Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.008
Cevap
1.307
Favori
1.501.705
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak sonları için nereye uygun bilet bulabilirim? Hem gittiğime değecek hem de bilet fiyatı falan uygun olacak. Easyjet ile Ingiltere olmaz çünkü yeşil pasaporta da vize istiyor.
  • thy hongkog İstanbul gidiş dönüş 1250 tl görünen bileti 1000 tl ye bulan adam pm atsın :) iyi bayramlar.
  • güzel konu dursun el altında bakalım tayland a gidenlerin yorumlarınıda bekliyorum en ucuz f/p
  • www.rusyabileti.com bu siteden Rusya, ukrayna, Belarus, kazakistan, eski sovyet ülkelerine Charter bilet bulmak mümkün. ödeme havale ile. ben aldım, problem olmuyor. hesaplı biletler çıkıyor. şu aralar Antalya-Minsk, ya da istanbul Minsk, ya da Polonya gdansk lazım. sezon bitti ben de bulamıyorum . o ayr hikaye tabi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar işim gereği bana hediye gelen uçak biletleri var fazla miktarda. İsim ve tarih açık. THY BİLETİ. İsteyen olursa thy dan % 18 daha ucuz vereceğim. İstediğiniz her yönde kullanabiliyorsunuz. İsteyene kredi kartına 12 taksitte yaparım. bilginize.
    Not: Alacağınız bileti thy sitesinden tarih ve saat belirledikten sonra bana PM atınız.

ben bilgisayars hocamdan sanalpazar üzerinden kardeşime istanbul-casablanca gidiş dönüş bileti aldım sağolsun çok yardımcı oldu kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinematic -- 9 Kasım 2011; 2:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midasbilisim

quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayars

Arkadaşlar işim gereği bana hediye gelen uçak biletleri var fazla miktarda. İsim ve tarih açık. THY BİLETİ. İsteyen olursa thy dan % 18 daha ucuz vereceğim. İstediğiniz her yönde kullanabiliyorsunuz. İsteyene kredi kartına 12 taksitte yaparım. bilginize.
    Not: Alacağınız bileti thy sitesinden tarih ve saat belirledikten sonra bana PM atınız.

ben bilgisayars hocamdan sanalpazar üzerinden kardeşime istanbul-casablanca gidiş dönüş bileti aldım sağolsun çok yardımcı oldu kendisi.

whalla dostum ben bilet satanlara pm attığımda nedense ihtiyacı var pahalıya satıp yüksek kar yapalım modunda oluyorlar o yüzden buraya yazdım pm i ben değil paraya ihtiyacı olan puan sahibi atsın hong kong a bilet arıyorum ve onun bunun reklamı olmadan sessiz sedasız bir bilet talebim var pm atma olayı sag üstte her posta bulunuyor. İyi bayram sonları herkese. THY nin indirimli biletlerini daha da indirimli almak için pmlerinizi bekliyorum. not: fatura olursa daha iyi olur ama olmasada olur malum biletler puanla ise vergi muaf ama her halükarda shop & miles kartınız var ise hava alanı vergisi ödüyorsunuz bu vergi thy de hongkong gidiş dönüş 550tl yi buluyor sadece vergi bir de :)

• quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Ocak sonları için nereye uygun bilet bulabilirim? Hem gittiğime değecek hem de bilet fiyatı falan uygun olacak. Easyjet ile Ingiltere olmaz çünkü yeşil pasaporta da vize istiyor.

Kimse yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuswhite

arkadaşlar istediğiniz havayolu ile istediğiniz yere ortalama % 20 civarı indirimle biletinizi alabiliyorum.

pm attım zeuss okumadın mı biletin günü değerlenecek beklersek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeuswhite

arkadaşlar istediğiniz havayolu ile istediğiniz yere ortalama % 20 civarı indirimle biletinizi alabiliyorum.

İstanbul - New York 02 Haziran 2012 Cumartesi
    New York - İstanbul 13 Haziran 2012 Çarşamba
    Yolcular: 2
    Ücret tipi: COMFORT CLASS

çok çok acil almamız gerek dostum.
  • Bi sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.

Sorum şu : Demin bir bilet aldım internetten sonra tekrar baktım aynı uçuşa ait fiyata o da ne fiyat düşmüş
    .

Böyle bişey mümkün mü acaba ?

Zaten bilet değişiminde çekmediğim eziyet kalmadı..
  • arkadaslar birsey soracagim
    su vizesiz gidilen ulkelere sadece pasaportumuz olsa gidebiliyoruz degil mi?
    baska birsey yapmaya gerek var mi?
    bir de minsk ucuz bilet nereden bulabilirim fikri olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsfirtina

Bi sorum olacak. Cevaplarsanız sevinirim.

Sorum şu : Demin bir bilet aldım internetten sonra tekrar baktım aynı uçuşa ait fiyata o da ne fiyat düşmüş
    .

Aynı bana oldu 1700 tl ye hong kong aldım haziranda ağustos uçuşundan 1 kaç gün önce sorgulattım bilet ve yer var 200 usd daha ucuz hemde 2 kişi gittik 400 usd fazla bayıldık meğersem Uzakdoğu biletleri son dakkada düşermiş fiyatları. Ne kadar doğru bilemem ama kışın gitmekte fayda var yaz ayları 2 misli oluyor biletler. Ben gezmeye genellikle kış giderim bazen tek başıma giderim daha fazla yer gezmek ve sıkıntılara pratik çözümler daha kolay oluyor yanında biri varken oflayıp puflayanlar moralinizi bozuyor. Ha bir de yurtdışındayken insanlar yol tariflerinde çok kibarlar özellikle Uzakdoğulular nerede ise gitmek istediğiniz semte sizinle gidip geri dönecekler o kadar kibarlar. Çin hong kong virtnam Singapur tailand hep böyle. Tailand şu anda kanalizasyon durumunda ülke olarak onlar da çok büyük yıkım ve acı yaşıyorlar her sene musonlarla tailand a gidilecek en güzel ay ocak sonu şubat başıdır. Orada yaz ayıdır denize girersiiz.

• arkadaşlar içinizde indirimli ucak bileti alcak birisi varmı bana thy'den
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanonur

quote:

.

Aynı bana oldu 1700 tl ye hong kong aldım haziranda ağustos uçuşundan 1 kaç gün önce sorgulattım bilet ve yer var 200 usd daha ucuz hemde 2 kişi gittik 400 usd fazla bayıldık meğersem Uzakdoğu biletleri son dakkada düşermiş fiyatları. Ne kadar doğru bilemem ama kışın gitmekte fayda var yaz ayları 2 misli oluyor biletler. Ben gezmeye genellikle kış giderim bazen tek başıma giderim daha fazla yer gezmek ve sıkıntılara pratik çözümler daha kolay oluyor yanında biri varken oflayıp puflayanlar moralinizi bozuyor. Ha bir de yurtdışındayken insanlar yol tariflerinde çok kibarlar özellikle Uzakdoğulular nerede ise gitmek istediğiniz semte sizinle gidip geri dönecekler o kadar kibarlar. Çin hong kong virtnam Singapur tailand hep böyle. Tailand şu anda kanalizasyon durumunda ülke olarak onlar da çok büyük yıkım ve acı yaşıyorlar her sene musonlarla tailand a gidilecek en güzel ay ocak sonu şubat başıdır. Orada yaz ayıdır denize girersiiz.

Hocam ben birkaç ay evvel 30 Aralık için Bangkoka tek yön bilet almıştım.Şimdi ülkenin durumu malum.Sizin tecrübelerizle bana ne önerebilirsiniz. Dönüş için 10 Ocak ta Singapurdan bilet ayarlanmıştı.Saygılar.

• Bence ertelemeyin gidin macera olur sizin için hem zaten sular çekilmiş olur 30 aralıkta o ülke bence dünyanın en güzel ülkesi bir de Vietnam buralara giden dönerken üzülerek dönüyor. :) Aslında forumdan tanışılıp macera ruhlu insanlarla en fazla 3-4 kişi ve çok yaşlı olmamak kaydıyla böyle ülkelere gitmek daha önce tecrübeli en az 1 kişi ile maddi çıkar olmaksızın gezmek güzel olurdu benim şimdiye kadar gittiklerim hep oflayıp pufladıkları için kafama göre biri bulamıyorum :) Tek başına da 10 günden fazla durulmuyor insan Türkçe konuşmayı özlüyor bir yerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakanonur -- 11 Kasım 2011; 10:49:09 >
  • quote:

Bence ertelemeyin gidin macera olur sizin için hem zaten sular çekilmiş olur 30 aralıkta o ülke bence dünyanın en güzel ülkesi bir de Vietnam buralara giden dönerken üzülerek dönüyor. :) Aslında forumdan tanışılıp macera ruhlu insanlarla en fazla 3-4 kişi ve çok yaşlı olmamak kaydıyla böyle ülkelere gitmek daha önce tecrübeli en az 1 kişi ile maddi çıkar olmaksızın gezmek güzel olurdu benim şimdiye kadar gittiklerim hep oflayıp pufladıkları için kafama göre biri bulamıyorum :) Tek başına da 10 günden fazla durulmuyor insan Türkçe konuşmayı özlüyor bir yerde :)

Özür dilerim, gidişim 20 aralık olacaktı. Zaten ertelemek değil amacım, 20 günlük free bir seyahat zamanım olacak. Bangkok un durumundan dolayı birkaç günü de Hong Kong vs gidilesi bir yere seyahat nasıl olur, ucuz uçuş yapılabilir mi anlamında tavsiye almak istemiştim.
    Seyahat şeklimiz İzmirden bir arkadaş ile sırt çantası usulu rüzgar ne yöne eserse macera olsun diye. Tecrübe sıfıra yakın.
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler, Vietnam dahil edildi.

• Bangkok ve hongkong 3 saat uçuş mesafesinde takribi 150-200 usd arasında kişi başı uçak bileti bulunabilir. Ancak 20 aralıkta sular kesin çekilir gidin görün gezin yemek kokuları sizi rahatsız etmez ise her bir ülkede en az 1 hafta geçirin Bangkok a daha fazla zaman ayırın hongkong türkiye ile aynı fiyatlarda yaşam gezi yemek fazla farketmez ama Bangkok müthiş ucuz çok ucuza taksiye biner bütün ülkeyi yok pahasına gezer tüm güzelliklerin tadına bakarsın tropik meyveleri harikadır. Kadınlardan uzak durun çoğu hastalıklıdır ammaannnnn gerisi iyi güzel hoş ülke. Çin e giderseniz shenzen ve guangzhou ya bakın güney çin malum ancak gezmeyle bitmez o derece kalabalık ve maceralı. Çok paranız varsa ortada çıkarmayın sürekli yerel para ile seyahat edin kimseye orta yerde dolar göstermeyin zaten cezaların ağır olması sebebiyle suç %0 a yakın olsa da bazıları gözünü kararta bilir. Bazen dayaklık çinliler oluyor pislik yaparlarsa vurun burunlarının üstüne çekinmeyin acımasız olun turist olduğunuz için cezası yok eğer kötü muamele ve sarkma DOKUNMA GİBİ HAREKETLERE MARUZ KALIRSANIZ YANINIZA FAZLA YAKLAŞTIRMAYIN. UNUTMAYIN HER ÜLKEDE İYİ OLDUĞU GİBİ KÖTÜ İNSANLAR DA VAR. HONGKONG DA POLİSLERİN HEMEN HEPSİ İNGİLİZCE BİLİR VE BEYEFENDİ KİŞİLİKLİDİRLER. En önemli kriter pasaportunuzun bir fotokopisini yanınızda bulundurun gittiğiniz ülkelerdeki türk konsolosluklarının telefonlarını edinin. Mutlaka kaliteli bir fotoğraf makinası taşıyın. not: Çin girişi vizelidir hongkongdan ucuza vize alabilirsiniz pek beklemezsiniz ama ülkemizde 140 usd ye yakın bir ücret ödeniyor.)

• quote:

quote:

.

Sağol cevap için kardeşim. Yalnız ben yurtiçi aldım. 10 dakka sonra tekrar baktım bu kadar kısa süre içinde biilet fiyatı düşebilir mi ki ? Acaba hata mı oldu ? Yoksa o sırada bilet iptali yapanlar oldu da boş yer sayısı arttı mı ?

• quote:

quote:

quote:

.

Sağol cevap için kardeşim. Yalnız ben yurtiçi aldım. 10 dakka sonra tekrar baktım bu kadar kısa süre içinde biilet fiyatı düşebilir mi ki ? Acaba hata mı oldu ? Yoksa o sırada bilet iptali yapanlar oldu da boş yer sayısı arttı mı ?

Biletini iptal ettir yeniden indirimli fiyatla kestir. bazen böyle dengesizlikler olabiliyor aracı firmalar da yapabiliyor mesela geçen hafta hanımın şirket isviçreye 5 kişi yolladı adam başı 2250tl ekonomi bileti halbuki YNI BİLETİ ARACI ŞİRKET OLMADAN %50 DAHA UCUZA ALABİLİYORSUN YADA EXPEDİA.COM u kullanın en uygun bilet bir de booking.com var araştırmak lazım tabii thy nin kendi sitesi her zaman daha iyidir.

• selamlar

Nisan 2012'de eşimle milano-paris gezisi yapmayı planlıyorum.

istanbul-milano
    milano-paris
    paris-istanbul

şeklinde uçak bileti almayı planlıyorum (milano-paris için hızlı tren var mıdır? hızlı tren kullansam ne kadar sürer?)

hangi havayolunu seçmeliyim konusunda yardımcı olabilecek var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.