Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: ofiaaa
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24.933
Cevap
1.309
Favori
1.497.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12361237123812391240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pegasus 19 Kasım - 25 Mart tarihleri arası için light paketlerde ücretsiz kod mevcut 2 adet. 4000 ve üzeri biletler için uygundur. Bilgi için mesaj atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lemixings -- 2 Ekim 2024; 9:43:11 >
  • Turna.com 2000 tl puan bakiye 1500 tlye satılık
    Hızlı İletişim Whatsap 05055412385
  • 23 Kasım Ctesi TK 157 IST-MIA

05 Aralık Perşembe TK 78 MIA-IST

1 kişi için teklif yapabilecek olan varsa, ozelden beklıyorum.

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu)
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu İçin Gereken Koşullar

1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır

2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz

3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim

4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.

5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.

6- Ödemeler kendi hesabımdan, kendi kartımla yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için DM'den yazabilirsiniz.

• - Turna.com'da gidiş dönüş uçak biletlerinde 500 TL indirim, 2000 TL üstü diğer uçak otobüs (metro turizm hariç) feribot ve otel işlemlerinde 400 TL indirim. Pazarlık yok. Biletleme için ilk mesajda net bilet bilgilerini yazın. Şu tarihler arası en ucuz ne kadar, ben burda bu kadara buldum daha ucuzu var mı, şu firmada geçerli mi vs vs gibi mesajlara dönüş yapılmayacaktır.

İşlemleri kişisel hesabımdan kendi kartımla yapıyorum. İndirimli ücreti bana ödüyorsunuz ben sizin adınıza alım yapıyorum. Bol bol referansım mevcuttur.

1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır

2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz

3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim

4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.

5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.

Detaylı bilgi için konuma bakabilir ve DM'den yazabilirsiniz.

• Satılık turna hesapları içinde 2000 tl olan hesaplar 1400 tl ye verilecek

Satıldı teşekkürler…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_maydanoz -- 7 Ekim 2024; 22:28:37 >
  • Pegasus 5bin puan olan hesabınızı alabilirim.5k da ben atıp bilet alacağım) hesap satanlar dm atsınlar
  • Şubat ayı üçün singapur yada tokyo uçak bileti indirim kovalıyorum.Yakın zamanda fözüne çarpan oldu mu rkadaşlar?

Detaylı bilgi için konuma bakabilir ve DM'den yazabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: lemixings

Pegasus 19 Kasım - 25 Mart tarihleri arası için light paketlerde ücretsiz kod mevcut 2 adet. 4000 ve üzeri biletler için uygundur. Bilgi için mesaj atın.

Pegasus 19 Kasım - 25 Mart tarihleri arası için light paketlerde ücretsiz kod

1 adet kaldı, 2500 TL den vereceğim.

• Otel rezervasyonu için indirim arıyorum. Yakın zamanda bol referans verebilecek kişiler iletişime geçsin lütfen, ''hesabım çalındı'' bahanelerinden gına geldi.

Ya da kabul ediyorsa önce oteli kullanayım, check out yaptıktan sonra başta konuştuğumuz rakamı eft yaparım.

yaklaşık 20 yıllık dh üyesiyim. bilet satıyorum normalde. tonla da ref'im var.

1 sefer mahsus değil, sürekli kullanacağım.

• Turna.com 2000 tl puan bakiye 1450 tlye satilik Whatsap 05055412385
  • TURNa 2000tl bakiye 1450 tl stok :1

Detaylı bilgi için konuma bakabilir veya DM'den yazabilirsiniz.

• Pegasus 19 Kasım - 25 Mart tarihleri arası için light paketlerde ücretsiz kod 2 adet satılıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaço58 -- 16 Ekim 2024; 10:23:8 >
  • Paraf Puanalar 3 katı değerli 27 Ekim son tarih

2 katına Nakit alınır

ör. 1000 puan 2000TL

‪+353 89 965 2764‬ whtsp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 16 Ekim 2024; 18:14:24 >
  • yaço58 Y kullanıcısına yanıt

kodları başkası kullanabiliyormu, hata aldım ben , pgss yazdım , siz rotayı söyleyin biz bileti düzenliyoruz diye cevap gekdi

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Hocam kodlar kişiye özel değil isteyen kullanabiliyor defalarca böyle aldım ancak yine teyit ettireceğim
  • 
Sayfa: önceki 12361237123812391240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.