Dün bana da yazdı hemen alışveriş nasıl olacak diye dikkatli olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dün bana da yazdı hemen alışveriş nasıl olacak diye dikkatli olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
banlandi ama baska bir nickle geri donecektir, iban bilgisi su sekildeydi TR860011100000000145140351 Tuncer bahadır Dolandirici iban |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NOT: 1600 TL altındaki biletlere indirim çıkmamaktadır. 550 TL İNDİRİM kampanyası kısa süreliğine geçerlidir. Eğer uçuş programınız yok ama bu indirimi kaçırmak da istemiyorsanız yine aynı indirimle adınıza özel AÇIK BİLET de satın alabilir ve 1 yıl içinde kalkış - varış havalimanlarını değiştirerek de kullanabilirsiniz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehdrive -- 27 Ekim 2024; 12:58:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DM'den iletişim bilgisi alabilir miyim? Kodlar duruyorsa ilgileniyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dm den yazdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi math55 -- 27 Ekim 2024; 15:24:45 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Son kullanma tarihi yakın olmayan Pegasus Bolbol puanlar alabilirim. İlgilenen arkadaşlarla detaylı konuşulur. |