Şimdi Ara

Ucuz Bilet Fırsatları (Kişisel Bilet Alım-Satım Ana Konusu) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.032
Cevap
1.308
Favori
1.503.922
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EGER PORTEKIZE GIDEceksenız zaten schengen vızenız var demektır baska transıt vızeye gerek yok bız gecen sene portoyo burdan pegasusla mılanoya(29 euro) oradanda ryainair ıle portoya (5 euro) vererek gıtmıstık sadece mılano malpensada 4 saat beklemıstık okadar marta kadar cok zaman var bu fıyatlara rahatlıkla bulursunuz gıbı gelıyor
    easyjette gıdıyor (aktarmalı basel uzerınden) oda hemen hemen o fıyatlara gelır
  • mılano ıcın en uygun pegasus kampanyaları takıp etmesen bıle 49 euroya goturuyor
    bluexpreste var oda 55 euro
    ordan bence trenle ugrasma hm pahalı hemde uzun surer mılanda hem easyjet hemde ryaınaır parıse gıdıyor sanslıysan 10 euroya sansın yoksa 20-25 euroya rahatlıkla bulursun
    mılano cokta ahım sahım bır yer degıl haberın ola
    bıde mılanodan como golu ordan ısvıcre zurıh yaparsın dırek tgv ıle 3saatte parıste olabılırsın bıraz fazla gezmıs olursun:)))
  • Merhaba, 15 mayis 2012 adana-amsterdam; 22 mayis 2012 amsterdam-adana bilet fiyatlari nedir sizde ogrenebilirmiyim?
    Not: en fazla tek aktarma olmak kaydiyla...
  • arkadaşlar alakasız olacak ama 6 ay geçerli schengen vizem var İtalya'dan alınmış. Bu vizeyle Almanya'ya yada İspanyaya giriş yapabilir myiim? sorun çıkarırlar mı? teoride bu vizenin tüm schengen bölgesinde geçerli olması lazım ama pratikte sorunlar çıkabiliyormuş. Bunu tecrübe eden var mı daha önce?
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix1905

arkadaşlar alakasız olacak ama 6 ay geçerli schengen vizem var İtalya'dan alınmış. Bu vizeyle Almanya'ya yada İspanyaya giriş yapabilir myiim? sorun çıkarırlar mı? teoride bu vizenin tüm schengen bölgesinde geçerli olması lazım ama pratikte sorunlar çıkabiliyormuş. Bunu tecrübe eden var mı daha önce?

Hiç bir sorun yaşamazsın.
  • quote:

arkadaşlar alakasız olacak ama 6 ay geçerli schengen vizem var İtalya'dan alınmış. Bu vizeyle Almanya'ya yada İspanyaya giriş yapabilir myiim? sorun çıkarırlar mı? teoride bu vizenin tüm schengen bölgesinde geçerli olması lazım ama pratikte sorunlar çıkabiliyormuş. Bunu tecrübe eden var mı daha önce?

hocam o vizeyle italyaya giriş çıkış yaptıysan sorun olmaz. Ama eğer ilk giriş olacaksa başka ülkeden almayabilirler. Haberiniz olsun.
  • Aralık - ocak ayında New york bilet fiyatları nasıl ? en ucuz olan günde gidebilirim. aktarmalı da olabilir ama çok bekleme olmasa iyi olur. oradan da Oregon a aktarma düşünüyorum 2 hafta sonrasında.. yardımcı olur musunuz
  • 23-24-25 Kasım tarihlerindeki yeni kampanya ile Seyşeller ve Mauritus’a Business Class’ta yüzde 28’e, Ekonomi sınıfında ise yüzde 44’e varan indirimlerle seyahat etme imkanı sunuluyor.

23-24-25 Kasım günlerinde gerçekleştirilecek kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Seyşeller’e Ekonomi gidiş-dönüş 495 Avro, Business gidiş-dönüş 1495 Avro; Mauritus’a Ekonomi gidiş-dönüş 534 Avro, Business gidiş-dönüş ise 1534 Avro olacak.
    Kampanyalı fiyatlardan satış üç gün boyunca sürerken, alınan biletler 25 Şubat 2012’ye kadar kullanılabilecek. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları da dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayLight66

quote:

hocam o vizeyle italyaya giriş çıkış yaptıysan sorun olmaz. Ama eğer ilk giriş olacaksa başka ülkeden almayabilirler. Haberiniz olsun.

eyvallah hocam, italyaya giriş yaptım bahsettiğim vizeyle.
  • 27 KASIM PAZAR GÜNÜ GÜNDÜZ (SABAH ERKEN OLMAYAN) İSTANBUL- LONRDA BİLETİ İÇİN FİYAT ALABİLİR MİYİM?
  • quote:

Orijinalden alıntı: penguinn

Merhaba, ben de 9-10-11 Mart 2012 tarihlerinin birinde Portekiz (Porto) bileti alacağım. Türkiye den sanırım sadece THY ve TAP Lisbon'a direkt uçuyor Portekiz de. Ben farklı bir ülkeden aktarmalı Porto ya uçmayı dusunuyorum. Transit vize sorunu yaşamamak için aktarma yapılacak hava alanına ve uçus saatlerine de dikkat etmem gerekiyor. Öneride bulunabilecek var mı acaba...

Merhaba,
    Biz İspanya'ya Marsilya aktarmalı uçmuştuk. Ama Schengen Fransa menşeyliydi.

AirFrance'ın Marsilya kampanyası var, ayrıca Pegasus da Marsilya parkurunu uygun fiyata gidiyor.

Biz oradan ryan ile Valencia yapmıştık. Bence de sizde Marsilya'dan Ryan ile Porto'yu düşünebilirsiniz.

Ancak Fransa vize konusunda problem çıkarabilir Porketiz menşeyli bir vizeniz varsa ama uçak biletlerinizle ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Şimdiden iyi eğlenceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginkurt -- 18 Kasım 2011; 23:09:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: enginkurt

Merhaba,
    Biz İspanya'ya Marsilya aktarmalı uçmuştuk. Ama Schengen Fransa menşeyliydi.

AirFrance'ın Marsilya kampanyası var, ayrıca Pegasus da Marsilya parkurunu uygun fiyata gidiyor.

Biz oradan ryan ile Valencia yapmıştık. Bence de sizde Marsilya'dan Ryan ile Porto'yu düşünebilirsiniz.

Ancak Fransa vize konusunda problem çıkarabilir Porketiz menşeyli bir vizeniz varsa ama uçak biletlerinizle ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Şimdiden iyi eğlenceler...

merhaba,
    muhtemelen schengen vizesiyle değil portekiz ulusal vizesiyle gidecegim, o yuzden havaalanı aktarması dışındaki durumlarda sıkıntı yaşayabilirim.

şu anda mart gidiş-temmuz dönüş olarak en uygun lufthansa'da, 520tl civarında buldum frankfurt aktarmalı. daha uygun bulabileceğimi sanmıyorum ucuz havayollarını da kullanarak. = )

• ankara münih 2-3 aralık gidiş 4 aralık dönüş bileti için teklif alabilir miyim? teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarafeyn -- 21 Kasım 2011; 2:01:45 >
  • zeuswhite nickli arkadastan 2 adet dalaman-istanbul (gidis - donus) ve istanbul-bangkok (gidis-donus) bilet aldim.Mesaj sayisi veya referans olayina takilan varsa hic merak etmesin,zaten 1 kere telefonda konusun konusmasindan karakterini belli ediyor.Forumda ender bulunacak durustlukte bir arkadasimiz. Kendisine 1 kez de burdan tesekkur etmek istedim.
    Hic dusunmeden tereddutsuz,gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz.
    Saygilarimla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iadelitaahütlü -- 21 Kasım 2011; 14:24:45 >
  • merhaba .. temmuz ağustos tarih aralığında 3 kişi uzakdoğu yapmak istiyoruz hongkong singapur vietnam yada daha önce emirates ile gitmişdik bangkok da olabir bir tur yapmak istiyoruz bilet fiyatı olarak ne zaman uygun olur ne zaman bileti almak lazım erkenmi yoksa son andamı .. siz arkadaşlar örnek olarak emiratesin sitesindeki fiyattan daha aşağımı satıyorsunuz biletleri
  • birkaç gundur istanbul frankfurt arası ocak ayı için gidis donus bilet arıyordum. bugun birsey dikkatimi çekti

lufthansa nın sitesinden bakınca en ucuz 530 lira olan uçuşlar kayak.com dan baktıgımda 134 dolar olarak cıktı. (yaklasık 250 lira)

kayak.com buldugu fiyatlara istineden sizi lufthansa.com(US sitesi) a veya orbitz yada expedia gibi aracılara yönlendiriyor.

lufthansa.com dan adres olarak turkıye secerseniz size bu fiyattan bilet satmıyor ve yeni fiyatı 530 lira olarak cıkartıyor(lufthansa.com.tr nin çıkardıgı fiyat)

fakat aracı siteler adres olarak turkıye secseniz de 134 dolardan bu bileti alabiliyorsunuz. bilet fiyatı %50 den fazla indirimli oluyor

daha onceden bu sekılde bılet almıs arkadaslar var mı acaba?

bileti orbitz den alsak acaba check in de bir sorun çıkarırlar mı havalımanında sizce?
  • orbitz güvenilir bir site. (lufthansa ile birkaç kez uçtum uygun fiyata.) ama bilgileri girerken dikkat edin. bilet kesildikten sonra değişiklik yapamazsınız. müşteri hizmetlerine işiniz düşerse yardımcı olmuyorlar pek.
  • 30 aralik 1 ocak gidis donus istabul roma icin en iyi fiyat nereden aliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomniacc

birkaç gundur istanbul frankfurt arası ocak ayı için gidis donus bilet arıyordum. bugun birsey dikkatimi çekti

lufthansa nın sitesinden bakınca en ucuz 530 lira olan uçuşlar kayak.com dan baktıgımda 134 dolar olarak cıktı. (yaklasık 250 lira)

kayak.com buldugu fiyatlara istineden sizi lufthansa.com(US sitesi) a veya orbitz yada expedia gibi aracılara yönlendiriyor.

lufthansa.com dan adres olarak turkıye secerseniz size bu fiyattan bilet satmıyor ve yeni fiyatı 530 lira olarak cıkartıyor(lufthansa.com.tr nin çıkardıgı fiyat)

fakat aracı siteler adres olarak turkıye secseniz de 134 dolardan bu bileti alabiliyorsunuz. bilet fiyatı %50 den fazla indirimli oluyor

daha onceden bu sekılde bılet almıs arkadaslar var mı acaba?

bileti orbitz den alsak acaba check in de bir sorun çıkarırlar mı havalımanında sizce?

aynı şekildewww.lastminute.com üzerinden bilet satın aldım. problemle karşılaşmamak adına lufthansa aradım ve teyit ettim. bilet onaylanmış ve sorun olmadığını ilettiler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.