Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.008
Cevap
1.308
Favori
1.501.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 veya 2 yıllık multı girişli vize almak için ne yapmak gerek??
    vize başvuru formuna 2 yıllık mı yazıyorsunuz yoksa istediğini kadar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

bu iş biraz şans biraza hangi konsolosluk oldugu ile alakalı
    ben yunanistan ankara konsoloslugune yaptım müracaatımı
    banada arkadaşlarımın dediği şu idi
    en kolay vize Yunanistan ve İtalyadan alınıyor
    müracaatını oraya yap dediler
    onun üzerine bana yakın ve kolay randevusuz muracaat oldugu için yunanistan ankara konsolosluguna yaptım
    gerekli o evrakların hepsini hazırladım ve vize ücretini 65€ karşılıgı olan 132 TL olarak ödedim
    belki benim 1 yıllık multi vizem şans tır orasını bilmiyorum ama
    kolay vize almak için yunanistan iyi seçim
    sonrasında o vize ile hollanda, belçika, fransa, italya ya da gittim bir sıkıntı çıkmadı
    zaten ilk hollanda girişte sordular ne için geldiniz diye
    avrupa içerisinde seyehat ederken kimse ne vize soruyor nede pasaport

vizeyi aldıktan sonra ilk girişi yunanistana mı yaptınız yoksa hollandayamı??

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

1 veya 2 yıllık multı girişli vize almak için ne yapmak gerek??

hocam kimsenin bilmediği, yaygın olmayan bi bilgi var seninle paylaşayım,
    hesabında belli bi limitin üzerinde para gösterip vize aldığın ülkede polise başvurup bulunma süreni artırabiliyorsun.
    bi 180 gün daha veriyorlar maksimum.
  • fırsat olarak da her zaman en ucuz nereye gidilirse oraya bilet alın derim. ryanair aktarması olan bi yere tabi.
    misal paris'e condor ile 50euro'ya amsterdam'a, 15-20euro ile de amsterdamdan parise uçabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediterranean86

quote:

hesabında belli bi limitin üzerinde para gösterip vize aldığın ülkede polise başvurup bulunma süreni artırabiliyorsun.

türkiye'deki hesabında mı gittiğin ülkede açtırdığın bir hesapta mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TA7AI

bu iş biraz şans biraza hangi konsolosluk oldugu ile alakalı
    ben yunanistan ankara konsoloslugune yaptım müracaatımı
    banada arkadaşlarımın dediği şu idi
    en kolay vize Yunanistan ve İtalyadan alınıyor
    müracaatını oraya yap dediler
    onun üzerine bana yakın ve kolay randevusuz muracaat oldugu için yunanistan ankara konsolosluguna yaptım
    gerekli o evrakların hepsini hazırladım ve vize ücretini 65� karşılıgı olan 132 TL olarak ödedim
    belki benim 1 yıllık multi vizem şans tır orasını bilmiyorum ama
    kolay vize almak için yunanistan iyi seçim
    sonrasında o vize ile hollanda, belçika, fransa, italya ya da gittim bir sıkıntı çıkmadı
    zaten ilk hollanda girişte sordular ne için geldiniz diye
    avrupa içerisinde seyehat ederken kimse ne vize soruyor nede pasaport

vizeyi aldıktan sonra ilk girişi yunanistana mı yaptınız yoksa hollandayamı??

İlk kez atinaya gittim 19 mayısta
    sonrasında 2 temmuzda direkt hollandaya uçtum
    pasaport kontrolünde neden ilk oraya geldigimi sordular bende
    turist oldugumu ve gezdigimi dönüş biletlerimi vs gösterdim
    sorun çıkmadan girdik
    Kayseri amsterdam 44€ ya uçtum
    sonrasında amsterdam antwerpen antwerpen bruksel
    bruksel Paris hızlı trenle
    paris Roma, roma selanik Ryanair ile uçtum
    selanikten de metro turizmle otobusle döndüm
    toplamda bu yolculukta transfer için verdiğim para 500€ tuttu iki kişi için
    normalde amsterdam kayseri gidiş dönüş almış olsaydım 2 kişi 600 € tutuyordu
    o yuzden arkadaşların dediği gigi ryanair ile avrupa içi yerdeğiştirmelerinizi yapabilirsiniz ancak programınızı 1 ay onceden yaparsanız cok müthiş fiyatlar cıkıyor mesela 9,9€ ya eindhowen bruksel yada paris roma vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA7AI -- 9 Ağustos 2011; 21:36:35 >

• kayseri-amsterdam arasını 44euroya hangi firma ile uçtun?
  • Corendon hava yolları ile 2 temmuz da cutum 29 haziran olsa idi 40 € idi
  • @TA7AI: Kayseri- Amsterdam biletini hangi hangi havayolundan aldığını sorabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismlunal

Kurban bayramında uzakdoğu turu yapmayı düşünüyorum.japonya veya tayland.daha önce 3defa gittim biletleri thy ve etihad tan aldım.bayram dolayısıyla fiyatlar biraz uçuk malum euro da arttı. Aslında bilet konusunda tecrubeliyim ama o taraflara ucuz bilet satan internet sitelerinede ulasabilirsem Iyi olur. Bu konuda bilgisi olan var mi arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim :)

Ben tokyo gidis donus 840 euroya aldim 3. Gidisim olucak benimde japonyaya 21 agustosta gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: arif32

@TA7AI: Kayseri- Amsterdam biletini hangi hangi havayolundan aldığını sorabilirmiyim.

CORENDON hava yolları
    2 temmuzda gittim
    şimdi cok yuksek cıkıyor
    kayseride arkadşım operasyon yetkilisi bana soyledigi eylul sonunda gene
    fiyatların düşecegi yönünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

quote:

Kurban bayramında uzakdoğu turu yapmayı düşünüyorum.japonya veya tayland.daha önce 3defa gittim biletleri thy ve etihad tan aldım.bayram dolayısıyla fiyatlar biraz uçuk malum euro da arttı. Aslında bilet konusunda tecrubeliyim ama o taraflara ucuz bilet satan internet sitelerinede ulasabilirsem Iyi olur. Bu konuda bilgisi olan var mi arkadaşlar. Şimdiden teşekkür ederim :)

Ben tokyo gidis donus 840 euroya aldim 3. Gidisim olucak benimde japonyaya 21 agustosta gidiyorum

Hangi havayollarından aldınız acaba? Ben de uzakdoğuya daha önce gittim 3 defa fakat japonyaya ilk defa gidicem. Bir de siz ağostos ayı için bu fiyata aldınız dğil mi? Tavsiye edebilceğiniz online bilet platformları var mı? (ekobilet veya kayak.com sitesini kullanıyorum ben)

• 21 agustos gidis 31 agustos donus aldim 1 ay oldu alali korean air ile ekobilet uzerinden aldim
  • quote:

21 agustos gidis 31 agustos donus aldim 1 ay oldu alali korean air ile ekobilet uzerinden aldim

Ben 5 Kasım gidiş 13 Kasım dönüş düşünüyorum en uygun bilet rus şirketi aeroflotta var 757 € idi yanlış hatırlamıyorsam. Size bir de vize ile ilgili birşey sorucam bu japonyaya giriş konusunda sıkıntı çıkartıyorlarmış alanda. Sizi alıp sorguluyorlarmış soru falan soruyorlarmış. Bu konuda bi bilginiz var mı acaba?
  • teşekkürler takip
  • quote:

quote:

21 agustos gidis 31 agustos donus aldim 1 ay oldu alali korean air ile ekobilet uzerinden aldim

Ben 5 Kasım gidiş 13 Kasım dönüş düşünüyorum en uygun bilet rus şirketi aeroflotta var 757 € idi yanlış hatırlamıyorsam. Size bir de vize ile ilgili birşey sorucam bu japonyaya giriş konusunda sıkıntı çıkartıyorlarmış alanda. Sizi alıp sorguluyorlarmış soru falan soruyorlarmış. Bu konuda bi bilginiz var mı acaba?

Japon polisi tipe üzerindeki paraya ve orada kalıp kalmıycağına bakıyor genelde ordu fatsalıları kesinlikle almıyor ve sorguya cekiyorlar onlara turist olduğunuzu inandırmanız gerekmektedir kalıpta dönmüyceğinize inanırlarsa asla almazlar ben hic sorguya girmedim meslekte önemli japonlar için gidiş dönüş bileti al yanına otel rezervasyonunu göster veyanında para olduğunu belirt gerekirse kredi kartı felan göster sorun olmaz ama ordu fatsalıysan almazlar onlar genelde dönerci ve kaçak işci olarak gidiyorlarmış bu nedenle kesinlikle fatsalıları çok zor alıyorlar içeri anca birisinin kefil olması gerekmektedir..

• quote:

Orijinalden alıntı: attorney-at-law

quote:

Orijinalden alıntı: mediterranean86

quote:

türkiye'deki hesabında mı gittiğin ülkede açtırdığın bir hesapta mı?

bankanın bulunduğu ülke farketmiyor.

• quote:

quote:

quote:

Japon polisi tipe üzerindeki paraya ve orada kalıp kalmıycağına bakıyor genelde ordu fatsalıları kesinlikle almıyor ve sorguya cekiyorlar onlara turist olduğunuzu inandırmanız gerekmektedir kalıpta dönmüyceğinize inanırlarsa asla almazlar ben hic sorguya girmedim meslekte önemli japonlar için gidiş dönüş bileti al yanına otel rezervasyonunu göster veyanında para olduğunu belirt gerekirse kredi kartı felan göster sorun olmaz ama ordu fatsalıysan almazlar onlar genelde dönerci ve kaçak işci olarak gidiyorlarmış bu nedenle kesinlikle fatsalıları çok zor alıyorlar içeri anca birisinin kefil olması gerekmektedir..

Cevabınız için teşekkür ederim. Ordulu veya fatsalı değilim :) izmirliyim. kurban bayramında tatil için gidicem hatta orda bir arkadaşım var o karşılıcak beni herşeyi o ayarlıcak bakalım. Ben çok fazla sıkıntı olcağını sanmıyorum aslında. Yanıma 1500$kadar alıp kredi kartlarımıda göstermeyi planlıyorum. Zaten mesleğimde mali denetmen yardımcısı adamlara kalmak için değilde tatil için geldiğimi ve işim gereği geri dönmem gerektiğini söylersem bi sıkıntı çıkartacaklarını sanmıyorum. Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim saolun

• @ismlunal Girişinizde bi problem olmaz söyledikleriniz gibiyse :)
  • www.superbilet.com

Bulabileceğiniz uçuşlar ekobilet.com ile aynı fakat tek çekim de 10 Euro kadar indirim oluyor. Katkım olsun topice.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.