Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
24.953
Cevap
1.309
Favori
1.498.179
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece türk havayolları yurt dışı uçuşları olmak üzere mevcut ekonomi biletleriniz business yükseltmesi yapabilir veya miller ile haklarımı kullanıp bilet düzenleyebilirim. bu forumdan daha önce biletleme yaptığım kişilerden tutunda kendi kimliğim çalıştığım yer vs güveninizi sağlamaya yarayacak ne varsa paylaşabilirim. amacım elimde biriken fazla milleri satmak. herkese iyi uçuşlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theburakgurer -- 11 Ağustos 2024; 12:22:19 >
  • www.paraflytravel.com sitesi üzerinden yurtiçi uçak bileti alımlarınıza 5.000-TL'ye kadar yüzde 25 indirimli alabilirim. Siteden kontrol edip son fiyat üzerinden yüzde 25 indirimli bilet alabilirim. Lütfen güzergah, tarih verip şu ne kadar olur diye mesaj atmayınız.

• Merhabalar,

15 Ağustos öğleden önce Zürih-İstanbul için uçak bileti tekliflerinizi iletirmisiniz.

• lsezen59 kullanıcısına yanıt

PM attım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 12 Ağustos 2024; 16:21:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pegasus yurtdısı biletleriniz indirimli alınır, dolandırıcıların yuksek indirim vaatlerine kanmayın suan forumdaki uyelerin yuzde 80 i dolandırıcı :)

• Turna.com üzerinden 4000 TL lik biletinizi 750 TL indirim ile kesebilirim.
    Ayrıca 2000 TL lik otobüs veya uçak biletiniz 500 TL indirim ile kesilir.

• Turna.com isimli siteden

Otobüs Biletleriniz Yüzde 20 indirimli alınır 🔥🔥🔥‼️

🔥🔥Turna kodla birleşir

🔥🔥Örneğin;1000 liralık bilet 800 Liraya alınmış olur.

Burdan Referans Yorumlarıma bakabilirsiniz 🔥🔥‼️https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155049242

💧Telegram:Zegarnik1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidderossi -- 26 Ağustos 2024; 0:8:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • export20 kullanıcısına yanıt
    19 ağustos pazartesi samsun-istanbul öğlen uçağı kaç lira olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Turna.comda yine puanları katlama kampanyası gelmiş. Detaylara bakarsınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turna.com hesabınıza +%25 ile puanlarımı yükleyebilirim.

Turna.com üzerinden Uçak ve Otobüs biletlerinize %25 olarak maksimum 500 lira olacak şekilde indirim sağlanır.

Turna.com üzerinden alınacak yurtiçi uçak biletlerinde 150 lira indirim yapan kod 25 lira

Turna.com üzerinden alınacak yurtdışı uçak biletlerinde 350 lira indirim yapan kod 25 lira

• korkusuzmaraz kullanıcısına yanıt

Turna puan için bu şahsa, akşam acil bilet almam gerektiği için para gönderdim(23:30'da ing hesabına ve Fast ile), sonrasında para bana ulaşmadı diye dekont istedi, onu da gönderdim. Birkaç yazışmadan sonra iletişimi kesti gece. Öğlen forumda online oldu, hala ne bana mesaj gönderiyor, ne anlaştığımız puanımı yüklüyor, ne paramı iade ediyor.

Ben net bilgi verene kadar lütfen uzak durun bu üyeden. Akşama kadar halletmezse parayı gönderdiğim alıcı ismini, dekontla birlikte buraya ekleyecem dikkatli olun diye.

@korkusuzmaraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revenge® -- 16 Ağustos 2024; 12:45:36 >
  • Turna sitesinden biletleriniz %20 indirim ile alınır

Sefer ve tarih bilgilerini pm den gönderebilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turna sitesinden biletlerinizi %20 indirim ile alabilirim

• italyada hizli tren biletini uygun fiyata almanin bir yolu varmi?

Turna.com üzerinden Uçak ve Otobüs biletlerinize %25 olarak maksimum 500 lira olacak şekilde indirim sağlanır.

Turna.com üzerinden alınacak yurtiçi uçak biletlerinde 150 lira indirim yapan kod 25 lira

Turna.com üzerinden alınacak yurtdışı uçak biletlerinde 350 lira indirim yapan kod 25 lira

• Turna.com üzerinden alınacak 2250 TL'ye kadar biletlerde %20 indirim yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turna.com dan %20 ind hakkım var. en fazla 400 tl ind sağlanır.

uçak otobüs otel feribot biletleri için geçerli

referanslarım malum

• Turna sitesinden biletlerinizi %20 indirim ile alabilirim

• www.paraflytravel.com sitesi üzerinden yurtiçi uçak bileti alımlarınıza 5.000-TL'ye kadar yüzde 25 indirimli alabilirim. Siteden kontrol edip son fiyat üzerinden yüzde 25 indirimli bilet alabilirim. Lütfen güzergah, tarih verip şu ne kadar olur diye mesaj atmayınız.

• 
Sayfa: önceki 12311232123312341235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.