Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.010
Cevap
1.309
Favori
1.502.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: ___Murat___

quote:

quote:

quote:

yurtiçi-yurtdışı uçak biletlerinizi % 18 indieimli olarak alabilirim.

ilanım imzamda.

Arkadaşlar pm ile çok soru geliyor o yuzden yazayım.

Uygun fiyata bulduğunuz biletin fiyatı üzerinden %18 indirimli olarak alıyorum.

Mesela diyelim ki new york'a xx ekim gününde en ucuz thy 1000 tl'ya uçuyor. Siz de bu bileti alacaksınız ben size bu bileti 1000TL yerine 820 TL'ya alabilirim.

Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz? peşin veya havale ilemi yoksa kredi kartımızı kullanabiliyormuyuz? Teşekkürler

Ödemeyi havale ile yapabilirsiniz. Kredi kartı ile malesef olmuyor. Gebze yakinlarindaysaniz nakit olarak da yapabilirsiniz.

Tesadüfe bakınki tam olarak gebzedeyim.. peki bileti alınca faturada alabiliyormuyuz? bu sayede fatura ile masraf gösterebilirim. cevap için teşekkürler

Biletleri birikmiş mil puanlarımla aldığım için maalesef fatura alamıyoruz.

• ögerden ucuz bilet alabilecek olan varmı? 18ekim2011 hannover -istanbul atatürk havalimanı kaça alabilirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gprsnedir

ögerden ucuz bilet alabilecek olan varmı? 18ekim2011 hannover -istanbul atatürk havalimanı kaça alabilirsiniz ?

whalla benim araştırmalarıma göre 100 tl ucuza alırsınız çok da bişey beklemeyin kimse puanlarını yok fiyatına çevirmek istemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

quote:

ögerden ucuz bilet alabilecek olan varmı? 18ekim2011 hannover -istanbul atatürk havalimanı kaça alabilirsiniz ?

whalla benim araştırmalarıma göre 100 tl ucuza alırsınız çok da bişey beklemeyin kimse puanlarını yok fiyatına çevirmek istemiyor.

100tl ucuza alamadım hakan kardeş ama 65tl ucuza aldık :)
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun ben 1000 tl nakitle hongkong thy gidiş dönüş bulursam alıcam. :) Bana mesaj gönderenler 1150 ile 1200 tl istiyorlar biletin fiyatı 1550 tl :) Benimki de uyanıklık işte :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun ben 1000 tl nakitle hongkong thy gidiş dönüş bulursam alıcam. :) Bana mesaj gönderenler 1150 ile 1200 tl istiyorlar biletin fiyatı 1550 tl :) Benimki de uyanıklık işte :D

hayırlısı olsun

• İngiltere için kurban bayramı planı olan var mı?
  • 1000 tl hongkong arıyorum ileri tarihli
  • 30 Kasım Gidiş-5 Aralık dönüş Dubai bakıyorum. Air Arabia
    www.airarabia.com
    Page not found | Air Arabia
    http://www.airarabia.com/home-tr
    sitesinde gidiş için 65 Euro gibi bir fiyat veriyor ancak dönüş için No Flight yazıyor. Dönüş neden yoktur acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

30 Kasım Gidiş-5 Aralık dönüş Dubai bakıyorum. Air Arabiahttp://www.airarabia.com/home-tr sitesinde gidiş için 65 Euro gibi bir fiyat veriyor ancak dönüş için No Flight yazıyor. Dönüş neden yoktur acaba ?

dönüş için o gün uçuş yoktur. diğer günleri kontrol ettin mi?
  • flydubai ye bak faithless....donus ıcın
  • Arkadaşlar, bu hafta veya bu ay içinde cuma akşam-pazartesi akşam şeklinde İzmir-Gdansk(Polonya) uygun fiyatlı bilet bulabilen varmı? Ya da İzmir'den Schengen'e dahil herhangi bir Avrupa ülkesine ucuz uçak bileti bulabilen var mı?Aynı tarihler için. (Ordan transfer yapabilirim diye düşünüyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

Orijinalden alıntı: faithless35

30 Kasım Gidiş-5 Aralık dönüş Dubai bakıyorum. Air Arabia
    www.airarabia.com
    Page not found | Air Arabia
    http://www.airarabia.com/home-tr
    sitesinde gidiş için 65 Euro gibi bir fiyat veriyor ancak dönüş için No Flight yazıyor. Dönüş neden yoktur acaba ?

dönüş için o gün uçuş yoktur. diğer günleri kontrol ettin mi?

o hafta içinde hiç uçuş gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumhurfatih

flydubai ye bak faithless....donus ıcın

Evet. Burada uçuş var ve fiyatı uygun gibi. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuz_uçuran

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yurtiçi-yurtdışı uçak biletlerinizi % 18 indieimli olarak alabilirim.

ilanım imzamda.

Arkadaşlar pm ile çok soru geliyor o yuzden yazayım.

Uygun fiyata bulduğunuz biletin fiyatı üzerinden %18 indirimli olarak alıyorum.

Mesela diyelim ki new york'a xx ekim gününde en ucuz thy 1000 tl'ya uçuyor. Siz de bu bileti alacaksınız ben size bu bileti 1000TL yerine 820 TL'ya alabilirim.

Peki ödemeyi nasıl yapıyoruz? peşin veya havale ilemi yoksa kredi kartımızı kullanabiliyormuyuz? Teşekkürler

Ödemeyi havale ile yapabilirsiniz. Kredi kartı ile malesef olmuyor. Gebze yakinlarindaysaniz nakit olarak da yapabilirsiniz.

Tesadüfe bakınki tam olarak gebzedeyim.. peki bileti alınca faturada alabiliyormuyuz? bu sayede fatura ile masraf gösterebilirim. cevap için teşekkürler

Biletleri birikmiş mil puanlarımla aldığım için maalesef fatura alamıyoruz.

Merhaba, yurt dışı için ben de aynı indirimi yapabilirim. İsteyenler PM atabilir

Arkadaşlar benim limitim doldu. Daha önce mesaj göndermemiş olan arkadaşlara artık yardımcı olamayacağım.

• teşekkür ederim teklifiniz gerçekten güzel. Beklemedeyim.
  • Arkadaşlar işim gereği bana hediye gelen uçak biletleri var fazla miktarda. İsim ve tarih açık. THY BİLETİ. İsteyen olursa thy dan % 18 daha ucuz vereceğim. İstediğiniz her yönde kullanabiliyorsunuz. İsteyene kredi kartına 12 taksitte yaparım. bilginize.
    Not: Alacağınız bileti thy sitesinden tarih ve saat belirledikten sonra bana PM atınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahibitanıdık -- 18 Ekim 2011; 0:36:35 >
  • 2012 Nisan'ın ilk veya ikinci haftası Amerika'ya gitmem gerekecek. Uygun fırsat sunan havayolu şirketi var mı?
  • Arkadaşlar,

Uçak bileti (Yurtiçi yada yurtdışı farketmez) sorgulamak istiyorsanız;

www.bubilet.com
    En Ucuz Otobüs Bileti Fiyatları, Online Otobüs Bileti Al - obilet.com
    http://www.bubilet.com

Size 700 havayolundan tercih yapma imkanı sunuyor

• hongkong a 1000 tl bulursam alırım 15 aralık
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.