Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25.032
Cevap
1.308
Favori
1.503.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tavsiyeler için teşekkürler. Hepsini dikkate alacağım. Yanlız Çin için başlıbaşına gezilmeli diye düşünüyorum, iyi bir fotoğraf makinesi olarakda yeterli bütçe sağlayabilir vede uygun bulabilirsem oralardan Nikon DSLR (o zamanki bütçem hangisine elverirse D90,D7000 yada D300) edinmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celilbey -- 11 Kasım 2011; 13:01:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

Biletini iptal ettir yeniden indirimli fiyatla kestir. bazen böyle dengesizlikler olabiliyor aracı firmalar da yapabiliyor mesela geçen hafta hanımın şirket isviçreye 5 kişi yolladı adam başı 2250tl ekonomi bileti halbuki YNI BİLETİ ARACI ŞİRKET OLMADAN %50 DAHA UCUZA ALABİLİYORSUN YADA EXPEDİA.COM u kullanın en uygun bilet bir de booking.com var araştırmak lazım tabii thy nin kendi sitesi her zaman daha iyidir.

Peki bileti iptal edersem şimdi kesinti oluyor galiba 20tl alıyolar. Ya zaten şu an baktım benim aldığım fiyata çıkarmışlar fiyatı Yani bi işe yaramıcak. Pek büyük bi rakam değil 20 tl inmişti fiyat ama işte fiyatın inmesi ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsfirtina -- 11 Kasım 2011; 13:33:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

Biletini iptal ettir yeniden indirimli fiyatla kestir. bazen böyle dengesizlikler olabiliyor aracı firmalar da yapabiliyor mesela geçen hafta hanımın şirket isviçreye 5 kişi yolladı adam başı 2250tl ekonomi bileti halbuki YNI BİLETİ ARACI ŞİRKET OLMADAN %50 DAHA UCUZA ALABİLİYORSUN YADA EXPEDİA.COM u kullanın en uygun bilet bir de booking.com var araştırmak lazım tabii thy nin kendi sitesi her zaman daha iyidir.

Peki bileti iptal edersem şimdi kesinti oluyor galiba 20tl alıyolar. Ya zaten şu an baktım benim aldığım fiyata çıkarmışlar fiyatı Yani bi işe yaramıcak. Pek büyük bi rakam değil 20 tl inmişti fiyat ama işte fiyatın inmesi ilginç.

o zaman hiç uğraşma ben 2 ay evvelden almıştım 200 usd o zamanın parası ile 320tl fark ucuza düşmüştü bilet oha olmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

@Hakanonur
    Tavsiyeler için teşekkürler. Hepsini dikkate alacağım. Yanlız Çin için başlıbaşına gezilmeli diye düşünüyorum, iyi bir fotoğraf makinesi olarakda yeterli bütçe sağlayabilir vede uygun bulabilirsem oralardan Nikon DSLR (o zamanki bütçem hangisine elverirse D90,D7000 yada D300) edinmek istiyorum.

D7000 emsalsizdir hele 18-105 ile kullanırsan tam profesyonel olmasa da F/P yararı en yüksek makinadır. Ben hong kong a bunla gitmiştim doğubanktan almıştım makinamı 46 tl fazla vermiştim hongkong fiyatlarından :) bu arada hongkong da her makina ucuz değil. türkiyedeki spot fiyatlarından 100 usd ucuza alırsın en fazla ben böyle geziler için D7000 i kesinlikle öneirirm hem hafif hem de ticari kullanılacak kadar güçlü makinadır 1 pil ile 1000 kareden fazla çekim yapabilirsiniz. Şu anda eos 5dmark2 FF makina kullanıyorum piyasadaki en iyi F/P oranına sahip tam kare tam profesyonel makina bu. Araştırın....
    Çin ise güneyi kuzeyi doğusu batısı çok farklı iklime sahip bir ülkedir tamamını 1 ayda gezmeniz bile imkansız bence gelişmiş şehirlere gidin güney çin daha fazla gelişmiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Arkadaşlar, bu hafta veya bu ay içinde cuma akşam-pazartesi akşam şeklinde İzmir-Gdansk(Polonya) uygun fiyatlı bilet bulabilen varmı? Ya da İzmir'den Schengen'e dahil herhangi bir Avrupa ülkesine ucuz uçak bileti bulabilen var mı?Aynı tarihler için. (Ordan transfer yapabilirim diye düşünüyorum)

Gdanska Izmir de ucuş var mı?? hangi hava yolu uçuyor ? ya da istanbuldan. bana da lazım Gdansk / Polonya Kasım sonu ya da 20 Aralık gibi.
  • merhaba arkadaşlar;
    20-30 kasım arası bir tarih gidiş ve bir ay sonrası için dönüş bileti kazım istanbul-shanghai(şangay-çin)-istanbul
    peşin veya kredi kartı olabilir.
    teşekkürler.
  • @ucuz_uçuran arkadaştan 1 adet İstanbul hong kong nonstop gidiş dönüş bileti satın alınmıştır 1000tl karşılığı kendisine teşekkür ederim.
  • Hong Kong yolculuğu için güzel fiyat..
    İyi uçuşlar dileyelim..yolculuk nezaman?
  • Meraba. En ucuz Abd ye gidis donus kac liradir?

Muharrem hocam yardimci olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: celilbey

Hong Kong yolculuğu için güzel fiyat..
    İyi uçuşlar dileyelim..yolculuk nezaman?

1 HAFTA SONRA TEŞEKKÜRLER.
  • merabalar..temmuz ayında 1.5 aylığına amerikaya gidecem ilk olacak..
    new york mı en uygun oluyor..
    şimdiden alsam bileti kaça bulabilirim gidiş dönüş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuz_uçuran

quote:

Orijinalden alıntı: orry01

merabalar..temmuz ayında 1.5 aylığına amerikaya gidecem ilk olacak..
    new york mı en uygun oluyor..
    şimdiden alsam bileti kaça bulabilirim gidiş dönüş?

Şu an fiyatlar o tarih için biraz pahalı gibi. THY ile alınırsa en ucuz 1900 tl ye alınabilir.

bende oun anlamıyorum önceden alınan biletler daha ucuz olması gerekmiyormu çok daha ucuza uçan arkadaşlarım var
  • Şubatta 10 günlük Miami ye gitmeyi düşünüyoruz tarih önemli değil şubat ayında. En ucuzu ne kadar?
  • Merhaba, ben de 9-10-11 Mart 2012 tarihlerinin birinde Portekiz (Porto) bileti alacağım. Türkiye den sanırım sadece THY ve TAP Lisbon'a direkt uçuyor Portekiz de. Ben farklı bir ülkeden aktarmalı Porto ya uçmayı dusunuyorum. Transit vize sorunu yaşamamak için aktarma yapılacak hava alanına ve uçus saatlerine de dikkat etmem gerekiyor. Öneride bulunabilecek var mı acaba...
  • Ucuz bilet konusunda yardımcı olan arkadaşlara soruyorum, sadece THY biletlerinde mi geçerli acaba?
  • Aralık ayı içerisinde 7-10 gün arası Amerika Tampa'dan İstanbul'a (New York aktarmalı da olabilir) 2 kişilik gidiş dönüş bileti için yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aras

quote:

Orijinalden alıntı: Drift

gatwick ve luton'a var easy jet'ten.Anlattığınıza göre
    quote:

qscvqscv
    anladığım kadarı ile gatwick , luton'dan daha merkezi, bunun için oradan tren ile geçmek toplam 30 dk olduğu için daha pratik.Peki heathrow havaalanı daha merkezi ise, oraya hangi hava yolu uçuyor?Henüz condor'a bakmadım ama , bu konuda yardımcı olursanız, sanırım şehir merkezine ulaşım heathrow'dan daha kolay.
    Bunun dışında orada bir araba kiralamak mı yoksa, toplu ulaşım ile mi gezmek daha ekonomik olur, bu konuda bilginiz var mı?Ayrıca kalacak yer olarak gatwick ve heathrow'dan ulaşım ile nerede uygunca konaklayabiliriz?
    quote:

Otel için Victoria, Soho, Hyde Park civarları en merkezi tercihler olur diyebilirim
    cümlenize ek açıklama getirir misiniz aras, nerede kalabiliriz, booking.com'dan mı bakalım nasıl yapalım?

Ulaşım için önerim kesinlikle Underground zira şehrin her yerine çok hızlı ulaşım mümkün (http://www.tfl.gov.uk/tickets/default.aspx) buradan detaylı bilgiye ve fiyatlara ulaşabilirsin.

Oteller içinhttp://www.lastminute.com/
    Booking.com
    Booking.com: The largest selection of hotels, homes, and vacation rentals
    http://www.booking.com
    Agoda.com
    Agoda
    http://www.agoda.com
    yönlendirici olacaktır, keza bu sitelerde kullanıcı yorumlarına göre ortalama puanlarda var zaten, benim kaldığım oteli soracak olursanız >
    http://www.discounted-hotels-london.co.uk/en/hotels/london/belgravia/the_tophams_hotel/

Gatwick ten tren var ama tek yön 12 pound civarı. Gatwick ten ise metro ve tren bulunmuyordu sanırım. Her halukarda Heatrow haricinde http://www.easybus.co.uk/ dan havaalanı-şehir merkezi biletlerinizi 2 pound dan başlayan fiyatlarla önceden almanız mümkün. Geyet de kaliteli hizmet sunuyor.

Otel için ise
    LateRooms - Book Cheap Hotels & Last Minute Hotel Deals
    LateRooms - Book Cheap Hotels & Last Minute Hotel Deals
    http://www.laterooms.com/?cc=TR
    web sitesini tavsiye ederim. Burada dikkat edilmesi gereken husus bu sitedeki birçok otel son 2-3 güne kadar iptal işleminde para iadesi yapıyor. Yani vize alamama vb durumlar için harika bir uygulama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhudaverdi -- 15 Kasım 2011; 23:11:36 >

• 28 29 30 kasım paris ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Kasım 2011; 0:05:34 >
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuz_uçuran

quote:

Orijinalden alıntı: cupidx

quote:

Orijinalden alıntı: BLUESTREAM

Arkadaşlar, bu hafta veya bu ay içinde cuma akşam-pazartesi akşam şeklinde İzmir-Gdansk(Polonya) uygun fiyatlı bilet bulabilen varmı? Ya da İzmir'den Schengen'e dahil herhangi bir Avrupa ülkesine ucuz uçak bileti bulabilen var mı?Aynı tarihler için. (Ordan transfer yapabilirim diye düşünüyorum)

Gdanska Izmir de ucuş var mı?? hangi hava yolu uçuyor ? ya da istanbuldan. bana da lazım Gdansk / Polonya Kasım sonu ya da 20 Aralık gibi.

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba, Gdansk'a Lufthansa uçuyor Münih aktarmalı. Bilet lazım olursa yardımcı olmaya çalışırım.

luthansaya baktım çok pahalı. WizzAir de uçuyormuş Gdanska.Hamburg, Eindoven, Dortmund,Cologne, Londra,Paris, den Aktarma yapılabiliyor. Antalyadan HAmburga, oradan da Gdanska gideceğim. teşekkürler. Minske Chartır bulabilyorsanız o konuda yardımcı olabilirsiniz. tarifeliler uçuk kaçık fiyatlarda. Belavia da internetten sadece Ekonomi Flexible ı satıyor. diğer koltukları chartci acentelere vermiş.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.