< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nabiaga -- 15 Temmuz 2024; 20:31:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1231. sayfa)
-
-
yurt içi uygun kampanya neler var acaba? Hatay - Ankara ağustos ayı için cift kişi bilet bakıyorum.
-
Abi merhaba
Uçak bileti için yardımcı olabilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
selam, resimdeki THY uçuşu için fiyat verebilecek misiniz? (Sınıf:PrimeFly)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ase___ -- 17 Temmuz 2024; 16:36:17 > -
THY 40.000 mil gerektiren bilet icin fiyat tekifi vermek isteyenler ozelden mesaj atabilir
-
2000 TL'ye kadar yurtdışı/Kıbrıs biletlerinizi %25, 2000 üstü olanları ise %20 indirimli alabilirim. Maximum bilet miktarı 12 bin TL olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar.
Ankara -Berlin eylül ayı için , 1 hafta kalacağım. gidiş- dönüş en uygun ne kadara bulabilirsiniz?
-
Merhaba yurt içi bilet için yardımcı olabilecek arkadaşlar yazar mı
SATILDI
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gothamcity -- 1 Ağustos 2024; 0:22:43 > -
-
Arkadaşlar Kasım ayının sonunda Almanyaya bilet aldım ordan Hollandaya geçip Amsterdamdan dönmeyi düşünüyoruz ama Ankaraya direk uçuşu olan tek firma Sun Express. Onunla ilgili de bir sürü şikayet var kararsız kaldım. Sizce alınır mı fiyat olarak çok uygun.
-
■ Wings karttaki mil puanlarım ilewww.gezkanatlan.com dan YURTDIŞI uçak biletinizi %20 İndirimli alabilirim. ■
Bolca referasım vardır. Forumda birçok uçak bileti ve 2. El alışverişim mevcuttur.
İlgili siteden biletinizi bulup fiyat ve şartlar uygunsa mesaj atabilirsiniz. Sadece YURTDISI ve KIBRIS bileti alıyorum.
Pazarlık teklif etmeyiniz.
17.000₺ ye kadar bilet alabilirim
Fiyat teklifi almak için : Güzergah , Tarih , Saat bilgisini ilk mesajda paylaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaraHisar_03 -- 24 Temmuz 2024; 12:45:7 >
Yurtici 3 kisi bilet alinacak yardimci olabilecek var midir?
-
Arkadaşlar,
turna.com üzerinden %20 indirim yapan arkadaşlardan
uçak bileti alacağım ama nelere dikkat etmem gerek?
sonradan biletim iptal olur mu?
başıma bir dert açılır mı??
Nelere dikkat etmem gerek?
şimdiden teşekkürler.
-
Değerli DonanımHaber sakinleri fikobeg adlı +90 552 733 10 91 telefon numaralı kullanıcı dolandırıcıdır. Forum üzerinden mağdur olan başka kişiler var ise lütfen bana ulaşsın . Yasal süreç başlatıcam ve açılan davanın dolandırıcılık olarak sonuçlanması için tüm yasal süreci ben takip edicem. PM üzerinden iletişime geçmeniz yeterli. Kullanıcı isimleri farklılık gösterebilir ama iletişim numarası aynı bir den çok hesap ile yapıyorlar . Dediğim gibi mağdur olan varsa ileşime geçmeniz yeterli
Ustat durum nedir nasil oldu anlatirmisiniz??
Psn kardeşlik forumuna konu açtım alınık ilanlara . Buda yazdı . Yıllardır forumdan oyun alır bitirir satarım. Baktım eski üye 2005 yılında üye olmuş. 700 TL dedi anlaştık. Parayı gönderdim hesabı atmadı işte yok para düşmedi yok bankayı arıyorum falan klasik dolandırıcı cümleleri. bunlar baya teşkilat farklı hesaplar farklı ibanlar. Eski üyelerin hesaplarını alıyorlar. Ekran görüntüleri falan hepsi var . İbanı attığı fiyatı konuştuğumuz vs . Neyse 15 yıldır bu foruma üyeyim defalarca alışveriş yaptım 2 defa dolandırıldım. Diğerinde paramı geri aldım . Bunda da bakıcaz artık bir şekilde bu işin peşini bırakmıcam
Şimdi birkaç mağdur ulaştı tek şikayet üzerinden toplu dava açılacak bakalım sonuç ne olacak görücez. bunlar kolay sanıyor millet peşine düşmüyor diye işlerini bir şekilde yürütüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 28 Temmuz 2024; 22:51:1 >
Turna. Com da 1000 puan var. Bilet alımında yardımcı olunur. 2 gün içinde bilet alınmalı.
geçmiş olsun
inşallah sonuç alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihmander -- 29 Temmuz 2024; 13:28:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X