bi satamadın gitti şunları yav
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
imzama bi bak istersen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X