|
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1230. sayfa)
-
-
Check in valizi yok ise Transavia 19 direk istanbul uçuşu 8.000 TL
-
Arkadaşlar,
Memleket dolandırıcı kaynıyor. Bende 1 kere dolandırılırdım.
%20 indirimli THY biletini aldı bana, tüm bilgileri gönderdi.
THY sitesinden ben kontrol ettim. Rezervasyon (PNR) kodu vs. Bilet vardı kontrol ettim.
her şey tamam ödemeyi ondan sonra yaptım.
Ama ödemeyi aldıktan sonra THY ulaşıp kredi kartım çalındı benim kartımla
bilet alınmış değip bileti iptal ettirmiş. Açıkta kaldık. Savcılığa şikayet ettik ama bir şey çıkmadı.
Güvenemiyorum.
Bilet alacağım ama şimdide eski üyelerin hesaplarını satın alıyorlarmış.
bide bu çıktı.
bana bilet alıp ta sorun yaşamadığınız, tavsiye edebileceğiniz arkadaş var mı??
onları listeleyelim.
-
Hiç bulaşma hocam. Pegasusta personelker kendi indirimli biletlerini sattıkları için onlar ve bilet aldıkları kişiler kara listeye alınmış. Yeni gelen kural sebebiyle de bilet satsalar bile kendileri uçağa binmeden bileti sattıkları kişi uçamayacak
https://havasosyalmedya.com/pegasus-calisanlari-indirimli-biletlerini-satiyor-iddiasi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 4 Temmuz 2024; 23:59:26 > -
Turna.com üzerinden alınacak biletlerde %20 indirim yaparım. -
duymamıştım. iyi oldu.
-
Eski referanslı kişileein hesaplarını şifrelerini ele geçirip uçak bileti vaadinde bulunuyorlar. Belkide Eski üyenin , hele hele uzun süredir hesabına girmeyen kişinin haberi olmuyor. Çok dikkat edin. -
Merhabalar yüzde 30 indirimli uçak bileti kesilir sağlam kişilere önce biletleme yapılır ulaşabilirsiniz -
Sanırım kendi kartı depiş de çalıntı kartla işlem yapmış , size bilet almış. Kart sahibine "kartınız kullanıldı haberiniz var mı" diye sms i gidince ititaz etmişlerdir.
Size bilet alan kişiyle ilgili şikayetinize yetkililer nasıl bir ilgi alakayla baktılarsa o oranda sonuç çıkması değişebiliyor.
Twitterde benim yoruma alıntı yapatak bana hakarette bulunan özür dilemediği çin avukata verdim. Savcılık kime hakaret edildiği belli değil dedi, soruşturna açmadı. mahkemeye itiraz ettik savcılık yanlış yapıyor diye, bizim yoruma alıntı yapılarak bize hakaret edildi , dedik ama mahkemeeen de bi ses gelmedi. Veya üstüne gidilerek işlemlerin takibi yapılamadı sanırım. Değişik işliyor adliyelerde işler bazen..
-
burada kart sahibi de kandırılıyor.arada kimliğini her türlü gizleyen 3. kişi dolandırıcı. kart sahibi ve bilet alınacak kişi aslında hiçbir şekilde birbirleriyle konuşmuyorlar mesajlaşmıyorlar. bilet kimin kartıyla alındı ise havaleyi o isme yapmaya çalışın.caydırıcı olur.
ya da kart sahipleri için havale bilet aldığınız kişinin hesabından size gelsin.dikkat edin.
şüpheli durumlarda normalden arama görüntülü arama vs deneyin.telegram üzerinden mesajlaşmalara sakın güvenmeyin.whatsapp üzerinden mesajlaşıyorsa normalden de arayın çünkü whatsapp da çalıntı.hat sahibi de mağdur.
en basiti ve kolayı bilet hangi kart ile alındı ise o ismi teyit edin parayı o ismin hesabına havale edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 6 Temmuz 2024; 12:16:19 > -
Turna.com üzerinden alınacak biletlerde %20 indirim yaparım. -
Dikkat ! Şüpheli
-
Man utd nickli ve bunun gibi 6-7 kullanici gormemis mesajini hayret.
gelip dalga gecmeden duramazlardi. Gecmis olsun.
yazip cizdik defalarca, forum yonetiminin bir yontem belirlemesi gerekiyor maalesef.
-
pegasustan 1 adet indirimli yurtiçi biletleme yapilacaktır kendi şahsi kartımla biletleme yapılıp karttaki isme havale yapcaksınız veya ödemeyi aldıktan sonra hesap bilgilerini veririm hesaba girip kendi kartinızla işlem yaparsınız -
Thy 850k mil mevcut. İstediğiniz kadar mili istediğiniz hesaba ücretsiz transfer edebilirim. Ankara içi elden teslimde mümkün.
1000 mil 10$
-
!!!HESABIM CALINMISTIR!!!
HESABIM CALINMIS VE INSANLARDAN PARA TALEP EDILMISTIR(MESAJLARDAN ANLADIGIM KADARIYLA). DONANIM HABER YETKILERINE DURUM ILETILMISTIR. MESAJLARDAKI BIRKAC KISIYE ULASMAYA CALISTIM. BU KONUDA MAGDUR OLANLARA DA SEVE SEVE YARDIMCI OLURUM.
-
Turna.com üzerinden otobüs ve uçak biletlerinize %20 indirim yapılır (2000 tlye kadar)
Hızlı İletişim Whatsap 05055412385 -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 15 Temmuz 2024; 10:7:42 >
-
Pegasus bol bol puan satılır Pegasus indirimli uçak bileti kesilir -
Maalesef az önce beni de dolandırdı.
Büyük ihtimal forumda insanların hesabını çalıp sürekli farklı nicklerle milleti dolandırıyorlar.
@voublo nick'li şahıs dolandırıcıdır.
Erdal Öztürk isminde bir banka hesabını kullanıyor aman dikkat edin arkadaşlar.
Ben bir anlık gaflete düşüp parayı gönderdim
mfeyyaz54@gmail.com bu da mail adresidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androidmakaleniz -- 15 Temmuz 2024; 17:57:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X