Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (1239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sarveniko
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
24.933
Cevap
1.309
Favori
1.497.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

26 veya 27 Ekim tarihinde Adıyaman - İstanbul Havalimanı uçak bileti almak istiyoruz.

Yolcuların birisi yetişkin, ikisi 65 yaş üstü indirimli.

THY nin sitesinde 3 kişi için toplam 6000 TL civarında.

Daha uyguna verebilecek olanlar irtibata geçebilirler.

• Turna 2000 tl puan 1450 tl..( parça parça satış yokdur, pazarlık yokdur.)

• Pegasus havayolları 15 kasım 15 Aralık arası yurtdışı uçuşlarınızda indirimli bilet alınır.
  • sak0575 kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı Uçak bileti için x3 kampanyası mı? Biri beni çimdiklesin! Yanlış mı görüyorum yoksa? Yakın gözlüğümün numarasını büyütmem gerekiyor belki de)

Eğer doğru görüyorsam, o zaman Adios da hareketlenecektir.
  • yaço58 Y kullanıcısına yanıt

Ücreti ne kadar hocam yurtdışı da geçerlimi

• 2000 tl yüklü turna hesabı 1450 tl
    Hızlı İletişim Whatsap 05055412385
  • Arkadaşlar tolga_yakup adlı kullancıdan gelen mesajlara dikkat edin ben burdan yazınca bana ulaştı bin tl den anlaştık kod için banka hesabına gönderdiğim para iade oldu verdiği telefon numarası kullanılmıyor direkten döndük dikkatli olun hesap eski ama büyük bir ihtimal başkasının bir hesabını ele geçirmiş
  • 600 liralık otobüs bileti için indirim arıyorum
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu İçin Gereken Koşullar

1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır

2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz

3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim

4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.

5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.

6- Ödemeler kendi hesabımdan, kendi kartımla yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için konuma bakabilir, DM'den yazabilirsiniz.

• Pegasus 19 Kasım - 25 Mart tarihleri arası için light paketlerde ücretsiz kod 2 adet satılıktır
  • Otel ve Uçak Rezervasyonu İçin Gereken Koşullar

1.Oteller ve Uçak rezervasyonları için indirim uygulaması gördüğünüz site üzerindeki fiyatlandırmaya göre yapılır

2. İptal ve İade koşulu olmayan rezervasyonlarda yine de güven amaçlı rezervasyon yapıldıktan sonra %30 indirimli tutarın ödemesi alınır. Otelle görüşülüp teyit de alabilirsiniz

3. İptal ve iade koşulu olan rezervasyonlar için ödemeyi otele girişten sonra / uçuşlar için de Check-in yapıldıktan yapabilirsiniz ama bunda %20 indirim sağlayabilirim

4. Ödeme yukarıdaki koşullara göre havale ile olur ama taksit isteyenler için alternatif çözümler üretmeye çalışırım.

5. Yukarıda belirtilen koşullardaki otel veya uçak rezervasyonları için Yurt İçi veya Yurt dışı olması farketmez.

6- Ödemeler kendi hesabımdan, kendi kartımla yapılmaktadır.

Detaylı bilgi için konuma bakabilir ve DM'den yazabilirsiniz.

• Turna 2000 bakiye 1300 TL satılık
  • Arkadaşlar cell1987 dolandırıcıdır itibar etmeyiniz
    Beni dolandırdı ücreti ödedim karşılığı olmayan mail adresi gönderdi
    Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu)
  • yaço58 Y kullanıcısına yanıt

işte bu yüzden, hizmeti almadan forumda hiç kimseye ödeme yapmamak en mantıklı çözüm ,

• cptposeidon C kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız da ortak yol bulmak da önemli benim acemiliğime denk geldi bu şahsın ibanı dolandırıcılar konusunda paylaşılmış ben farkedemedim
  • 500 tl 1000 tl indirim olacak diye dolandırıcılara para kaptıracak kadar ölücü olmamak gerek. !

• quote:

Orijinalden alıntı: cptposeidon

işte bu yüzden, hizmeti almadan forumda hiç kimseye ödeme yapmamak en mantıklı çözüm ,

kodları alacağım, son günü bekliyorum , timsah misali :))

arkadaşın elindeki kodlar , altın değerinde bu arada işi bilen için, reklamınıda yapayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cptposeidon -- 21 Ekim 2024; 17:19:43 >
  • 2000 turna hesabı satılık 1250 TL
  • kuruwa kullanıcısına yanıt

Dolandırıcı , dikkat edin

• Turna sitesinden biletlerinizi %20 indirim ile alabilirim.

En fazla 400 lira indirim yapabilirim bilet tutarına göre.

Seyahat bilgilerinizi pm den gönderebilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12371238123912401241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.