Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25.008
Cevap
1.308
Favori
1.501.692
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar vize istemeyen bir ülkeye seyahat düşünüyorum. 1 haftada bütün ülkeyi gezebileceğim bir yer için ucuz uçak biletleri tüyolarıyla birlikte görüşlerinizi alabilir miyim?

• ÇOOK ÖNEMLİİ

Arkadaşlar örnekteki siteleri araştırdım fakat uygun birşey bulamadım. Ankara yada istanbuldan barselonaya yılbaşı yada 5- 10 ocak civarı gidip bir hafta sonra döneceğim bir uçuş arıyorum. Çook çok Önemli bir mesele Hayat memat meselesi diyebiliriz. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen geri dönüş yapın biran önce kesin alayım biletimi. vize sorun değil pasaport yeşil.

• quote:

Orijinalden alıntı: arcaolcer

ÇOOK ÖNEMLİİ

Arkadaşlar örnekteki siteleri araştırdım fakat uygun birşey bulamadım. Ankara yada istanbuldan barselonaya yılbaşı yada 5- 10 ocak civarı gidip bir hafta sonra döneceğim bir uçuş arıyorum. Çook çok Önemli bir mesele Hayat memat meselesi diyebiliriz. Bilgisi olan arkadaşlar lütfen geri dönüş yapın biran önce kesin alayım biletimi. vize sorun değil pasaport yeşil.

kaç yaşındasın hocam sen? hayat memat meselesiyse niye parayı dert ediyorsun?

• Pasaport da yeşil bu arada:))))
  • Pasaport yeşile yağmurlu havada su vermezler bea
  • Arkadaşım size insan gibi bir soru sordum sadece. Bilgisi olan varmı diye. Yaşım 22 . Ayrıca yeşile su vermezler diyen arkadaşın acaba kırmızı pasaportumu var bilemiyorum. Sen vize almayla uğraşırken ben istediğim ülkeye vizesiz gidiyorum haberin yok galiba.

Önemli bir durum ama orda harcayacağım para fazla olduğundan yol uygun gelsin istedim. Konu uygun olduğundan da soru sordum. Kabahat bende ki çoluk çocukla uğraşıyorum.Bravo size herkesi ezerken egonuz tavan yapıyodur. Aferiiiin
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcaolcer

Arkadaşım size insan gibi bir soru sordum sadece. Bilgisi olan varmı diye. Yaşım 22 . Ayrıca yeşile su vermezler diyen arkadaşın acaba kırmızı pasaportumu var bilemiyorum. Sen vize almayla uğraşırken ben istediğim ülkeye vizesiz gidiyorum haberin yok galiba.

Önemli bir durum ama orda harcayacağım para fazla olduğundan yol uygun gelsin istedim. Konu uygun olduğundan da soru sordum. Kabahat bende ki çoluk çocukla uğraşıyorum.Bravo size herkesi ezerken egonuz tavan yapıyodur. Aferiiiin

arkadaşın yeşil pasaporttan pek haberi yok sanırım

normalde Easyjet uygun olurdu sizin için. İstanbul-Basel 25 euro, Basel-Barcelona 25 frank. toplam 110-115 TL ye geliyor ama sizin belirttiğiniz tarihler uygun değil.

Belirttiğiniz tarihlerde Spanair'in 380 TL civarına uçuşu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

arkadaşın yeşil pasaporttan pek haberi yok sanırım

normalde Easyjet uygun olurdu sizin için. İstanbul-Basel 25 euro, Basel-Barcelona 25 frank. toplam 110-115 TL ye geliyor ama sizin belirttiğiniz tarihler uygun değil.

Belirttiğiniz tarihlerde Spanair'in 380 TL civarına uçuşu var.

Bahsettiğin fırsat iyiymiş baya umarım yakalarım bu tarz bişey:)
    Uygun uçuşlar var gibi 300 400 lira civarı olacak sanırım. Teşekkürler umtyilmz . Takibe devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcaolcer -- 22 Eylül 2011; 12:12:18 >
  • Şubat 2011 de Ankara-Moscow aktarmasız Atlasjet ile gidiş-dönüş bileti 360 TL ' ye almıştım. Şimdi 750 TL.. Başka alternatifi var mıdır acaba ? ben bulamadım..
    Gidiş geliş tarihi 10 kasım-10 aralık..
  • Bence gayet güzel bir konu olmuş, umarım ıvır zıvır ile dolup taşmaz bu konu.
    Bir de hem öğrenci için hem de normal bir konaklama için alternatifleri de yazalım.Örneğin kurban bayramı için yurtdışı planı olanlar , araştırmalarını yazsınlar.Bizim tercihimiz londra olsun istiyoruz bilmiyorum doğru bir tercih mi ama, örneğin canada da olabilir? Buralara gitmiş daha önce şurada kaldım burada kaldım, şu havayolunu kullandım diyenler varsa cevap yazsınlar lütfen.

Tşk.
  • Kurban bayramı için orta avrupa ya da italya, ispanya yapalım dedik... 2 kişi...

En uygun budapeşte çıktı, 1500 liraya gidiş dönüş... Lufthansa... Bi kaç güne alacakken bileti, bu sıralarda baktığımda 2800 lira görünmeye başladı...

Anlayamadım bir türlü, bu kadar kısa sürede böyle bir artış... Başka yerlere bakmaya başladım...

Barcelona için THY 2700 diyor... Venedk THY ile 2400 lira görünüyor...

Ankara'da yaşadığım için ankara çıkışı olmayan havayollarını pek tercih etmek istemyiorum... Ama mecbur kalıcaz gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drift

Bence gayet güzel bir konu olmuş, umarım ıvır zıvır ile dolup taşmaz bu konu.
    Bir de hem öğrenci için hem de normal bir konaklama için alternatifleri de yazalım.Örneğin kurban bayramı için yurtdışı planı olanlar , araştırmalarını yazsınlar.Bizim tercihimiz londra olsun istiyoruz bilmiyorum doğru bir tercih mi ama, örneğin canada da olabilir? Buralara gitmiş daha önce şurada kaldım burada kaldım, şu havayolunu kullandım diyenler varsa cevap yazsınlar lütfen.

Tşk.

londraya giderseniz easyjet ile gidersiniz sabiha gökçenden lutona veya gatwicke. easybus'tan da önceden internetten biletinizi alırsınız 2 pounda şehir merkezine. ulaşım olarak söyleyebileceğim en ucuz bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

Bugün veya yarın bana pm'den ulaşırsanız istediğiniz uçak biletini % 18 indirimli olarak alabilirim.

Yarından sonra herhangi bir gün olabilir mi önümüzdeki günlerde acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

quote:

Orijinalden alıntı: Drift

Bence gayet güzel bir konu olmuş, umarım ıvır zıvır ile dolup taşmaz bu konu.

Tşk.

londraya giderseniz easyjet ile gidersiniz sabiha gökçenden lutona veya gatwicke. easybus'tan da önceden internetten biletinizi alırsınız 2 pounda şehir merkezine. ulaşım olarak söyleyebileceğim en ucuz bu.

Bayramdan iki hafta önce (4-5 ay kadar öncede oraya gitmiş birisi olarak) Londra'ya gidecek birisi olarak, tr.skycheck.com ve sky-tours.com adreslerini uçak bileti arama konusunda kullabilirsin. Şahsen ben en uygun aktarmasız biletleri THY'den rezerve ettim gideceğim tarih için. Heathrow Havaalanı'na iniş ardından Underground'a biniş ve 1 saat içinde Londra'nın kalbindesin...

• Teşekkürler. Takip...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

quote:

Bugün veya yarın bana pm'den ulaşırsanız istediğiniz uçak biletini % 18 indirimli olarak alabilirim.

Bileti yarın veya en geç cumartesi almak şartıyla istediğiniz tarih ve zamana olur. Almak istediğiniz bileti bana bugün söylerseniz yarın alırım, yarın söylersiniz cumartesi alırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aras

quote:

Bileti yarın veya en geç cumartesi almak şartıyla istediğiniz tarih ve zamana olur. Almak istediğiniz bileti bana bugün söylerseniz yarın alırım, yarın söylersiniz cumartesi alırım.

Vizelerden birisi henüz çıkmadığı için zor görünüyor ama hayırlısı bakalım, yine de teşekkürler...

• arkadaşlar ekim 11-12-13-14-15 ekim tarihlerinin herhangi birinde hannofer istanbul atatürk havalimanına en ucuz bile nereden bulurum :(
  • Peki şöyle düşünelim, londra'ya gidiyoruz.(Bu arada harika konu oluyor , lütfen bozmayalım) Tur fiyatlarına baktık kişi başı 590 euro gibi bir fiyatı vardı.Dolayısı ile tereddütteydik, kaldı ki pronto , ets gibi firmaların yazdıkları açıklamalardan şu gün şu saat serbest zaman, bu gün bu kadar saat serbest zamandan anladığım, turdan çok seni oraya götürme ve orada konaklatma dışında bir şey yok.Orada kafa dengi birini buldun buldun ancak o şekilde rahat edersin, yabancılık çekmezsin gibi hissediyoruz şuan.Peki bu bilet konusunu vize'den önce alalım sonra vize alalım değil mi? Gideceğimiz yerin neresi ne kadar kalacağız, ne zaman döneceğiz londra Almanya gibi böyle şeylere bakıyor mu?
    Ayrıca orada kalacağınız yerleri nasıl buluyorsunuz? Biz aile düzeyinde kalmak için nerede konaklayabiliriz, ancak benim öyle metro vs. ile ulaşım şeklim olsun istiyorum kaldığım yere.1 saat uzakta bir yere inmiyim hava alanı olarak, dolayısı ile merkezdeki havaalanı ve uzaktakileri sıralar mısınız.Tabi nerede kalabileceğimiz sorusunu unutmayın yazarken.

• londranın merkezinde bi havaalanı var ama sanırım oraya pek uçuş yok çok bilgim de yok. telefonumda navigatorde gördüğüm kadarıyla baya ufaktı belki sadece siyasiler için falandır. ama net bilgim yok

asıl havaalanı heathrowdur 5 terminal. metro ile şehir merkezine ulaşım var. hattın ismi picadilly line. şehir merkezine 30-40dk fln sürer. heathrowa thy uçuşları var. fakat biraz pahalı. londraya otobüsle gitmek isterseniz pahalı ve uzundur hiç girişmeyin.

güneyde gatwick havaalanı var 2 terminal. easyjet sabiha gökçenden uçar buraya. easyjetin fiyatları gayet ucuzdur. burdan tren ile şehir merkezi 30dk yaklaşık 15 pound. tyada otobüsle 1,5 saat. otobüs olarak önceden internetten satın alırsanız national express ile 5 easybus ile 2 pounda kadar bilet bulabilirsiniz.

kuzey batıda luton havaalanı var. gayet ufak. ryan air ve easyjet kullanıyo genellikle. easyjetin sabiha gökçenden uçuşu var. ulaşımı aynı şekilde easybus ile yapabilirsiniz. bileti netten önceden alırsanız 2 orda alırsanız 15 pound civarı. yaklaşık 1,5 saat sürer yol.

kuzey batıda stansted var. oraya hiç gitmedim. yine easybusın 2 pounddan şehir merkezine seferleri var.

thy harici türk havayolu şirketleri hakkında maalesef bilgim yok. bilet hakkında 19 yaşında seyahat zorluklarından çekinmeyen biri olarak ben olsam easyjetten en ucuz biletle gider artık luton veya gatwick hangisi ucuzsa ordanda easybusa önceden aldığım biletle şehir merkezine geçerdim

vize konusunda biraz zorluk çekilebilir. kalacağınız yer neresi karşılayabilecek bankada paranız var mı ne kadar kalıcaksanız uzun kalıcaksanız geliş nedeniniz gibi ıcığını cıcığını merak ederler. sınırdan geçerkende tekrar form doldurturlar. kısa süre gidiyosanız sorun olacağını zannetmiyorum. ama tabiki vizede red ihtimali var. onun kararı da sizin uçak bileti çok ucuzsa bence riske girilebilir. bu arada vize sonucu başvurudan 3 hafta sonra çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qscvqscv -- 29 Eylül 2011; 21:46:05 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.